Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca w Stavanger - Norwegia

Czytali temat:
Agnieszka R. ... ,,, (4343 niezalogowanych)
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Czy ktoś ma jakieś namiary na jakąkolwiek pracę?
Mieszkam od jakiegoś czasu w Stavanger.
Podejmę się każdej pracy. Bardzo mi na tym zależy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
możemy się zamienić ...ja bym odpoczął
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
e tam pierdzielisz Andre ved mark --- gdzie ty się podziejesz bez tego swojego Bergen ???

Stavanger to już inna bajka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
bez bergen nie ma opcji !!!
raz muszę przyznać ci rację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Z chęcią bym się zamianiła, ponieważ jestem w bradzo trudnej sytuacji finansowej. Liczę naprawę na czyjąś pomoc w znalezieniu pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
duchem jestem z tobą jedynie mogę wirtualnie przytulić szukasz na stronach finn i nav ? jak nie pracujesz to masz czas na studiowanie języka ....wtedy szanse wzrastają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Dzięki za wsarcie
Tak szukam, ale bez rezultatów jak narazie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
kiedyś napisałem takiej poszukiwaczce żeby poszukała chłopaka ale mnie skrytykowała
no to wyjdż za mąż ...w stavanger jest mnóstwo polaków do przytulanki a potem jakoś będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Właśnie w tym sęk, ze przyciągnął mnie tu mój chłopak, który ma prace, a dla mnie nie możemy znalezc nic. Także mam się do kogo przytulac Jak nie znajde pracy to będę zmuszona wrócic do Polski i juz nie bede miala sie do kogo przytulac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
przytulanka1990 napisał:
Właśnie w tym sęk, ze przyciągnął mnie tu mój chłopak, który ma prace, a dla mnie nie możemy znalezc nic. Także mam się do kogo przytulac Jak nie znajde pracy to będę zmuszona wrócic do Polski i juz nie bede miala sie do kogo przytulac
Nie bardzo łapię ... tego Waszego Toku myślenia i postępowania ... .
To po jaki guzik Tobie taki chłop , który nie potrafi zapewnić Tobie tutaj bytu...
---
Twoja ewentualna praca , to i owszem lepsze /wspólne/... życie i możliwość zainwestowania , jednak jak tej pracy nie masz na razie , to też nie powinien być żaden problem . Nie dziś to za pół roku lub rok .
Lepiej być razem niż na odległość .... !
Będą tu , masz nieskrępowaną możliwość słyszenia języka i szkolenie się w tymże ...
---
Na odległość to nawet znajomi się wykruszają , a co dopiero związki partnerskie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok