Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2342 niezalogowanych)
1 Post

(piechniczek)
Wiking
B.K. napisał:
jesli miałabym miec doczynienia z taka inteligencja jak wy to rzeczywiście taki ogórek jest najlepszym wyjściem...ale co ja bym miala z wami robic...bajki czytac czy gile z nosa wycierac ...nie licząc tego ogórka ktorego uwielbiam wole dorosłych ,prawdziwych facetów jak to ktos wczoraj powiedział...przeterminowanych

już wiem, albo chcesz być wspólnikiem w naszym gastronomicznym biznesie albo podesłała cie konkurencja żeby nas zniszczyć - zapewne mcdonalds aczkolwiek nie mam pewności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
ogóraczek wielki chwat niewolnice robi z bab, gdy go baba w łapie dusi, on wytrwale działać musi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...w nocy,rano czy w poludnie,z ogorakiem zawsze cudnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
panladny napisał:
...czy dziewczynka,czy chlopaczek,caly wchodzi ogoraczek!

Czyli juz masz doświadczenie ....bie badz taki,podziel sie wrazeniami używałeś takiego z ogródka czy ze szklarenki z kremikiem czy bez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
wzdycha słodko jej vagina gdy ogórak się wygina ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
JOANNA BEKKEVOLD
(PATRIOTKA)
Nowicjusz
no prosze , jakich mamy zdolnych ludzi na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
PATRIOTKA napisał:
no prosze , jakich mamy zdolnych ludzi na forum

doceniają ogóraka zaraz będzie wielka draka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
piechniczek napisał:
ogóraczek wielki chwat niewolnice robi z bab, gdy go baba w łapie dusi, on wytrwale działać musi

widzisz...i co bysmy zrobili bez tych ogoreczkow ...mając do dyspozycji cos takiego,podobnego do faceta ...a tak full wypas o każdej godzinie dnia i nocy...zawsze czujny,zwarty i gotowy...sam miod
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
B.K. napisał:
piechniczek napisał:

widzisz...i co bysmy zrobili bez tych ogoreczkow ...mając do dyspozycji cos takiego,podobnego do faceta ...a tak full wypas o każdej godzinie dnia i nocy...zawsze czujny,zwarty i gotowy...sam miod

BK OGÓRACZEK, nie mylić z ogórkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...co to ,co to,olaboga...to ogorak moja droga!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok