Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz . Łukasz Kowalski Radek Kobzdej Kamil Góralski matuk1981 (4681 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Yatsek napisał:... Gabrys, o co Ci kaman....
Ano oto , że ostatnio , Stałeś się BARDZO AGRESYWNY , WULGARNY ... !!! .
---
I na każdym kroku szukasz zaczepki , wyszukujesz jakieś starocia i robisz jakieś halooo... .!
Trochę to śmieszne i żenujące , miałem Ciebie zawsze za Poważnego Człowieka ...!

szukam pewnych informacji... czekam na mejla z odpowiedzia ale znajac predkosc norweskich urzedow to moga minac miesiace... wiec szukam tez i na forum.... bo w oryginale o tym nie ma.. albo jest ale mi umknelo, albo tez nie ma tam gdzie szukam i tak dalej i tak dalej... wiec szukam i na forum w starociach, moze ktos co spisal i cos mi zaswita w glowie.... a przerzucilem juz kilka hektarow www i nic... i jak jakiegs dobrego suchara znajde to wrzucam ))) sam z siebei tez sie smieje.... od tego sie zaczelo tak na prawde: dawno dawno temu, tuz po otrzymaniu pierwszego rozliczenia rocznego tu w NO, zaczalem sprawdzac u zrodla...... kiedys ktos mi powiedzial ze jest cos takiego jak STATUS PENGE i bede mial duzo kasy nawet i 70k i ja prawie to lyknalem... ale nie wklepywalem slepo cyferek jak mi doradzali tylko stwierdzilem ze to trzeba sprawdzic tak dla pewnosci zeby ne bylo pozniej AUUU.... smiechu troche bylo ale pani w urzedzie mi wytlumaczyla gdzie szukac informacji, powiedziala tak ogolnie co z czym i od tamtej pory zawsze sprawdzam zeby przypadkiem kogos nie wsadzic na mine zeby ten ktos pozniej nie mial pretensji ) ja czuje sie madrzejszy a i sumienie mam czyste.... ot, i historia taka mala sie zrobila.... no, wiec teraz szukam, czekajac jednoczenie na mejla

a agresywny sie zrobilem bo mnie moja BYLA nachodzi i mnie szpieguje i mnie to juz wku***...a wulgarny jestem bo jak mowisz normalnie to nie rozumieja, a jak bluzgasz to mysla ze masz racje chocbys mowil ze pekin to stolica australi yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
Yatsek napisał:
gabriel napisał:
Yatsek napisał:... Gabrys, o co Ci kaman....
Ano oto , że ostatnio , Stałeś się BARDZO AGRESYWNY , WULGARNY ... !!! .
---
I na każdym kroku szukasz zaczepki , wyszukujesz jakieś starocia i robisz jakieś halooo... .!
Trochę to śmieszne i żenujące , miałem Ciebie zawsze za Poważnego Człowieka ...!

a agresywny sie zrobilem bo mnie moja BYLA nachodzi i mnie szpieguje i mnie to juz wku***...a wulgarny jestem bo jak mowisz normalnie to nie rozumieja, a jak bluzgasz to mysla ze masz racje chocbys mowil ze pekin to stolica australi yhm

Przecież to aż z daleka śmierdzi, że chodzi o dupę, albo raczej jej brak. A ty chłopczyku się tak wysilasz, żeby pozory inaczej wyglądały.
Wycisz się, przejdź się na trawkę, zrób sobie herbatkę, albo grilla.
Mózgu używamy k***wa, mózgu!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
kow@lski napisał:
Przecież to aż z daleka śmierdzi, że chodzi o dupę, albo raczej jej brak. A ty chłopczyku się tak wysilasz, żeby pozory inaczej wyglądały.

ta zielona trawka i grill, towarzystwo albo jego brak niestety nie jest w stanie uspokoic nerwow po tej wrzaskliwej blondynce.... yhm... no taki typ marudny mi sie trafil na chwile i ciagnie sie teraz jak guma z majtek starej babci....

cale szczescie ze juz za 2 miesiace sie przeprowadzam... i numer telefonu sobie zmienie... i znow bede kur*a w dupe uprzejmy absolutnie dla wszystkich, nawet dla frajerow....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
Yatsek napisał:
kow@lski napisał:

ta zielona trawka i grill, towarzystwo albo jego brak niestety nie jest w stanie uspokoic nerwow po tej wrzaskliwej blondynce.... yhm... no taki typ marudny mi sie trafil na chwile i ciagnie sie teraz jak guma z majtek starej babci....

No widzisz, tak łatwo innym doradzać, innych ustawiać, prężyć muskuły, a sam ze sobą jesteś w dupie.
Pomyśl trochę.
Dobranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
kow@lski napisał:
Yatsek napisał:
kow@lski napisał:

No widzisz, tak łatwo innym doradzać, innych ustawiać, prężyć muskuły, a sam ze sobą jesteś w dupie.
Pomyśl trochę.
Dobranoc

tylko ze ja swoj problem rozwiazalem, teraz tylko czekam... niebawem na urlop wiec szybko minie ) i nie marudzilem i nie plakalem nikomu w poduszke ze zle mi sie dzieje, uzylem mozgu i rozwiazelm swoj problem w najbardziej dla mnie przystepny sposob!!! takie to proste!!!!

doradzam albo ironizuje, albo doradzam tak ze nie kazdy potrafi zrozumiec i o to w tym wszstkim chodzi.... informuje tylko czasami jesli ktos o to nomalnie prosi... jesli wiem to mowie, jesli nie jestem pewny to co najwyzej podbije posta jakas glupota ale nie podaje zadnych konkretow, a jesli nie jestem pewny to mowie o tym od razu wprost.....
a Tobie to konkretnie o co chodzi?? Tobie nie pisalem jeszcze o uzywaniu mozgu, wiec co Ci sie stalo??? obronca bezmozgowcow zostales czy masz jakis inny problem czlowieku bez zdjecia???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
Yatsek napisał:
kow@lski napisał:
Yatsek napisał:
kow@lski napisał:

Pomyśl trochę.
Dobranoc

tylko ze ja swoj problem rozwiazalem, teraz tylko czekam... niebawem na urlop wiec szybko minie ) i nie marudzilem i nie plakalem nikomu w poduszke ze zle mi sie dzieje, uzylem mozgu i rozwiazelm swoj problem w najbardziej dla mnie przystepny sposob!!! takie to proste!!!!

doradzam albo ironizuje, albo doradzam tak ze nie kazdy potrafi zrozumiec i o to w tym wszstkim chodzi.... informuje tylko czasami jesli ktos o to nomalnie prosi... jesli wiem to mowie, jesli nie jestem pewny to co najwyzej podbije posta jakas glupota ale nie podaje zadnych konkretow, a jesli nie jestem pewny to mowie o tym od razu wprost.....
a Tobie to konkretnie o co chodzi?? Tobie nie pisalem jeszcze o uzywaniu mozgu, wiec co Ci sie stalo??? obronca bezmozgowcow zostales czy masz jakis inny problem czlowieku bez zdjecia???

Mam tu misję do spełnienia - wchodzę w bagno i poławiam klejnoty
Zresztą, zrozumiałbyś w mig, gdybyś mózgu mniej używał. Tak zwanego "mózgu".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kow@lski napisał:
Yatsek napisał:
kow@lski napisał:
Yatsek napisał:
kow@lski napisał:

Pomyśl trochę.
Dobranoc

Mam tu misję do spełnienia - wchodzę w bagno i poławiam klejnoty
Zresztą, zrozumiałbyś w mig, gdybyś mózgu mniej używał. Tak zwanego "mózgu".

kowalski musi od czasu do czasu głupim pytaniem przy atakować bo czuje się gorszy i jakoś pominięty,nie zauważony
nie ma się co tak ytsek tłumaczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok