Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Agnieszka R. ... ,,, (4460 niezalogowanych)
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Dobrze lizzi tutaj się z Tobą zgodzę, tylko powiedz mi czy ktos będzie miał zaufanie do dziewczyny która nagle zapuka do domu "ni stąd ni z owąd" i powie, czy moge pomóc? Nie, to trzeba zatrudnic się w firmie , która reprezentujesz na takich własnie wyjazdach do pacjentów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
[quote]zapytałem ciebie lizzi czy już dostałaś tą kartę -- a ty dalej o jakimś leczeniu [/quo

tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Andre ved mark niestety mój chłopak pracuje w adecco...teraz już wierzysz, że nie mamy kasy na mieszkanie ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
no to dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
przytulanka1990 napisał:
Dobrze lizzi tutaj się z Tobą zgodzę, tylko powiedz mi czy ktos będzie miał zaufanie do dziewczyny która nagle zapuka do domu "ni stąd ni z owąd" i powie, czy moge pomóc? Nie, to trzeba zatrudnic się w firmie , która reprezentujesz na takich własnie wyjazdach do pacjentów.

Jesteś tyle co po szkole ty musisz zbudować zaufanie i dokładnie opisać co możesz dla takiej osoby zrobić ,najlepiej w ogłoszeniach na tym forum współpracując z polakami na razie
ja nie wiem do końca co ty umiesz
nie od razu warszawę zbudowano.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
przytulanka1990 nie chodzi o to gdzie twój chłopak pracuje --- tylko za ile pracuje

bo biura pośrednictwa pracy mają to do siebie że np. pracuje tam 20 ludzi na tym samym stanowisku i każdy z nich ma inną stawkę godzinną

niech twój chłopak zapyta współpracowników ile oni mają na godzinę //??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
albo udaj sie do tych zakładów i firm ortopedycznych i lepiej u nich sprzątać i doświadczenie zdobywać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no to już wierzę no to niech twój chłopak sprubuje bezpośrednio do firmy aż tak żle że nie jest w stanie cię utrzymać do czasu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Przytulanka nie wysylaj cv tylko w reke i do adecco na Hillevag wiem ze teraz szukaja do kantyn i na sprzatanie jesli znasz angielski to na pewno co sie znajdzie.
Pytaj o Anne-Mette albo o Eirin Arman one zajmuja sie tym działem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
przytulanka1990 nie chodzi o to gdzie twój chłopak pracuje --- tylko za ile pracuje

bo biura pośrednictwa pracy mają to do siebie że np. pracuje tam 20 ludzi na tym samym stanowisku i każdy z nich ma inną stawkę godzinną

niech twój chłopak zapyta współpracowników ile oni mają na godzinę //??

Adecco to 140-180kr/h płaci zależy od zawodu ,kwalifikacji , znajomości języka i stażu w firmie...

Przytulanaka ale dlaczego ty nie możesz mieszkac z chłopakiem w mieszkaniu firmowym?

Adecco zawsze miało jednoosobowe pokoje i nie robiło problemu jak ktoś chciał z partnerką zamieszkać na trochę...

więcej nie skomentuję bo szkoda słów...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok