Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz . Łukasz Kowalski Radek Kobzdej Kamil Góralski matuk1981 (4681 niezalogowanych)
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
No i mamy znów klimacik.Sobotni.Co.
Ktoś zdemaskował mnie.Nieładnie.Może to Kowalski?.Co nie zna łaski.Ale podgląda co jakiś czas..co wstawiła ta "Flądra" Gjovi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Pissprat napisał:
No i mamy znów klimacik.Sobotni.Co.
Ktoś zdemaskował mnie.Nieładnie.Może to Kowalski?.Co nie zna łaski.Ale podgląda co jakiś czas..co wstawiła ta "Flądra" Gjovi.

Z tego co pamietam to giovi nie była z tych płaskich,a flądry są chyba płaskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Ale może rozpoczeła bieganie.Z dziećmi w wózku np.To takie stylowe tutaj.I zchydła.Zchudła znaczy.
Nie nie, wchodzę na grząski grunt.Znów.
Ok ,każdy może być na szerość jaki chce.Przepraszam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Pissprat napisał:
Ale może rozpoczeła bieganie.Z dziećmi w wózku np.To takie stylowe tutaj.I zchydła.Zchudła znaczy.

Proponuję przeczytac jeszcze raz to co napisał Retier1, tym razem ze zrozumieniem lub po trzezwemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Pissprat napisał:

Czyżbyś próbował ją sprowokować? Pewnie brakuje ci jej ciętego języka Ciekawe kiedy to wcielenie zmienisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Cześć! Znów przerwa co?.Wstawie coś i nie wiem gdzie będę na drugi dzień.Tym razem byłem w Hurdal.
Tak ,to była taka mała aluzja w stronę Gjovi.
Cięty języczek????????.HHMMMM.
Lubię niedostępne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Wedlug mojej wiedzy na ten temat-mylnym jest sadzenie iz dlugos pobytu w Norwegi ma znaczenie dla uzywania samochodu na Polskich tablicach. Jest to jeden z warunkow ale nie tak istotny jak(polecam lekture przepisow) np: staly kontrakt na prace ktory wyklucza od pierwszego dnia uzywanie samoch. na obcych tablicach,przemeldowanie na adres staly do Norge czyli staly numer personalny itd. Trzeba pamietac ze Pendler dla skatt to calkiem co innego niz Pendler dla Toll!!!!! Wszystko jest dostepne na stronie urzedu rowniez w jezyku Polskim.
a ten skad te info wyciagnal??? z kapelusza???? smierdzi mi tu takim jednym ktory sie wyklucal ostatnio ze to co stoi napisane na www to nie jest prawda i ze absolutnie kazdy placi dokladnie 36% albo wiecej a jego ziomki placa 21% i on jest nieszczesliwy hehehehhe!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:...a ten skad te info wyciagnal???
TRAFIŁEŚ KULĄ W PŁOT ...!!! - niestety ...!!! .
>..."królestwo za konia"... lub ..."KZK"... to jedna z licznych , poważniejszych Osób Na Tym Forum , która wycofała się z czynnego Forumowego Życia ...
---
Post który cytujesz to już historia , wtedy były trochę inne przepisy , dlatego i taki tekst .
---
Zajmuj się teraźniejszością ... a przeszłość zostaw Historykom .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Yatsek napisał:...a ten skad te info wyciagnal???
TRAFIŁEŚ KULĄ W PŁOT ...!!! - niestety ...!!! .
>..."królestwo za konia"... lub ..."KZK"... to jedna z licznych , poważniejszych Osób Na Tym Forum , która wycofała się z czynnego Forumowego Życia ...
---
Post który cytujesz to już historia , wtedy były trochę inne przepisy , dlatego i taki tekst .
---
Zajmuj się teraźniejszością ... a przeszłość zostaw Historykom .

alez ja doskonale o tym wiem.... moj staz na tym forum jest taki sam jak posty sprzed kliku lat....
a 5 lat temu byly takie same samochodowe prawa jak teraz... tez nie mozna bylo jezdzic autem ponad rok i staly kontrakt nie mial tu nic do rzeczy.... Gabrys, o co Ci kaman....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:... Gabrys, o co Ci kaman....
Ano oto , że ostatnio , Stałeś się BARDZO AGRESYWNY , WULGARNY ... !!! .
---
I na każdym kroku szukasz zaczepki , wyszukujesz jakieś starocia i robisz jakieś halooo... .!
Trochę to śmieszne i żenujące , miałem Ciebie zawsze za Poważnego Człowieka ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok