Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
patya napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
J

JESTEŚ WSPANIAŁY!!! BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ ZA TĄ ODPOWIEDŹ!!!!!!!!!!!!!!!

No kurwa takiego tekstu dawno nie slyszalem. Na szczescie mnie nie znasz, bo nigdy bys tak nie napisala. Ale thx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
[quote]patya napisał:
J

No kurwa takiego tekstu dawno nie slyszalem. Na szczescie mnie nie znasz, bo nigdy bys tak nie napisala. Ale thx

dziwne to ja po tamtym poście bym się załamała a tu taka reakcja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(patya)
Wiking
Zatrzymano mnie w miejscowości Gol, bo tutaj mieszkam, droga w kierunku Bergen nr 52.
Dobrze wiedziałam, że często stoi tam policja z radarem a jednak pozwoliłam sobie na chwilę zapomnienia, która będzie mnie naprawdę srogo kosztować.. Mieszkam tu od roku i cieżko mi jeszcze przystosowac się do norweskiego prawa drogowego ... mam nauczkę, że aż boli... Będę musiała nauczyć się jeździć jak "Ślamazarny Norg" Jestem przekonana ze ten system jest świetny, jest z całą pewnością bezpieczniej na drogach ale kiedy dotknęło to mnie to - ZABOLAŁO!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Izzy napisał:
patya napisał:
J

czuje sie jak Ferdynand L J. Kerna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(patya)
Wiking
Izzy napisał:
[quote]patya napisał:
J

To dziś usłyszałeś Jeszcze raz wielkie dzięki za konkretną odpowiedź!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
[quote]Izzy napisał:
patya napisał:
J

czuje sie jak Ferdynand L J. Kerna

Na tym świecie różnie bywa,Zabawnie i dziwnie. Raz jednostka jest szczęśliwa, To znów wręcz przeciwnie. W dżungli życia, w życia buszu Zawsze ci pomogą Cztery łapy, Para uszu, Oczy, Nos I ogon.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
patya napisał:
Zatrzymano mnie w miejscowości Gol, bo tutaj mieszkam, droga w kierunku Bergen nr 52.
Dobrze wiedziałam, że często stoi tam policja z radarem a jednak pozwoliłam sobie na chwilę zapomnienia, która będzie mnie naprawdę srogo kosztować.. Mieszkam tu od roku i cieżko mi jeszcze przystosowac się do norweskiego prawa drogowego ... mam nauczkę, że aż boli... Będę musiała nauczyć się jeździć jak "Ślamazarny Norg" Jestem przekonana ze ten system jest świetny, jest z całą pewnością bezpieczniej na drogach ale kiedy dotknęło to mnie to - ZABOLAŁO!

System jest chory, ludzie jeszcze bardziej. Od 14 lat tu mieszkam i wciaz sie dziwie jak sa popierdoleni.
A na odmulenie polecam wybrac sie co jakis czas do Niemiec i pozapierdalac 250 km/h.( lub wiecej) Polecam autobahn o 5.00 am. Luz i odlot
Sam tak robie i niezle odpreza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Izzy - lza sie w oku kreci. Zastanawiam sie tylko czy znalas wczesniej, czy moze szukalas teraz. Choc w sumie to bez znaczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(patya)
Wiking
System jest chory, ludzie jeszcze bardziej. Od 14 lat tu mieszkam i wciaz sie dziwie jak sa popierdoleni.
A na odmulenie polecam wybrac sie co jakis czas do Niemiec i pozapierdalac 250 km/h.( lub wiecej) Polecam autobahn o 5.00 am. Luz i odlot
Sam tak robie i niezle odpreza.[/quote]

W takim razie ja jestem raczkująca, bo dopiero rok tu jestem... Na razie sobie nie pojeżdżę chyba że rowerem Odprężę się za kółkiem pewnie za rok... oj boli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(jogrzelak)
Wiking
hej ja tak z innej beczki. Czy można jeżdzić autem w norwegii jeśli jest sie współwłaścicielem (auto polskie na polskich blahcach) ja przyjeżdżam do NO ty autem a mój tata jest właścicielem i zastanawiam się jeśli ja jestem współwłaścicielem czy muszę mieć jakąś zgodę czy co? nie byłam nigdy w NO i te przepisy dot pojazdów mnie przerażają. Z góry dzięki za info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok