1 NOK
witam mam problem z zasiłkiem chorobowym jestem po operaci serca i mam problem z zasiłkiem niekcą mi wypłacic co mam zrobic
Witam wszystkich szukam mieszkania do wynajęcia z dziewczyna najlepiej w okolicy Jessheim . jesli ktos wie lub ma namiary to bardzo prosze o kontakt bede bardzo wdzieczny
Bartosz Lisiecki
08-11-2012 02:23
Witam czy zna ktoś gdzieś kogoś jakiegoś człowieka co zna sie trochę na tatoo i ewentualnie mógłby coś wykonać ??? Ja mieszkam w Alesund ale może być gośc z całego More og Romsdal ewentualnie bym ...
Szukam pracy jako au-pair, pomoc domowa, mam 33 lata, duze doswiadcznie w Polsce jako pomoc domowa, sprzatanie, mycie okien, pranie, prasowanie, gotowanie, zakupy, opieka nad dziecmi. Chetnie podejme ...
Witam Mam na imię Agata i od niedawna mieszkam na terenie Rogaland . Poszukuję pracy. Podejmę się pracy jako sprzątaczka, opiekunka , kelnerka itp. Znam język norweski na poziomie A1+ i stale się ...
Witam serdecznie. Poszukuję osób mieszkających w Norwegii, przede wszystkim z Oslo i okolic, które chętne są do nawiązania współpracy przy dwudniowym listopadowym projekcie związanym z branżą ...
I co wy na to? Powiedzą, czy znów spuszczą zasłonę milczenia?
Agnieszka :)
07-11-2012 11:21
Zapewne niektórzy z Was widzieli filmik jak w trakcie obchodów 11Listopada w zeszłym roku pan pies kopie jakiegoś faceta w głowę... czyni to z zapamiętałością i z wyraźną przyjemnością... ...co w ...
witajcie to znowu ja: czy orientuje sie ktos czy jest jakies miejsce w lillestrom gdzie mozna pograc w siatkw lub pilke reczna ub w jakis inny sport??? moze jest jakis klub???
Zapraszamy wszystkich do Oslo Bokse Klubb. Treningi na początkujących są w wtorki pomiędzy 1800 – 2000 i 2000 – 2130, w czwartki 1800 – 2000 i 2000 – 2130, w soboty 1200 – 1400. Więcej informacji ...
podejme prace przy sprzataniu domkow najlepiej w lillestrom badz okolicach)) 22593830
hej, moje pytanie na pewno wyda sie wszsytkim glupie ale.... otoz jakis czas temu zalogowalem sie na unibecie(internetowe zaklady sportowe). pieniadze wplacilem za pomoca mojej visa karty z banku ...
witam. poszukuje kogos kto moglby przetransportowac dla mnie paczke lub dwie z warszawy do stavanger. waga maksymaknie 30-35kg potrzeba dosyc pilna, interesuje mnie poczatek przyszlego tygodnia ...
znacie polskjobb? nie? to przyczajcie: www.polskjobb.no/renhold/ mnie to rozbawiło, hehe
Podobno elektroniczne papierosy są nie legalne... Więc nie ma opcji zakupu. Takie doszły mnie słuchy ale jeżeli sie mylę to mnie poprawcie. Więc jak na moje oko byli to Polacy
,,
Witam, szukam mieszkania pokoju w Fredikstad najlepiej od zaraz, albo jak ktos sie orientuje namiar na strony gdzie moge szukac jakis ofert. z gory bardzo dziekuje pozdrawiam
Hmm, Październik się skończył, zdjęcia pozbierane, (*Wyniki zostaną umieszczone na portalu MojaNorwegia.pl w dniu 29.10.2012 r.) no a tutaj cisza. Sam jestem ciekaw co w tym roku się pojawi na ...
TAK JAK W TEMACIE MOZE JEST KTOS KTO JUZ JEST PO TAKICH FORMALNOSCIACH? I BEDZIE SLOZYL RADA ? JAKIE CLO JEST NA SAMOCHOD Z POLSKI? DZIEKI
Witam serdecznie,pracuje w Norwegii ok 5 lat i wlasnie po raz pierwszy zmieniam prace.Niestety wszystko w moim zyciu prywatnym poukladalo sie tak,ze jestem zmuszony mieszkac w Szwecji ale pracowac w ...
Witam Czy słyszeliście cos może o przywróceniu nocnych autokarów do Oslo? Jeśli tak to od kiedy mają one być aktywne?
Poszukuję energicznej kobiety do sprzątania w Jorpeland Tau . Kontakt: sprzatanie333@wp.pl
Poszukuję energicznej kobiety do sprzątania w Jorpeland Tau . Kontakt: sprzatanie333@wp.pl
Witam. Razem ze znajomymi przyjeżdżamy do Norwegii w grudniu. Przywieziemy (we 4) na nasz własny użytek albo 4 rakiety/wagony papierosów, albo 1kg tytoniu z gilzami. Tylko najprawdopodobniej ...
brzy dal
03-11-2012 14:34
Witam Mam na imię Agata i od niedawna mieszkam na terenie Rogaland . Poszukuję pracy. Podejmę się pracy jako sprzątaczka, opiekunka , kelnerka itp. Znam język norweski na poziomie A1+ i stale się ...
Witam. Szukam kogoś kto by mi pomógł zalegalizować instalację gazową z okolic Oslo .Mój numer 99895993
witam, poszukuje kogoś kto zgodziłby się za rozsądną cenę przywieść z Trójmiasta w okolice Oslo trzy koła 15'' w możliwie szybkim terminie kontakt do mnie email jan1975w@wp.pl lub tel. ...
Hej - posiadam kartę Wizz-air i jeśli któryś z forumowiczów chce kupić sobie bilety i nie płacić za rezerwację kosmicznych pieniędzy to spokojnie pomogę... i to bez żadnych dodatkowych kosztów... Za ...
Zostałam oszukana i nie zgadzam się z tym. W skrócie, zamówiłam coś z poniższej strony internetowej, zapłaciłam. Po kilku dniach nic nie przyszło, więc wysmarowałam do nich mejla. Zero odzewu. ...
Jaki formularz potrzebuje aby dostac dodatek mieszkaniowy? i gdzie mam po wypelnieniu go skladac?chyba w Komunie? prosze o pomoc z gory dziekuje
Hej, dziś w PL zmiana czasu z 3 na 2 w nocy, a jak jest w norwegii?
Witam Bardzo proszę o przetłumaczenie na j. norweski mojego podania o pracę. Z góry dzięki Podanie o pracę Proszę o ...
Wladze norweskie moga sie duzo "nauczyc" od Polski wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...i__Potraktowano.html
Witam wszystkich mam nietypową prośbę poszukuje dostawcy odzieży używanej bądź adresu do sortowni takiej odzieży może ktoś z was będzie mi w stanie pomóc i podać adres najlepiej byłoby jak byłby to ...
Przez odwołanie jednego z promów mocno pokiełbasił mi się plan podróży przez co potrzebuję spędzić jedną noc w Narviku. Upał z lekka zelżał więc przydało by się jakieś ogrzewanie. W Narviku wszystkie ...
Witam, Od jakiegoś czasu zajmuję się prowadzeniem indywidualnych lekcji języka norweskiego dla osób nie mających jeszcze doświadczenia z tym językiem. Zajęcia prowadzę na poziomie A1, A2, B1, B2 - ...
Witam. Zamierzam w przeciągu kilku dni kupić samochód na norweskich tablicach. I mam kilka pytań z tym zwiazanych. Jak wygląda cały proces przerejestrowywania samochodu?(Jaki jest tego koszt, gdzie ...
Cześć Interesuje mnie jaka jest teraz stawka godzinna w budowlance,napiszcie coś jeśli pracujecie w tej branży .Dodam że mój partner ma 4 letnie doświadczenie w zawodzie(pracował 4 lata w Norwegi). ...
KILKA DNI TEMU ZAŁOŻYŁAM PORTAL CELEM POZNANIA ZNAJOMYCH , POMIJAM TURKA KTÓRY NATARCZYWOŚCIĄ ZALAZŁ MI ZA SKÓRĘ , ODZEW ZE STRONY FACETÓW PISZĄCYCH DO MNIE CELEM TOWARZYSKO - MATRYMONIALNYM PRZERÓSŁ ...
Witam jak w temacie , szukam fryzjerki z Aurskog lub okoloc. moj mail izarut80@gmail.com
WITAM MAM DO WYNAJECIA WARSZTAT NA 2 SAMOCOHODY MOZNA TUTAJ NAPRAWIAC, LAKIEROWAC //HALASOWAC// JEST ZAMONTOWANA WINDA DO WYJMOWANIA SILNIKA I STOL DO PRACY DOBRE OSWIETLENIE 2 WJAZDY. ...
Witam. Z tego co wiem to w niedługim czasie rozpocznie w Norwegii swoją działalność polska firma szkoleniowa posiadająca certyfikaty do szkoleń z zakresu obsługi urządzeń transporty bliskiego (wózki ...
Witam. Poszukuję pokoju do wynajecia w okolicy od 5 listopada jak coś , prosze pisać na priv pozdrawiam
Poszukuję samochodu dostawczego do przeprowadzki z Ørsta w regionie Møre og Romsdal do Bergen.
Poszukuje mężczyznę do pracy z uprawnieniami na ładowarkę lub wózek widłowy..Praca w godz. 8-11 (możliwość większej ilości godzin) kontakt 41585000 lub gg 13667693
Witam przyjmuję zamówienia na kartki okolicznościowe i zaproszenia!!!! handmade!!! kontakt na nr 45923791 badz na maila kaska6660@vp.pl
Mam do wynajęcia w Oslo w okolicy Holmenkollen pokój z wspólną kuchnią, łazienka, toaletą i pralnią.Cena za pokój wynosi 5000kr +energia, oraz jedno miesięczna kaucja. Ładna okolica, darmowy dostęp ...
SZukam mam z Haugesund jestem tu od niedawna okolo 3 miesięcy z 1,5 córeczką chętnie spotkam sie ga pogaduchy..Patrycja
Pilnie poszukuje pokoju do wynajecia w Oslo , ze wzgledow osobistych do konca pazdziernika musze opuscic mieszkanie jesli ktos moze mi pomoc prosze o kontakt na priv pozdr.Lena
Czy jest zapotrzebowanie na prace porządkowe w mieszkaniach. Ten temat jest mi bardzo dobrze znany. W trójmieście jest co raz mniej zleceń. Posiadam sprzęt i dobrą ekipę. Pozdrawiam.
Witam serdecznie Czy może być zapotrzebowanie na czyszczenie tapicerek, dywanów, wykładzin, kompleksowego czyszczenia aut w Norwegi ? Znam się na tym dość dobrze. Za cenne uwagi ...
Witam!! czy ma ktos do sprzedania ksiażke z ćwiczeniami Ny i Norge??
Dominika Poznanianka
26-10-2012 22:45
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe? Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie? ...
Mateusz Okoń
26-10-2012 19:35
Witam potrzebuje pomocy. szukam osoby , która przewozi paczki z Oslo do Gdańka. Proszę o podanie jakiś namiarów.