Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szukam pracy np malowanie - Norwegia

Czytali temat:
(857 niezalogowanych)
1 Post

(Ryba25)
Wiking
Jak w temacie szukam legalnej pracy przy malowaniu domów,sprzątaniu lub w stolarce drzwiowej za minimum 100nok netto na godzinę .Nie zawracać mi dupy jak nie macie konkretnej oferty dla mnie i mam w dupie wasze durne komentarze. Mam doświadczenie, wiek 30lat podstawy norweskiego jestem w trakcie chodzenia na kurs, pracy szukam w Oslo,Sandvika,Stabek,Bekkestua,Asker,Dramen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
rybka a cos ci sie w tej d.....e nie poprzewracalo !!!!!!! to jest forum a nie rubryka ogloszenia.czy forumowicze maja ci szukac pracy???konkretna oferte chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? nie chcesz komentarzy to nie pisz na forum!!!!!!!!!daj ogloszenie w gazecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No,no wejście ekstra,nie ma co a może by ci tak jakiego bejsbola lub szabelkę dać.Czyżby mania wyższości,"gratuluję" .Myślę że nipotrzebnie zawracasz du.......... tutaj,powodzenia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryba25)
Wiking
heh znowu to samo nie miałem na myśli normalnych forumowiczów tylko takich jak wy drewniane pajacyki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Nie wiem czy miałeś,ale ja się chyba nie pomyliłem co do ciebie co?żelazny "królu" mimo to powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Cos slabiutko sie cenisz? Z takim tekstem przekonales wielu , ja jestem pod wielkim wrazeniem , juz wyobrazam sobie jak Cie ludzie zasypia ofertami -a jesli chodzi o te Twoje cztery litery ,to musisz uwazac bo Ci ktos nakopie do dupy i moze zrozumiesz ze jestes NIEWYCHOWANY...Takim cwaniactwem nic Ci sie nie uda zalatwic......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ryba25 napisał:
...Nie zawracać mi dupy jak nie macie konkretnej oferty dla mnie i mam w dupie wasze durne komentarze.W jakiej szkole uczono ciebie zachęcania przyszłego ewentualnego pracodawcy do wybrania spośród setek ofert właśnie tej jedynej ,tej Twojej .
Takim poziomem chamstwa jakie przedstawiasz w swoim skromnym poście to ja Tobie wiele nie wróżę .
To ,że taki tekst umieściłeś tutaj to jeszcze pół biedy , bo jest jakaś żałośnie rozrywkowo ordynarna Z CIEBIE POLEWKA .
Jednak ,że również taki sam tekst umieściłeś w dziale >szukam pracy< to już jest DNO TOTALNE i niedobrze świadczy o Twoim intelekcie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryba25)
Wiking
bo jest jakaś żałośnie rozrywkowo ordynarna Z CIEBIE POLEWKA .
Właśnie dostałem propozycje pracy od konkretnej osoby na terenie Oslo za 100nok na godz na 2 tygodnie na sprawdzenie na początek nie żle No cóż a jeśli chodzi o osoby które zaszczyciły mnie swoimi wyczerpującymi komentarzami to powiem tyle- to tak jak byście nic nie napisali
dodam że już nie AKTUALNE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
no wlasnie i tak jakbysmy tego nie czytali.powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ryba25 napisał:...Właśnie dostałem propozycje pracy od konkretnej osoby na terenie Oslo za 100nok na godz na 2 tygodnie na sprawdzenie na początek nie żle....
Jeżeli to co piszesz jest prawdą..... ,
to nawet domyślam się Kto Tobie tą ofertę zaproponował i na jakich warunkach .
Proponuję bardzo uważać na tego oferenta "pracodawcę" .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok