Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

Czy Seborh łagodzi objawy łojotoku na skórze głowy? - Norwegia

Czytali temat:
holdigreti (383 niezalogowanych)
14 Posty
holdigreti
(holdigreti)
Wiking
Cześć, czy Seborh faktycznie pomaga na objawy łojotoku, jak przetłuszczanie się skóry głowy i łuszczenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
miralsa
(miralsa)
Wiking
Hej! Używam Seborh od około 1,5 miesiąca i mogę powiedzieć, że u mnie świetnie się sprawdza. Najbardziej męczyło mnie przetłuszczanie się skóry głowy – myłam włosy codziennie, a wieczorem już czułam, że są nieświeże. Po Seborh widzę różnicę, bo włosy przetłuszczają się znacznie mniej, a co ważniejsze, zniknęły te tłuste, łuszczące się placki przy linii włosów. To dla mnie mega ulga, bo wcześniej miałam wrażenie, że nic na to nie działa.
Trzeba jednak być cierpliwym, bo efekty nie są natychmiastowe. Pierwsze różnice zauważyłam po dwóch tygodniach regularnego stosowania. Teraz używam go dwa razy w tygodniu, bo przy częstszym stosowaniu skóra trochę się wysusza.
Zdecydowanie warto spróbować, jeśli masz problem z łojotokiem. Ja kupiłam go na stronie: www.drmax.pl/verdelab-seborh-shampoo-sza...e-skory-glowy-200-ml i mogę polecić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok