Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(824 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
Gabi Ty cyt.Drewniany pajacu-hihihihihi jestes jak pinokio jednak z zewnatrz drewno a w srodku dobroduszna istota.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
fazi napisał:
Gabi Ty cyt.Drewniany pajacu-hihihihihi jestes jak pinokio jednak z zewnatrz drewno a w srodku dobroduszna istota.
Z nudów jak nie mam co robić to sobie dzwonie po tych wszystkich ogłaszających się "pracodawcach" oferujących SUPER DUPER prace i pieniądze za nią .
JA nie szukam pracy byle jakiej aby była , bo ja prace mam .
Ja tylko rozeznaję sobie rynek ofert i poziom oferentów w bezpośredniej telefonicznej rozmowie .
A najśmieszniejsze w tym jest to ,że mimo iż to ja dzwonię to i tak przyszło-niedoszły pracodawca rzuca "szczeka " do słuchawki słowa jakby to on dzwonił do mnie za jego pieniądze i zawsze się dziwią ,że mówię powoli i pytam się o szczegóły ..."".... wiesz reszty dowiesz się na miejscu , bo teraz nie mam za bardzo czasu no i ta rozmowa przez telefon to droga jest...."" , przeważnie taki tekst to standard .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryba25)
Wiking
fazi napisał:
rybka a cos ci sie w tej d.....e nie poprzewracalo !!!!!!! to jest forum a nie rubryka ogloszenia.czy forumowicze maja ci szukac pracy???konkretna oferte chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? nie chcesz komentarzy to nie pisz na forum!!!!!!!!!daj ogloszenie w gazecie.
Do faziulka nie pisz więcej takich rzeczy chłopcze marmoladziany bo przy pierwszym spotkaniu dostaniesz w kibel i nawet nie będziesz wiedział kiedy i od kogo więc na drugi raz jak cię nikt nie prosi o twoje durne komenty to ich nie wstawiaj i nie zgrywaj kozaka bo nim nie jesteś.Sabinka tak cię od dzisiaj będę nazywał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ryba25 napisał:
[..[b] bo przy pierwszym spotkaniu dostaniesz w kibel i nawet nie będziesz wiedział kiedy i od kogo .[/b]...Czy Ty przypadkiem nie jesteś odpadem z wysp angielskich ....od tego momentu jak wyżej napisałem reprezentujesz jak dla mnie DNO DNA...
TWOJE GROŹBY POBICIEM ZGŁOSIŁEM DO MODERATORA z sugestią usunięcia ciebie z NASZEJ SPOŁECZNOŚCI .
TU TAKICH CHAMÓW NIE POTRZEBA .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryba25)
Wiking
Gabrysiu ty i Sabinka to chyba siostrzyczki jesteście co bo na tą samą pałę piszecie swoje komentarze które są gówno warte pa dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
imponujesz mi ryba swoje meskoscia. twoja sabinka.ciao!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hahahahahhahahahaha, oj to chyba straciłam pozycje pierwszej wulgarnej na forum, ryba mnie przebil.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Ryba25 napisał:
fazi napisał:
rybka a cos ci sie w tej d.....e nie poprzewracalo !!!!!!! to jest forum a nie rubryka ogloszenia.czy forumowicze maja ci szukac pracy???konkretna oferte chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? nie chcesz komentarzy to nie pisz na forum!!!!!!!!!daj ogloszenie w gazecie.
Do faziulka nie pisz więcej takich rzeczy chłopcze marmoladziany bo przy pierwszym spotkaniu dostaniesz w kibel i nawet nie będziesz wiedział kiedy i od kogo więc na drugi raz jak cię nikt nie prosi o twoje durne komenty to ich nie wstawiaj i nie zgrywaj kozaka bo nim nie jesteś.Sabinka tak cię od dzisiaj będę nazywał

kultura wypowiedzi jak w UK... mialem napisac cos innego ale po przeczytaniu tego postu stwierdzilem ze nie warto....
powodzenia w zyciu - bez zadnych pretensji - naprawde dobrze Ci zycze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryba25)
Wiking
Nie marudz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok