1 NOK
Witam Chcialbym zapytac czy gdzies w okolicach Drammen znajduje sie jakis polski psychiatra? Mize ktos korzystal i ma kogos godnego polecenia.
Witam, mieszkam w norwegii kilka miesięcy ale zaraz po przyjezdzie wydarzyla mi się bardzo przykra sprawa, stąd pytanie czy jeżeli pracuje legalnie i mam ubezpieczenie z pracy mam prawo do darmowej ...
Moja rodzina w PL wlasnie zaczyna wpierniczac swiąteczny obiad w sali bankietowej. Moja kuzynka wyszła godzine temu za mąż i teraz zaczeło sie wesele. Mało tego, jutro o 16stej poprawiny. A ja tak ...
Cześć, czy Seborh faktycznie pomaga na objawy łojotoku, jak przetłuszczanie się skóry głowy i łuszczenie?
Potrzebuje dobrego i uczciwego psychologa dzieciecego w Oslo.
Czy zna ktos bardzo dobrego psychologa dzieciecego?
szczególnie w okresie krótkich dni poczytałam trochę http://portalmedycznofarmaceutyczny.pl/migrena-co-to-takiego-opis-osoby-na-nia-cierpiacej/ a także o depresji ale w necie jest dużo o tym ...
Moze ci ktorzy znaja polskich psychologow i terapeutow w Norwegii podziela sie swoja wiedza. Pozdrowienia
Riggman
20-09-2023 18:56
To taki ostatnio znaleziony bez kurwów, walenia konia, srania etc... Taki do wsłuuuchania się w niuanse. Polecam
Kochani, przeglądam wasze posty i martwi mnie, że czasami w trudnych sytuacjach nie możecie liczyć na rzetelną pomoc. Domyślam się, iż zmagacie się z rożnymi przykrościami, trudnymi sytuacjami, ...
Witam od kilku lat choruje na depresje (zespol jelita drazliwego) skonczył mi sie lek mam tylko D number kuriera nie wpuscili z paczkami z Polski który przywoził mi lek szukam kogos kto mogłby mi ...
Sławomir78
30-03-2021 11:26
..mutacje to przechodzi polska gramatyka,kiedy zaczynasz pisać...w każdym zdaniu jest błąd!!!!
bedac na chorobowym otrzymalem permitering
Olga Shalikova
03-02-2020 15:21
Witajcie Ludziska Pisze prace na studiach Psychologicznych i bardzo potrzebuje pomocy w ankiecie dotyczacej \"Poczuciem osamotnienia i depresji a wsparciem społecznym u emigrantów ...
Załamany. Potrzebuje pomocy.. gdzie jest jakas.organizacja co pomaga ludzia
Ogolnie to mam wszystko gdzies i malo rzeczy mi sie chce robic bo nie widze sensu w tym , krotko mowiac coraz czesciej mam wyj.. Na wszystko . Pojebany swiat i ludzie wkolo sami.
Czy ktos w moim rejonie slyszal o psychologu polskim?
Witam wszystkich forumowiczów Mam kilka istotnych pytań: 1) Jak wygląda odpłatność za wizytę lekarską w przypadku gdy osoba chora nie ma prawa do zasiłku (bezrobotna)? 2) Czy ktoś z was ...
Czy jest tu w norwegii jakas mama z dzieckiem z zespolem aspergera. Poprosze o kontakt.gdzie mozna szukac pomocy
Ważne! Czy jak kupiłam bilet i kawę na pociąg który mi uciekł na kolejny muszę czekać godzinę mleko w kawie zdążyło się przez ten czas zważyć czy bilet jest jeszcze ważny? Ps. Blond włosy nie mają z ...
Witam wszystkich Jak Wy postrzegacie Norwegię jako kraj? W ostatnim roku dużo przeszedłem, szczególnie z pracą w większości za sprawą naszych rodaków i zwiedziłem kilka krajów ale ostatecznie ...
Czolem ! moze ktos sie orientuje jak to jest z nordea w Danii. Posiadam konto nordea w walucie NOK czy jadac do Danii bede mogl pojsc do placowki nordea i zrobic np przelew na inne konto w tej samej ...
zdjęcia z moich podróży
Jakiś czas temu polecałam Wam specjalistów z Psychomedic przez SKYPE, można ich teraz posłuchać, robili fajną konferencję z Polsce i jest w necie nagranie: ciekawe tematy, warto obejrzeć dla samego ...
Witam, chciałam zaprosić wszystkich do poczytania mojego bloga: lentilla11.simplesite.com/?
jak sobie radzic z stresem w pracy
Janusz Piasecki
31-12-2016 12:43
Wykopałam w necie Bardzo przydatne porady jak przetrwać w te Święta Warto obejrzeć
Witam, Chciałam dowiedź się, w jakie macie sposoby, żeby życie tutaj było bardziej satysfakcjonujące. Czy uważacie, że pomoc spacjalisty byłaby użyteczna? Czy wcześniej korzystaliście z jakiś pomocy?
Brak sukcesu w poszukiwaniach, niemiłe wizyty w urzędzie pracy, jak również docinki pracowników NAV o tym, że granice są otwarte i najlepiej by było, gdyby stąd wyjechał, a nie żył z pieniędzy ...
PILUMNUS - Terapia DDA / DDD Zapraszam do skorzystania z nowej formy terapii dla DDA /DDD opartej na jedynej tego typu platformie internetowej. Terapia przeznaczona jest dla osób, które ...
Witajcie! Mój problem polega na tym, że nie umiem przezwyciężyć strachu przed jazdą moim samochodem. Jak sobie z tym poradzić?
Witam!mam w zamiarze przeprowadke do norwegii z dziecmi i problem jest taki ze u syna stwierdzono zespol add ,tyle sie pisze o norweskim bernevernent i mam pytnie czy w zwiazku z syna add bedziemy ...
Ponieważ bardzo duży odsetek błyskawicznie się tam rozchorowywuje na tydzień dwa trzy Tudzież doznaje złamań i wypadków Co prawda odpowiednie kwity się zaraz znajdą ale po co to wszystko Robić w ...
witam! mój maz od 2 lat pracuje w norwegii i ja z dziecmi tez mam zamiar sie tam przeniść tylko ze syn ma stwierdzony zespół add i czy z tego powodu nie bedziemy mieli jakiś problemów z berneverne bo ...
Terapia uzależnienia od alkoholu i narkotyków w języku polskim przez Skyp'a. Polskie ceny. Kontakt: edyta.sz43@gmail.com. O mnie: www.znanylekarz.pl/edyta-szafran/terapeuta/warszawa . ...
cysiek33
11-10-2015 15:37
Ten kto chce niech poslucha i pomysli nad tym chwilke. Tym co chca szydzic od razu odradzam sluchanie Znajdz na to czas , gdy nikt nie bedzie Ci przeszkadzal w sluchaniu i nie komentowal.
Agata jackowska
06-10-2015 17:59
Witam, Mam do was ogromna prośbę. Znacie moze jakiegoś polskiego psychiatrę w okolicach molde, kristiansund? Sprawa jest bardzo pilna. Prosze o pomoc!!!!! Z góry wielkie dzieki
Co czwarty internauta padł ofiarą hejtera. Hejtingu doświadczają zwłaszcza młodzi mężczyźni oraz mieszkańcy wsi i małych miejscowości. 70 proc. użytkowników internetu uważa, że z tym zjawiskiem ...
Jan Kowalski
17-08-2015 07:49
Ponoc na emigracji rozpadaja sie malzenstwa,Polacy czesto nie wytrzymuja proby rozlaki, czy ktos ma jakies przemyslenia?
Przeciez nie bede obcych ludzi zaczepial na ulicy z checia poznania. Doskwiera mi ten problem i nie umiem sobie z nim poradzic Troche sie poglubilem.
Czesc, jak zbudowac wysokie poczucie wlasnej wartosci . Wiem ze napewno przez dzialanie poznaje sie lepiej siebie, chcialbym jednak wiedziec wiecej na ten temat. Pozdrawiam
całkiem poważnie. szukam jakiejkolwiek informacji na temat tego jak pomóc mężowi- czy jest tu ktoś, kto ma wykształcenie psychologiczne i byłby w stanie coś poradzić? mąż od dwóch tygodni jest ...
Nie jestem tu nowa, wiec nie bede sciemniac. Jak tu jest, kazdy wie. Tylko ze w mojej glowie cos sie poprzestawialo i nie dziala jak powinno. Nie przyjechalam tu z wlasnej woli, tzn ktos mna ...
mam pytanie, czy ktos z was korzystal w norwegii z porad psychologa lub psychiatry, niekoniecznie polskiego, potrzebowalabym pomocy ale nie mam pojecia jak to tutaj wyglada.
Witam potrzebuje pargen 1 opokowanie moze byc nie cale gdyz konczy mi sie a do kraju jade dopiero na swieta prosze o pomoc osoby najlepiej z bergen ale z innych miejscowosci takze. to dla mnie ...
Polski weterynarz jest w drammen
Szukam psychiatry w oslo. Gdzie i za ile? czy jest jakas mozliwosc keczenia na fundusz zdrowia lub jakies ubezpieczneie to pokrywa? Moze ktos orientuje sie w tym temacievi powie mi cos wiecej
Eliza K
29-07-2014 12:00
Czesc , mam do was pytanie . Czy to jest tak ze niektorzy szybciej klimatyzuja sie od innych w nowym kraju . Mam mlodszego brata ktory bardzo szybko sie tutaj zaklimatyzowal w Norwegii , natomiast ja ...
Chcialabym poinformowac o tym, ze adres mailowy podany na stronie jest nieaktualny. Prosze o wysylanie wiadomosci na adres monikaengan@live.no. Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i Szczesliwego ...
Witam, Dawno mnie tu nie bylo i zapewne wiele osob bedzie mialo ochote porozmawiac. Wrocilam na zachodnie wybrzeze po dlugim okresie ciezkiej pracy w zawodzie. Pracuje w Voss w poliklinice wiec ...
Ten okres jest dla mnie psychicznie nie do zniesienia. Ja ostatnio: - chodzę do psychologa, - medytuję, - słucham muzyki relaksacyjnej, - poprawiam sobie humor z Systemem Afirmacji Hepika, ...