Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek A. Jacek Zając Marcin _ leon gwiazdowski Kamil M Stanisław Makuch Łukasz Ch Ania Baniowska MedicalAdvisor.pl Joanna Ker (30460 niezalogowanych)
80 Postów

(wygrys)
Początkujący
magdalenary napisał:
Hej-)Coś drgnęło,dostałam info z posten,że mam potwierdzić że tablsy są dla mnie.A,i zapłacić 120 kr koszty magazynowania-)

serio, taniej będzie do lekarza po receptę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
magda ry
(magdalenary)
Nowicjusz
Moja lekarka mi nie wystawi....No napewno taniej,bo troche mnie to kosztowało...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a ten Prozac to naprawdę pomaga?
pamiętam, że reklamowali to w USA jako pigułka szczęścia
skoro wytrzymujesz bez tego, to pewnie tylko zwykłe rozreklamowane placebo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
magda ry
(magdalenary)
Nowicjusz
No właśnie chcę spróbować,opinie raczej pozytywne-)W stanach prozak jest ogólnie dostępny...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
szczescia w pigulkach niesprzedaja Wiesz jaka mialy by cene???
Idz pobiegaj , poplywaj , po... i uwolnia sie endorfiny i na prozaku zaoszczedzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
magda ry
(magdalenary)
Nowicjusz
ansz75 napisał:
Idz pobiegaj , poplywaj , po... i uwolnia sie endorfiny i na prozaku zaoszczedzisz
Ruchu to ja mam dosyć-)I nie chodzi o szczęście ale ogólne samopoczucie.Każdy jest inny i ma różne sytuacje w życiu i różnie sobie z nimi radzi...I nie mam zamiaru brać tego ciągle,mała kuracja-)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty

(Kow@lski)
Nowicjusz
magdalenary napisał:
ansz75 napisał:
Ruchu to ja mam dosyć-)I nie chodzi o szczęście ale ogólne samopoczucie.Każdy jest inny i ma różne sytuacje w życiu i różnie sobie z nimi radzi...I nie mam zamiaru brać tego ciągle,mała kuracja-)

I owszem - jeśli w trakcie "kuracji" będziesz dociekać przyczyn swojego stanu, to jest to w porządku.
Ale to tylko teoria - wszelkie rozweselacze ogłupiają, tzn. że masz mniejszą zdolność, ostrość, widzenia problemów jakimi są.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
magda ry
(magdalenary)
Nowicjusz
Kow@lski napisał:
magdalenary napisał:
ansz75 napisał:

I owszem - jeśli w trakcie "kuracji" będziesz dociekać przyczyn swojego stanu, to jest to w porządku.
Ale to tylko teoria - wszelkie rozweselacze ogłupiają, tzn. że masz mniejszą zdolność, ostrość, widzenia problemów jakimi są.
Wypowiem się w trakcie kuracji-)Wiem że po zakończeniu,dość długo działa i naprawdę można wyjść z dołka bez szkody...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty

(Kow@lski)
Nowicjusz
magdalenary napisał:
Kow@lski napisał:
magdalenary napisał:
ansz75 napisał:

Wypowiem się w trakcie kuracji-)Wiem że po zakończeniu,dość długo działa i naprawdę można wyjść z dołka bez szkody...

Ależ, trudno będzie Ci wierzyć w to co powiesz, ponieważ będziesz sztucznie "rozweselona", czyli... otępiała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów

(wygrys)
Początkujący
magdalenary napisał:
No właśnie chcę spróbować,opinie raczej pozytywne-)W stanach prozak jest ogólnie dostępny...

jedynym małym skutkiem ubocznym jest wzrost masy ciała - to by wiele wyjaśniało, dlaczego w stanach wyglądają jak wyglądają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok