1 NOK
Błagam podejmę się każdej pracy - proszę o pomoc.Wiem że istnieją jescze dobrzy ludzie.Może niektórzy byli nawet w podobnej sytuacji co ja.Potrafię bardzo ciężko pracować.Kamil 24.Nesodden.Torvet.
Mam pytanie .W lutym br.skończyło mi się pozwolenie z Policji,a od Listopada zeszłego roku pobieram zasiłek dla bezrobotnych.Kiedy zgłosiłem się na Policję w celu przedłużenia pobytu powiedzieli ...
chętnie podejmę się pracy w sprzątaniu domów lub w ogrodach w każdą sobotę a także wtorek,czwartek,piątek popołudniami.Mieszkam w Sandnes, Rogaland.Tel.46239607
oferuje sowje uslugi przy sprzatniu domow oraz prace ogrodowe itp w okolicach saltnes ,råde,engelsviken,fredrikstad z gory dziekuje....
WITAM WSZYSTKICH MILO ,PROSZE O POMOC W ZNALEZIENI PRACY W NORWEGI AKTUALNIE JESTEM W POLSCE,NA WYPOWIEDZENIU,POSIADAM UPRAWNIENIA NA WOZI WIDLOWE Z ZAWODU SLUSARZ-MECHANIK,PRACOWALEM TAKZE PRZY ...
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek roboty naterenach Norwegi. Obecnie mieszkam w okolicach Nesodden i chwytam sie kazdej roboty - byle przeżyć.Nie wstydzę się żadnej roboty - potrafię ...
Czesc mam na imie Piotr obecnie przebywam w irlandii ale zamierzam jechac w maju do Norwegi i chce szukac tam pracy.Mam dobry angielski ,prawo jazdy kat.B,C i 8 lat starzu jako kierowca,obecnie nie ...
Buran Ptica
16-04-2009 12:28
mieszkam w kongsbergu i chciałabym uczyć się języka norweskiego,ktoś wie gdzie można się załapać
Witam Wszystkich! Szukam pracy w ogrodnictwie, do tej pory pracowałem w szklarniach w okolicach Drammen, głównie przy różach, plantingu tulipanów oraz sałacie. Wykształcenie wyższe, komunikatywny ...
Buran Ptica
16-04-2009 10:53
Witam! 13 stycznia uległem wypadkowi w pracy (drzewo zmiażdżyło mi stopę, mam złamane 3 kości śródstopia, miałem 3 operacje, 1,5 miesiaca w szpitalu, od 3 tyg jestem już w domu w Norwegii) Mam do Was ...
MOZESZ JEZDZIC NA POLSKIM PRAWKU,JEZELI ZAMIERZASZ ZOSTAC NA STALE W NORWEGII TO MOZESZ ALE NIE MUSISZ ZMIENIAC PRAWKA.JEZELI JEDNAK CHCESZ ZMIENIC TO UDAJESZ SIE DO STATENSVEGVESEN ZE ZDJECIEM I ...
Szukam pracy na terenie norwegi w zakresie montarz,demontarz,obmurówka okien i drzwi z pcv,drzewo,aluminium,witryny sklepowe.Posiadam bogate doswiadczenie oraz komunikatywny angielski.czekam na ...
Jak wyżej. Wynajmę autobus z kierowcą na trasie Kristiansund-Bergen do obsługi 35 osób w terminie 23-25 czerwca.Mój numer 46230793.
Witam.Mąż pracował w 2007 roku w norwegi i za ten rok zostało złożone zeznanie podatkowe w Skatt.Zeznamie to obliczało nam biuro Polish Connetkion w gdyni.Mieliśmy zostac zwrot podatku.Czekaliśmy i ...
P_O_M_A_G_A_M w zakresie -------------------------------------------------------------------------------- -skladanie wnioskow w UDI (pobyt i praca) -zameldowanie w norwegii -ID numer ...
witam , szukam pracy jako spawacz . mam 3 lata doświadzenia jako spawacz konstrukcji stalowych ( dżwigi , maszyny górnicze ,konstrukcje ciężkie i lekkie) metodą MAG , obecnie ukończyłem kurs na TIG. ...
Czy ktoś się orientuje, jakie koszty wiążą się z importem mebli kuchennych w celu sprzedaży w Norwegii, przy własnym transporcie?
marek feliks
27-03-2009 16:29
Windykacja należności od polskich i norweskich wierzycieli w Oslo oraz okolicach. Niekonwencjonalne metody. 200% skuteczności. kontakt: borys.windykacja@o2.pl
Mama 4-letniego chłopca zaopikuje się dziećmi u siebie w mieszkaniu ale niekoniecznie(ta kwestia do uzgodnienia). Mieszkam w spokojnej dzielnicy Gamle Bergen. Zapraszam zainteresowane mamusie. ...
Zaopiekuję się dzieckiem u siebie w domu.Posiadam wykształcenie opiekunki dziecięcej,mieszkam w Sandnes (Trones) tel.kontaktowy 46239607
ZAOPIEKUJE SIĘ DZIECKIEM U SIEBIE W DOMU.DO TOWARZYSTWA 4 LETNI SYNEK.MIESZKAM W CENTRUM SANDNES TEL.41017397 POZDRAWIAM
kto może załatwic pracę jako opiekun przy ludziach starszych?posrednictwa pracy
witam. mam 18 lat pracuje jako ciesla budowalany od maja 2007. pracujac robie fagbrev. o ile wiem ta sa dwie drogi do zdobycia papieru na ciesle. 2 lata szkoly 2 lata praktyk 50 kr na godzine ...
WITAM WSZYSKICH .MAM PYTANKO ODNOSNIE ZAROBKOW .ILE POWINIEN ALBO ILE ZARABIA DOBRY LAKIERNIK W MARKOWYM WARSZTACIE SAMOCHODOWYM (TOYOTA ,BMW LUB INNY ?CHODZI O STAWKE GODZINOWA BRUTTO.PYTAM BO MAM ...
Witam obecnie jestem permitterowany przez pracodawce dlatego poszukuje pracy jako spawacz konstrukcyjny .Prosił bym o namiary firm gdzie tą prace mógły bym podjąc .pozdrawiam wszystkich. ...
Witam! Szukam pracy .Mam 36 lat i mieszkam w Favang/Ringebu ok 60 km za Lillehammer w kierunku na Trondheim. Dotychczas pracowałem w norweskiej firmie przy budowie domów i apartamentów . ...
mam licencje na wuzek widłowy i doswiadczenie w pracy na magazynie , rozładunek i załadunek , jesli by ktoś cos wiedział to prosze o kontakt albo o przeslanie linka , muj email adres ...
tak,to prawda,chociaż nie przypuszczałam że przepisy są do tego stopnia przestrzegane,przecież to absurd !!!.ja osobiście spotkałam się z taką sytuacją.Kupiłam w polskim sklepie prezent dla ...
Cześć.Mam pytanie odnośnie finansów.Czy w norweskim banku jest możliwa pożyczka gotówkowa? Na przykład chciałbym od banku pożyczyć 60 tysięcy koron.Nie mówię o kredycie, tylko o najprostszej ...
Seba Brewski
12-03-2009 23:28
Seba Brewski
12-03-2009 18:04
nie chodzi mi o rozliczenie podatku,pracuje w firmie norweskiej od 3lat na kontrakcie ze wszystkimi swiadczeniami nie mieszkam na stale w norwegii,od miesiaca dostalem 20% do pensji dodatku ...
Zamierzam wyjaechac do pracy w trakcie wakacji do Norwegii i chciałabym skorzystać z biura pośrednictwa pracy. Moglibyscie mi polecić jakieś godne zaufania biuro?
Czesc mam problem z samochodem i potrzebuje mechanika z haugesund badz okolic +4746231299 Dominik
Zaopiekuje się dzieckiem najlepiej u siebie w domu.Mieszkam w centrum Sandnes .Proszę o konakt tel.41017397 , sylwiapiotrekg@wp.pl pozdrawiam
witam poszukuje pracy w norwegi jestem operatorem maszyn cnc jeśli ktoś by m nial jakieś namiary na firmy proszę o pomoc z góry dziękuje
witam ponownie. mam zapytanie odnosnie pozwolenia na pobyt/prace... jednemu z moich znajomych kończy sie roczne pozwolenie w marcu. jak byl sie dowiadywac o przedłużenie to kobieta na policji ...
Witam wszystkich forumowiczów i mam pytanie, co trzeba zrobić po przyjeździe do Norwegii jeśli planuje się tu pozostać i pracować? Chodzi mi o pierwsze kroki, rejetrację itp.
czesc czy ktos sie orientuje czy na avspasering mozna dostac wypowiedzenie z pracy,czy wypowiedzenie jest platne jesli niema pracy?
Witam Was serdecznie, poszukuję dobrej pracy w marketingu lub w biurze w Norwegii. Znam biegle język angielski, niemiecki i średnio rosyjski. Właśnie skończyłem studia doktoranckie z ...
Witam Poszukuję pracy w Norwegii jako projektant stron www, systemy CMS (Typolight, Drupal), sklepy internetowe (np. Prestashop). Biegła znajomość xhtml, css. Dobra js, PHP i MySql. Projektowanie ...
Kto sie orientuje w sprawie wspolnego rozliczenia podatkowego malzonkow w Norwegii . Prosze o informacje z gory dziekuje
witam , szukam pracy jako spawacz w Norwegii, mógłby ktoś mi pomóc? proszę też o adreski jakiejś agencji pracy rekrutującej do norwegii lub agencji norweskiej. mój adres : ccichy77@wp.pl tel. ...
Aktualnie poszukujemy osób do pracy w przedszkolach na terenie Norwegii. Jeśli posiadasz wykształcenie kierunkowe pedagogiczne i chcesz pracować w Norwegii wyslij swoje Cv na adres: ...
szukam pracy w fabryce i nie tylko tel 45072869
czesc mam pytanie i bylbym wdzieczny za odpowiedz jestem zatrudniony na podstawie umowy o prace w norweskiej firmie , ponad 10 miesiecy , od polowy listopada zostalem wyslany na permitering .w ...
WITAM, POSZUKUJĘ ELEKTRYKA SAMOCHODOWEGO, NA TZW. FUCHĘ, ASKER I OKOLICE, MÓJ TLF.46211655
Wejdz na strone SKATTE lub UDI. tam sa rozne wzory dokumentow. Chodzi o zeznanie podatkowe wiec w pkt 2.1.1 wpisujesz ile zarabiasz rocznie jesli pracujesz u kogos, jesli prowadzisz firme to ...
kto mógłby pomóc w załatwieniu formalności związanych z wypłaceniem zasiłku chorobowego.Niby nie miało być problemu, ale jednak zwlekają z tym
@ @
15-02-2009 15:51
witam ,mam dylemat od stycznia jestem zarejestrowany jako bezrobotny i wlasnie dostalem pismo w ktorym nav informuje mnie o wstrzymaniu wyplat rodzinnego wiecie moze ,czy jest to zgodne z norweskim ...
artur kalbarczyk
13-02-2009 18:54
Jestem kucharzem z 7-mio letnim doświadczeniem z bardzo dobrym angielskim. Pracowałem w restauracjach i hotelach w polsce i w UK. Niedawno przyjechałem do Oslo. Może jest ktoś kto pracuje w kuchni ...
Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś orientuje się jakie jest zapotrzebowanie na pracowników w rolnictwie? Znajomy szuka pracy w rolnictwie w okolicach Oslo, może być Drammen. Może ma ktoś jakies ...
szukam pracy
Witam,prosze o pomoc w znalezieniu ksiegowego polskiego w Norwegii,ktory pomoze rozliczyc zarobki z firmy ktora chce oglosic upadlosc i rowniez ferie penge.Chcialabym sie dowiedziec tez ile czasu mam ...
Mama 2-letniej dziewczynki zaopiekuje się polskim dzieckiem u siebie w mieszkaniu na terenie miasta Moss. Cena do uzgodnienia Asia, nr tel: 40305175
Jestem mamą dwuletniego synka, mogę się zaopiekować polskim dzieckiem, najlepiej u siebie w domu. Cena do uzgodnienia Monika tel. 99880192 Voyenenga/Baerum
Mama 4-letniego chłopca zaopiekuje się polskimi dziećmi u siebie w mieszkaniu. Istnieje również możliwość pozostawienia dziecka na noc. Cena do uzgodnienia Ania tel:94236681 Bergen