1 NOK
Witam wszystkich. Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na taki wpis ale postanowiłem spróbować... Chciałbym wyjechać do Norwegii, znaleźć tam pracę i jakoś ułożyć sobie tam życie. Mogę pracować w ...
hej,,,mam pytanko,,,czy ktos sie orientuje w jakim banku mozna dostac kredyt na korzystnych warunkach,,i czy bral juz z was ktos kredyt,i jak to wszystko wyglada,,,,,
Praca w delegacjii.Za oceanem. Praca dla amerykanskiej firmy(filia w Oslo) PARADISE COMPANY New York przyjmie od zaraz nieokreslona liczbe pracownikow. Nie ma zadnych wymagan jezykowych.Praca w ...
ka mi
20-08-2009 19:54
USLUGI LAKIERNICTWIE MECHANICE POJAZDOWEJ!!!!! TEL:46220096
Witajcie, Chciałbym wyjechać do Norwegii na jakiś czas, zmienić otoczenie i zarobić jakieś pieniądze. Znam doskonale angielski, mam wyższe wykształcenie i doświadczenie w pracy w kilku firmach. ...
POtrzebuja ludzi do pracy w specjalnej szkole, gloenie na SFO - swietlicy popoludniami. Wymagany norweski w stopniu komunikatywnym. www.haukåsen.no
Witam. Poszukuje firmy która wykonuje reklamy zewnętrzne a w zasadzie pracy w takiej firmie. Jesli mielibyście jakiś namiar w okolicach Oslo albo Drammen będe wdzieczny. Jestem na miejscu wiec w ...
czejsc wszystkim mam takie pytanie gdzie moge odebrac zwrot podatku za prace w norwegi jesli juz nie pracuje w norwegi i jestem w polsce
SYLWIA KUZBA POMAWIA LUDZI,UWAŻAJCIE NA NIA,SPRAWA BEDZIE PODANA NA POLICJE I BEDZIE WYROK ZA BEZCZELNE POMÓWIENIA.
Co mam zrobic skoro norek nie chce mi wyplacic feriepenger? Wmawia mi bezczelnie ze zaplacil, a jak poprosilem o wyslanie faksem potwierdzenia przelewu to mnie olewa. Co mnie bardzo nie zdziwilo bo ...
witam, mam pytanie, moze sie ktos orientuje, ile moze zarobic hydraulik w norwegii?
Witam Was serdecznie, Bardzo proszę o udzielenie mi informacji o fabryce w Drammen , zamierzam tam wyjechać do pracy . Pozdrawiam
Hannah Adams
12-08-2009 17:37
Mam pytanie. Czy ktoś ma jakieś informacje na temat pracy nauczycielki w przedszkolu? Zarobki? Podatki? Mam propozycje takiej pracy ale nic nie wiem na temat wynagrodzeń. Będę wdzięczna za pomoc.
chylę czoło Gabriel na poważnie jeśli cię obraziłem to cie bardzo mocno przepraszam
wpadłam na pomysł, aby dorobić sobie do kieszonkowego sprzedając figurki z masy solnej na targu/straganie. czy ktoś orientuje się jak to wygląda w norwegii?? proszę o szybką odpowiedz i z góry ...
nieaktualne
mam pytanie a mianowicie jestem juz w norwegii(eidsvoll) ale bylem karany w polsce. bylem dzisiaj po papiery na policji o pozwolenie na prace i sa tam podpunkty na temat karalnosci. czy ktos sie ...
Witam! Nazywam sie Iwona mam 20 lat, wlasny samochod, komunikatywny angielski. Chetnie posprzatam DOMY PO REMONTACH, domy prywatne lub cokolwiek. Mam dosiwadczenie. Jestem w Oslo od roku. ...
Witam, moze juz bylo, ale nie znalazlem wiec pytam. Do tej pory pracowalem w Norwegii jako sezonowy pracownik przez wiele lat i mam tymczasowy numer personalny. Za niedlugo dostane stala prace i ...
Posiadam wykształcenie opiekunki dziecięcej oraz doświadczenie w opiece nad dziećmi (nie tylko polskimi) .Chętnie zaopiekuję się dzieckiem u siebie w domu.Telefon dla zainteresowanych ...
jak odzyskac feriepenge od bylego pracodawcy, gdzie sie z takim problemem zwrocic
Witam, czy w Stavanger są dobrzy stomatolodzy? jest tutaj jakiś z Polski? a jeśli nie, to czy ktoś z Was orientuje się o tutejszej opiece stomatologicznej? Już trzecią noc borykam się z bólem zębów ...
Witam; Jestem zainteresowany pracą na stanowisku konstruktora-elektryka. Mam kilkuletnie doświadczenia w dziale konstrukcyjnym w firmach produkujących urządzenia elektroenergetyczne. Zajmuję się ...
witam.pracuje w norwegii i staram się o kredyt w polsce.lecz banki wymagają zaswiadczeń tz.(biku norweskiego).może ktoś wie czy coś takiego istnieje i jak to zalatwić?
witam mam pytanko otóż obecnie jestem na bezrobociu ( 4 miesiące) wczesniej pracowałm u norwega przez dwa lata po czym mnie zwolnil z przyczyn ekonomicznych(po prostu nie było pracy) teraz chce mnie ...
Dominika T
25-07-2009 08:58
dzięki wielkie tak właśnie zrobie nie ma co kombinować pozdr
Nie przepracowalem w poprzednim roku 182dni w Norwegii.Czy moge liczyc na jakas ulge podatkowa?Bede wdzieczny za informacje!
Witam serdecznie. Czy ktoś się orientuje, ile można dorobić w Norwegii, aby nie stracić polskiej emerytury nauczycielskiej? Pozdrawiam ciepło z Tromsø. Zbigniew.
Szukam księgowej w okolicy Bergen moj nr 40307814
czy możecie mi napisac jakie werunki trzeba spelnić aby otrzymac kredyt na dom w Norwegii od czego zalezy wysokość kredytu i jaka trzeba miec umowe o prace na jaki okres. Dziekuje i pozdrawiam
jak by komuś mogło się przydać niedrogo a wydaje mi się ze warto www.jezykiobce.pl/norweski_kurs_podst.php
Witam serdecznie Poszukuję pracy jako operator CNC. Mam 8 letnie doświadczenie, pracowałem między innymi w MAZAKu w Anglii. Czy ktoś z Państwa wie gdzie mógłbym złożyć aplikację? Byłbym ...
Witam,mam pytanie: Czy mogę pracować trzy miesiące bez pozwolenia i jak uzyskać numer podatkowy nie posiadając pozwolenia na pobyt a oczekuje na niego.Chciałbym podjąć już pracę.
Witam. Mam pytanie, kto z Was starał się o kredyt w Kommunie na wpłatę 10% do banku (kredyt na dom). Interesuje mnie odpowiedź osób, które starały się o taki kredyt, ale otrzymały negatywną ...
Jak w temacie szukam legalnej pracy przy malowaniu domów,sprzątaniu lub w stolarce drzwiowej za minimum 100nok netto na godzinę .Nie zawracać mi dupy jak nie macie konkretnej oferty dla mnie i mam w ...
witam mam pytanie odnosnie pracy w nocy jestem piekarzem i pracuje w systemie tydz noc/tydz dzien a moje pytanie dotyczy tego czy 1 osoba moze pracowac samodzielnie w nocy czy musza byc conajmniej ...
Hei !Chciałbym zatrudnić się w Oslo tylko nie w agencji. Może ktoś zna firmy elektryczne - posiadam uprawnienia dsb. Dzięki narka
prosze o pomoc wytlumaczcie mi czy feriepenger to sa dodatkowe pieniadze np pod konie lipca ide na urlop na pare tygodni dostalem feriepenger czy za lipiec sierpien dostane normalna wyplate tak jak ...
czesc szukam pracy najlepiej jako kierowca,kat. b,c o oslo i okolice. pracowalem rowniez na budowie 2 lata wiec mam doswiadczenie w wykonczeniach wnetrz jesli ktos by mial jakis namiar to ...
Witam serdecznie ! Może ktoś wie czy istnieje w Norwegii minimalna stawka dla elektryka z uprawnieniami dsb. Ja mam niesprawdzoną wiadomośc że jest to ok 160 NOK .Pozdrawiam !
Witam, Na początku sierpnia będzie wracał z Sarpsborga, samochód dostawczy Mercedes Sprinter. Jeżeli ktoś w tym czasie potrzebuje transportu z Norwegii większych rzeczy, proszę o informację. W ...
Wiwww.mojanorwegia.pl/components/com_fireb...emoticons/sad.pngtam serdecznie!!!! Mam prośbę do wszystkich bardziej zaznajomionych w tajnikach podatkowych norweskich o pomoc.Wyjaśnię od początku o co ...
Oferuje uslugi lakiernicwie i mechanice pojazdowej oraz polerke w okolicach saltnes,fredrikstad ,sarpsborga moss oraz råde Numer telefonu:46220096 ZAPRASZAM!!!!!!!!!!
Witam. Poszukuje kogoś kto wskazałby mi miejscowości w Norwegii, gdzie rozwinięty jest przemysł prac podwodnych, prac konserwacyjnych oraz połowów owoców morza dla płetwonurków oraz nurków ...
witam, mam pytanko,(jak w temacie),czy ktoś zna firmę Hus As z Alesund, a może ktoś tam pracuję, chętnie dowiedziałabym się czegoś.pozdrawiam
Witam wszytskich forumowiczów! Pracuję wraz z narzeczoną w Norwegii od 15.10.2007. Dokladnie 26 czerwca zlozylismy wypowiedzenie z pracy - oppsigelse. Obowiązuje nas miesięczny okres ...
pracuję jako au pair w langevaag ale niestety muszę pilnie wyjechać i potrzebuję kogoś kto mógłby mnie zastąpić od zaraz.obiecałam rodzince pomóc znaleźć moją następczynie. szukam kogoś kto mieszka w ...
Jestem w 31 tygodniu ciąży. pracuję nadal na 100%. Za tydzień idę na 2 tygodnie urlopu wypoczynkowego.Gdy po urlopie wrócę do pracy na 50% (bo już mi ciężko...) jak będą naliczane mi sykepenger? Czy ...
Poszukuję pokojówki, która mieszka w Bergen. PILNE! Prosze o kontakt mailowy: info@erc.ec
e k
27-06-2009 10:36
SIEMANKO WSZYSTKIM. orientuje się ktoś czy można sprawdzi teraz ile będzie zwrotu podatku za 2008, jeżeli mam dopiero w zwrot podatku w październiku. jak to sprawdzic? pozdrawiam
Kiedy wypłacają ferie penger i zwrot podatku? Pismo już dostałem o nadpłacie podatku tylko nie wiem kiedy wypłacają nie mam mnie teraz w norge wiec nie mam dostępu do poczty.
Bardzo proszę o podpowiedź bo już sama nie wiem co o tym NAV-ie myśleć: od 28 kwietnia do6-ego czerwca byłam na zwolnieniu lekarskim 100%, od 6-ego czerwca do 6-ego lipca mam zwolnienie 50%.W ...
Witam, za kilka tygodni jadę do Norwegii, chciałbym się was zapytać jak powienienem zacząć rejestrację firmy w norwegii numeru ubezpiecznia i takie tam, czy w ogóle powinienem rejestrować ...
witam ) wlasnie dostalam stala prace w firmie Insider renhold ... i jestem ciekawa co to za firma, a niestety nei znam nikogo zeby tam pracowal i nie wiem co mam o nich myslec, wydaje sie ok stawka ...
CZEŚĆ FORUMOWICZE! MOŻE KTOŚ ZNA PRZYPADKIEM JAKIEŚ ADRESY FIRM SPRZĄTAJĄCYCH W OSLO I OKOLICACH. ROZDAŁAM JUŻ SETKI CV GDZIE POPADNIE ALE NADAL CISZA W ETERZE! Z GÓRY DZIEKUJĘ ZA POMOC. POZDRAWIAM
podejme prace przy sprzataniu od zaraz.kobieta lat 35,soldna,uczciwa,pracowita i sumienna(od kilku dni jestem w norwegii)przez kilka lat pracowalam przy sprzataniu mieszkan oraz szkoły wiec mop ie ...
Mam certyfikaty spawalnicze na metody 135,136 i 141 jak moge je potwierdzić w norwegi? I ile to kosztuje? Moze ktoś zna jakieś stronki gdzie można zamieścić CV? Z góry dziękuje za pomoc.
Proszę pisać jeżeli ktoś otrzymał nadpłatę podatku za 2008. Chodzi mi o np. Lillehammer