Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kto jedzie do Polski na dniach chętnie się zabiore - Norwegia

Czytali temat:
(1484 niezalogowanych)
9 Postów

(SaraMaria)
Wiking
Mieszkam w Kragero w Nor (dojade do Oslo gdyy była taka potrzeba) i potrzebuje dostac sie do Pl okolice śląska! Może ktoś akurat sie wybiera i ma miejsce dla mnie i dla 2 psów (chihuahua, po 3 kg więc nie zajmują dużo miejsca, bardzo grzeczne)! W ogłoszeniach nie znalazłam nikogo. Ja też jestem grzeczna tak więc nie będziemy sprawiać kłopotu. Do kosztów oczywiście się dołożę Moj nr 980 233 17 ! Pozdrawiam szanowne grono! :
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Jeśli pasażerka ma tę samą buzie co na avatarze,to...ale niestety te psy...widzę jednak rozwiązanie,psy przywiąże się do haka.

Niewiem po co to napisałem,może po to żeby zapaleni miłośnicy kotów,psów i całego tego smrodu,pojęli że są też osobniki dla których dom jest tylko dla ludzi.

Wielokrotnie spotykałem się z sytuacjami,gdzie właściciele sierściaków/smrodaków,przedkładali tychże dobro ponad dobro dwunogich.
Może mi się tylko tak zdarzyło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
do PL nie jade autem w najblizszym czasie ale jestem chetny isc na wspolny spacer... nawet w 4 razem z Twoimi pieskami... no i moge dojechac do Kragerø

pod koniec lipca moga byc nawet wilkowice zamiast telemarku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(SaraMaria)
Wiking
Jej byłoy super, psy oczywiście na moich kolanach Zdjęcie jest wiarygodne i ja rozumiem ze istnieją ludzie którym sierście przeszkadzają i szanuje to, ale Ci też powinni zrozumiec ze są ludzie ktory maja tylko zwierzaka i gdyby nie on byliby całkiem sami. Pozdrawiem

Jesli moje psy nie sprawią problemu to chętnie się zabiore
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(SaraMaria)
Wiking
Skąd wiesz gdzie mieszkam dokładnie ?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok