Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PIOTR PARADOWSKI NIKOGO NIE OKRADŁ,POMÓIENIA - Norwegia

Czytali temat:
(1129 niezalogowanych)
2 Posty
marian kowalski
(gigi8)
Wiking
SYLWIA KUZBA POMAWIA LUDZI,UWAŻAJCIE NA NIA,SPRAWA BEDZIE PODANA NA POLICJE I BEDZIE WYROK ZA BEZCZELNE POMÓWIENIA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Musze zabrac glos w tym temacie jak zabieralem w temacie Sylwi. Gigi wystepujesz w roli adwokata i ok masz prawo a ja mysle ze Pan Piotr powinien spotkac sie z Pania Sylwia i wyjasnic sprawe.Jakos niechce mi sie uwierzyc ze ktos tak bez powodu na forum publicznym oskarzylby kogos o kradziesz podajac imie i nazwisko! Co nie przesadza o tym ze uwazam za winnego Twojego znajomego-to roztrzygaja sady. Skoro pani Sylwia nie podala tego na policje wiec moze rzeczywiscie zrob to TY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
A czy ta Pani Sylwia mieszka sama w mieszkaniu czy z rodziną? bo jeśli sama to jedno mi się tylko na myśl nasuwa...jaka kobieta wzięłaby nieznajomego do siebie do mieszkania ?? dobra duszyczka?? nie ja w to nie wierzę.. nie chcę nikogo tutaj obrażać bo to nie w moim stylu...napisałam tylko co myślę.
To robi się tutaj mały bałaganik-kto jest komu co winien: pieniądze kontra pomówienia...

ciekawe co Policja powie na to...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tosia3)
Wiking
Mnie również to wszystko jakoś nie pasuje, bo jaki miałaby cel, jakie korzyści sylwia25 poruszając ten temat na forum????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
a moze sie kobitka poprostu zadurzyła,snuła plany na przyszłośc a tu taka niespodzianka...kasa pusta....a wiecie,ze nie ma nic gorszego od zdradzonej kobiety i mu współczuje jak go dorwie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
P.Paradowski czekamy na jakies wiesci z policji,moze wtedy oczyscisz sie z zarzutow....p.SYLWII?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
zarezerwowalem sobie miejsce wrazie co !!! bo kto tam czyta po 20-tej stronie !
chyba tyle nie bedzie >????? co!!!!!!!!? cdn. ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
magdalena_d84 napisał:
A czy ta Pani Sylwia mieszka sama w mieszkaniu czy z rodziną? bo jeśli sama to jedno mi się tylko na myśl nasuwa...jaka kobieta wzięłaby nieznajomego do siebie do mieszkania ?? dobra duszyczka?? nie ja w to nie wierzę.. nie chcę nikogo tutaj obrażać bo to nie w moim stylu...napisałam tylko co myślę.
To robi się tutaj mały bałaganik-kto jest komu co winien: pieniądze kontra pomówienia...

ciekawe co Policja powie na to...

A ja tak pania polubiłem ! i jestem obcy facet !!
jeszcze kilka zwrotów napisze na "pomożcie w nauce norweskiego "i by mnie Pani wziela jak sadze na pokoik jak bym potrzebowal . ale płące za miesiąc z góry , nie za dwa tygodnie !!! a przyjde z kwiatam , nie z kombinezonem .
fakt jest taki ze teba zawsze wysłuchac dwoch stron ale sam powinowaty nie odzywa sie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
A wiecie że w Niemczech to podobno ludzie tygrysy na smyczach po chodniku prowadzają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
drogi ricco, temat "pomóżcie w nauce norweskiego" nie ja zakładałam, ja tylko się tam udzielam tak jak tutaj, doceniam Twoją pomoc i za co Tobie bardzo dziękuję i miło mi usłyszeć,że mnie polubiłeś,nie musisz pisać do mnie Pani, wystarczy na Magda lub ogólnie Ty my też płacimy za miesiąc z góry a nie za dwa... piszę "my" bo mieszkam z córcią i mężem
zgadzam się z Tobą, należy wysłuchać dwóch stron co mają do powiedzenia,ale udziela się tylko sylwia25..

B.K. ładnie napisane, trochę się pośmiałam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok