Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Euro 2012 - Norwegia

Czytali temat:
Personell AS (648 niezalogowanych)
5 Postów
Karol Bagiński
(karoletto)
Wiking
Witam serdecznie
Ogłoszenie to kieruje do ludzi podzielających moja pasje do piłki nożnej,bądz tez ludzi żądnych wrażeń i chcących uczestniczyć w niezwykłym i być może nie do powtórzenia za naszego życia wydarzeniu w naszym kraju-EURO 2012!
Gwiazdy światowej piłki,piękne stadiony i klimat jedyny w swoim rodzaju.
Mam dwa bilety na najlepszy sektor na mecz ćwierćfinałowy w Gdańsku 22 czerwca między zwycięzcą grupy B(grupa śmierci gdzie graja Niemcy,Holandia,Portugalia i Dania,wielka szansa na zobaczenie wielkich gwiazd) i drugim zespołem z grupy A gdzie gra Polska i jest wielka szansa,ze to własnie nasi rodacy awansują(Ja w to wierze
To wielka szansa uczestniczenia w historycznym wydarzeniu,kupienia sobie za ciężka prace wspomnień na całe życie,nie przegap jej.
Wstępny kontakt mailowy lanselot10@wp.pl
Jestem do dyspozycji,odpowiem na każde pytanie.
Zapraszam i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
To znaczy masz pasje,masz dwa bilety,a nie masz z kim iść,tak ? to wez żone,a jak nie masz,albo nie podziela pasji,to wez kolege.
To po co kupowałeś dwa bilety a teraz nie masz z kim iść,aha rozumiem-rzuciła cię w międzyczasie.
Swoja drogą słyszałem od zorientowanej osoby że kupno biletów na to to coś,co np mnie tyle interesuje co zeszłoroczny śnieg,było prawie niemożliwe.Największe szanse mieli działacze,PZPN-owcy itp....ludzie,ludzie!!!!! Lato jest na forum!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
najpierw pokupowali po 20 biletow na raz... a pozniej sprzedawali na zasadzie kto da wiecej... i teraz jak juz nikt nie chce biletow po 4 tysie to sprzedaja byle co i po kosztach zeby tylko nie stracic... teraz to sie pier***!!!!!!!!!!!!! kupie bilet na mecz polska grecja TYLKO za cene ustalona przez UEFA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Daniel Tomaszuk
(undermine)
Nowicjusz
popieram yatsek

nie dajmy zarobic zydom !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
undermine napisał:
popieram yatsek

nie dajmy zarobic zydom !!

to nie chodzi o to zeby nie dac zarobic... rozumiem ze ktos kupil bilet i nie idzie i sprzedaje.... albo dostal i odsprzedaje za dwukrotnosc... tacy wszyscy kibice sie nagle zrobili.... jednoczesnie na wszytsich meczach beda.... 10x wartosc biletu i cena nadal nie jest ostatezna bo rosnie to juz nie jest zwykla odsprzedaz biletow tylko konikowanie.....

ja rozumiem ze rzecz nie jest warta tyle ile kosztuje tylko tyle ile ktos jest w stanie za nia zaplacic ale bilet na euro za 4 tysie to juz jest k*** przesada.... sprzedaje bo kupilem co sie dalo a teraz bede handlowal.... chce dwa bilety to kupje dwa bilety i narazie..... a nie siedzie na stronie uefy i obciazam serwer tak ze nikt nie moze sie zalogowac.... duzo cwaniakow zostalo z biletami na jakies smieszne nieciekawe mecze.... stadiony beda wypelnione w 70% bo nikt nie chcial kupic biletu za 4k PLN.... yhm... to jest wlasnie strata!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Karol Bagiński
(karoletto)
Wiking
Widzę Polska mentalność się odezwała-spiski,złodzieje,oszuści dookoła nas
Prawda jest taka,ze zamówiłem dwa bilety,dość dawno,osoba towarzysząca dla której przeznaczony był drugi nie jest juz"elementem"mojego otoczenia i chce odsprzedać drugi.
Drodzy panowie,nie Lato,nie żyd i nie kombinator,zwykła ludzka historia.
Wszyscy w Polsce narzekają na emigracje,ale za takimi Polakami nikt tu nie tęskni.
Oglądajcie ćwierćfinał ,pomacham wam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
No to krótko-ile za ten bilet?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Damian Siurek
(DamianJZW)
Wiking
Oferta nadal aktualna??? Czy bilet juz sprzedany?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
karoletto napisał:
Widzę Polska mentalność się odezwała-spiski,złodzieje,oszuści dookoła nas

na takie forum trafiles...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Karol Bagiński
(karoletto)
Wiking
Witam ponownie.
Na konkretne propozycje czekam pod adresem mail przedstawionym w pierwszej wiadomosci.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok