1 NOK
witam dzis dowiedzialem sie ze juz nie dlugo z mojej firmy ponad20 osob na bezrobocie smiga,szef nasz norweg twierdzi ze to przez kryzys swiatowy i ze banki nie chca udzielac kredytu ,nie wiem co ...
Mieszkam w Haugesund bardzo mi zależy na nauce norweskiego. Moze wieci gdzie są organizowane takie kursy w haugesund ??????? Z góry dzięki za odpowiedzi
szukam pracy jako pomoc domowa lub opiekunka do dzieci w loken lub pobliskich miejscowosciach gdzie moge znalesc jakies oferty??
Firma Personnel & Property Management Sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni (Polska) poszukuje w charakterze swojego agenta, firmy lub osoby prowadzącej działalność gospodarczą, zamieszkałej w Norwegii, ...
witam mam ogromna prośbę czy ma ktos namiary na polskiego adwokata ewentualnie na osobę znającą sie na prawie pracy ps: fajnie by było gdyby taka osoba była z okolic Drammen z góry dziękuję za pomoc
Dominika T
02-02-2009 16:25
Witam wszystkich. szukam pracy w zawodzie elektromonter posiadam pozwolenie na prace oraz uprawnienia DSB. Obecnie mieszkam w Stavanger, ale praca nie koniecznie musi byc tutaj. jestem ...
Mariusz Naglicki
01-02-2009 09:02
witam obecnie pracuje w bergen ale poszukuje pracy znam jezyk angielski jezeli ktos dysponowal by jakimis infrmacjami o firmach ktore poszukuja pracownikow w bergen posiadam prawo jazdy A B C E 2. ...
witam wszystkich,czy ktoś orientuje się w norweskich przepisach emerytalnych. tj. od kiedy , na jakich warunkach? i oczywiście wysokości emerytury. myślę, że temat może niektórych kolesi ...
Witam, szukam pracy w Alesund lub okolicy, może być też inne miejsce. Proszę o jakiekolwiek informacje
Witam serdecznie. Gdzies koło 2 tygodni temu dostalem list z jakiegos instytutu. logo tego instytutu to "KAMBE" czy ktos mi powie co to jest?? tam jest kilka rubryk z sumami. prosze o ...
szukam pracy jako monter konstrukcji stalowych aluminiowych moze byc praca jako slusarz mechanik kierowca posiadam aktualne zezwolenie na prace w norwegii pracowalem dwa i pól roku w norwegi w ...
Nauczyciel przedszkolny Miejsce pracy: Norwegia Ze strony Kandydatów oczekujemy: •Pasji i motywacji do pracy z dziećmi •Osobistego wkładu w pedagogiczny rozwój ...
Witam! Dwoch zgranych, ambitnych i solidnych mezczyzn z bardzo dobra znajomoscia jezyka angielskiego oraz wlasnym transportem, podejmie prace wykonczeniowe jako podwykonawca. Posiadamy wszystkie ...
Witam Mam pytanie czy norweski pracodawca jeżeli zwolni pracownika pod koniec roku 2008 to musi wypłacić mu ferje pene za 2008 i czy powinien wystawić zaświadczenie o tym że jest zwolniony.
Robert Podgórski
23-01-2009 10:43
Wiza??? Masz na myśli pozwolenie na pracę? Jeżeli masz aktualne pozwolenie na pracę to możesz podjąć dodatkową pracę a nawet i 3 jeżeli znajdziesz tyle etatów
Witam. Szukam pracy jako monter ogumienia samochodów ciężarowych. Posiadam uprawnienia na naprawę i wyważanie komputerowe kół. Mam doświadczenie. LUB Spawacz metodami: 111, 135, 136, 311.
Witam wszystkich. Mam 21 lat, jestem studentem technologii drewna (III rok) , Po dyplomie planuje wyjazd do Norwwgii – moje pytanie dotyczy Norweskiego drzewnictwa – czy jest ...
SZUKAM PRACY W STAVANGER/NORWEGIA,WSZELKIE PRACE BUDOWLANE TYPU PANELE.REGIPSY.TAPETOWANIE MALOWANIE ORAZ IZOLERSTWO CO,PILNE,POZDRAWIAM
szukam pilnie pracy w budownictwie przez ostatnie 9 lat wstawialem okna i drzwi i robilem wszystkie prace wykończeniowe ostatnio ocieplalem budynki jestem w polsce pod numerem tel.+48791366453
Witam mam na imie Marek.Mam 31 lat.Posiadam prawo jazdy kategorii B,C,E . 7-letnie doswiadczenie na budowie i 4-ro letnie jako kierowca w Polsce i zagranica.Szukam pracy w Norwegii w ktoryms z tych ...
to jest cholerny okres na znalezienie pracy-ale ostatnio dosc dobra firma w miejscowosci poszukiwala spawaczy-po powrocie do pracy-14-01-sprawdze to przesle ci namiary kontaktowe do nich
* *
09-01-2009 14:15
Również szukam pracy ale na pełny etat, ponieważ potrzebuję arbeidstillatelse a nie mam Nie wiem juz gdzie wysyłac søknad bo jak dotad nie ma rezultatu. Moze wlasna firme... nie wiem. ...
Witam..zajmuje sie przedluzaniem i zdobieniem paznokci i wszystkim co jest zwiazane z pazurkami..posiadam dyplom i certyfikat... oraz profesjonalny sprzet i mnostwo swietnych ozdob do paznokci, ...