Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przeprowadzka :) Pilne! - Norwegia

Czytali temat:
(2689 niezalogowanych)
6 Postów
Olga Wesoly
(Misiulinka_86)
Wiking
Witam wszystkich MAm takie male pytanie ...otoz od kilku juz lat mieszkam zagranica i ostatnio wpadlo mi do glowy zeby moze przeprowadzic sie do Norwegii....bylam na wycieczce i mi sie spodobalo ..a klimat panujacy na Wyspach juz mi sie troche znudzil Prosze wiec o wasze komentarze , opinie i zlote mysli odnosnie zycia , pracy, pogody .......w Norwegii
Z gory dziekuje i prosze o jakies sensowne odp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Misiulinka_86 napisał:
Z gory dziekuje i prosze o jakies sensowne odp
na forum jest wyszukiwarka tematow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
no madra op
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Olga Wesoly
(Misiulinka_86)
Wiking
To juz nawet pytania nie mozna zadac....myslalam ze moze ktos tez przeprowadzil sie z Wysp i napisze pare slow od siebie jak to wyglada na codzien....ehhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ambra napisał:
no madra op
swojego faceta lepiej pilnuj a nie za mna latasz....

Misiulinka_86 napisał:
To juz nawet pytania nie mozna zadac....myslalam ze moze ktos tez przeprowadzil sie z Wysp i napisze pare slow od siebie jak to wyglada na codzien....ehhh
owszem, pelno tu takich, tylko ze kazdemu juz sie nie chce pisac o tym samym w kolko po kilka razy w tygodniu.... stad ta wyszukiwarka echhh... Wy tam na wyspach nie uzywacie mozgow???? myslisz ze tu na forum wszyscy siedza zeby TOBIE opisywac wszytsko krok po kroku, nawet gdy miliony postow o tym sa tu na serwerze dostepne??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
czy TY tepa wsiowo uzywasz wogole cos takiego jak "mozg"?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Olga Wesoly
(Misiulinka_86)
Wiking
Wybacz ale nie obrazaj mnie!!!! Poprostu zadalam pytanie ...postow jest milion i taki sposob wydawal mi sie lepszy i szybszy...i wyobraz sobie ze uzywam mozgu!!! Liczylam ze odp ktos zyczliwy ale widze ze tu chamowa na maksa!!!Dzieki !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
sorki to nie do Ciebie bylo. TYLKO do tego z WIOCHY.PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Misiulinka_86 napisał:
Wybacz ale nie obrazaj mnie!!!! Poprostu zadalam pytanie ...postow jest milion i taki sposob wydawal mi sie lepszy i szybszy...i wyobraz sobie ze uzywam mozgu!!! Liczylam ze odp ktos zyczliwy ale widze ze tu chamowa na maksa!!!Dzieki !!!!

To pomysl, ze jest was kilkoro dziennie, dodatkowo ci co prosza o prace opisujac jaka to maja ciezka sytuacje, kilku zachwyca sie klimatem i chce sie przeniesc. A na koniec pomysl, ze czytasz to samo od 3 lat i CODZIENNIE!!! sa tacy co prosza o opinie. Kiedys opisywalem, pozniej pisalem spierdalajcie, teraz olewam.
Przyjedz, popracuj, idz do lekarza wtedy pogadamy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
i mozna normalnie napisac Optimus?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj