Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Co zabrac do Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Kuba Om Magdalena Młynarczyk Egon1 dudeusz seban253 brath100 H Bartek Karpowski mathkaczy Kaczy (5837 niezalogowanych)
22 Posty

(patrykos)
Wiking
Za niedługo jadę do NO i nie wiem co zabrac tam na wakacje jadę na długo.Biorę rower(bmx),mp3,ciuchy,piłkę.Co mogę jeszcze wziąsc dodam że jadę samochodem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
patrykos napisał:
Za niedługo jadę do NO i nie wiem co zabrac tam na wakacje jadę na długo.Biorę rower(bmx),mp3,ciuchy,piłkę.Co mogę jeszcze wziąsc dodam że jadę samochodem.

dużo konserw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dużo wódki i papierosów, bo tu drogie strasznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
patrykos napisał:
weź ze sobą maszynkę do golenia wąsów

nie słuchaj go, kłamie
z wąsami rodacy szybko cię rozpoznają i chętnie pomogą swojakowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
wódke, fajki a i jeszcze wódke jak najwiecej jak juz bedziesz daj znac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Coś dobrego na komary,ubezpieczenie europejskie,nie bierz dzieci,dobre przeciwsłoneczne okulary okulary,aparat foto,papier toaletowy.
Kask na rower (nie będzie w razie wypadku ubezpieczenia).Wódke i papierosy w dozwolonych ilościach (w razie jakiejś awarii może być dobrą zachętą lub extra podziękowaniem dla kogoś).
Omijać z daleka wieśmacko zachowujących się rodaków.Nie przekraczać prędkości dozwolonej,kupić sobie na pierwszym Statoilu kubek i pić przez całą Norwegie kawe za darmo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
qrwa ty masz 15lat, to weż jeszcze wódki, celnicy nie powinni trzepać małolata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
balum napisał:

Omijać z daleka wieśmacko zachowujących się rodaków.

taaa
czyli w ogóle nie jechać do Norwegii
ostatnio chciałem spędzić w spokoju weekend w hycie na takim zadupiu, gdzie łososie dupami szczekają, a tu jego mać biało czerwone chorągiewki na samochodach i cztery razy po dwa razy do rana z głośników
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
a ogórki jak mogliście zapomnieć o ogórkach teraz te mało solne z czosnkiem mniam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
jasta102 napisał:
patrykos napisał:
weź ze sobą maszynkę do golenia wąsów

nie słuchaj go, kłamie
z wąsami rodacy szybko cię rozpoznają i chętnie pomogą swojakowi

nie prawda, on kłamie.
Od rodaków trzymaj się jak najdalej z dala. Taka reguła, ale jak od każdej reguły - są wyjątki.
Weź że tę maszynkę.

wez maszynkę zawsze możesz trafić na farmę/stado baranów,z własną masz szansę na dobrą robotę
no wez,że ją
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok