1 NOK
Ma ktoś może orientacje czy w norwegii da się kupić papierosy elektroniczne lub Liquidy do nich?? Spotkałem kilka osób na mieście którzy je palili więc albo w jakiś sposób są dostępne.. albo to byli ...
,,
Witam, szukam mieszkania pokoju w Fredikstad najlepiej od zaraz, albo jak ktos sie orientuje namiar na strony gdzie moge szukac jakis ofert. z gory bardzo dziekuje pozdrawiam
Hmm, Październik się skończył, zdjęcia pozbierane, (*Wyniki zostaną umieszczone na portalu MojaNorwegia.pl w dniu 29.10.2012 r.) no a tutaj cisza. Sam jestem ciekaw co w tym roku się pojawi na ...
TAK JAK W TEMACIE MOZE JEST KTOS KTO JUZ JEST PO TAKICH FORMALNOSCIACH? I BEDZIE SLOZYL RADA ? JAKIE CLO JEST NA SAMOCHOD Z POLSKI? DZIEKI
Witam serdecznie,pracuje w Norwegii ok 5 lat i wlasnie po raz pierwszy zmieniam prace.Niestety wszystko w moim zyciu prywatnym poukladalo sie tak,ze jestem zmuszony mieszkac w Szwecji ale pracowac w ...
Witam Czy słyszeliście cos może o przywróceniu nocnych autokarów do Oslo? Jeśli tak to od kiedy mają one być aktywne?
Poszukuję energicznej kobiety do sprzątania w Jorpeland Tau . Kontakt: sprzatanie333@wp.pl
Poszukuję energicznej kobiety do sprzątania w Jorpeland Tau . Kontakt: sprzatanie333@wp.pl
Witam. Razem ze znajomymi przyjeżdżamy do Norwegii w grudniu. Przywieziemy (we 4) na nasz własny użytek albo 4 rakiety/wagony papierosów, albo 1kg tytoniu z gilzami. Tylko najprawdopodobniej ...
brzy dal
03-11-2012 14:34
Witam Mam na imię Agata i od niedawna mieszkam na terenie Rogaland . Poszukuję pracy. Podejmę się pracy jako sprzątaczka, opiekunka , kelnerka itp. Znam język norweski na poziomie A1+ i stale się ...
Witam. Szukam kogoś kto by mi pomógł zalegalizować instalację gazową z okolic Oslo .Mój numer 99895993
witam, poszukuje kogoś kto zgodziłby się za rozsądną cenę przywieść z Trójmiasta w okolice Oslo trzy koła 15'' w możliwie szybkim terminie kontakt do mnie email jan1975w@wp.pl lub tel. ...
Hej - posiadam kartę Wizz-air i jeśli któryś z forumowiczów chce kupić sobie bilety i nie płacić za rezerwację kosmicznych pieniędzy to spokojnie pomogę... i to bez żadnych dodatkowych kosztów... Za ...
Zostałam oszukana i nie zgadzam się z tym. W skrócie, zamówiłam coś z poniższej strony internetowej, zapłaciłam. Po kilku dniach nic nie przyszło, więc wysmarowałam do nich mejla. Zero odzewu. ...
Jaki formularz potrzebuje aby dostac dodatek mieszkaniowy? i gdzie mam po wypelnieniu go skladac?chyba w Komunie? prosze o pomoc z gory dziekuje
Hej, dziś w PL zmiana czasu z 3 na 2 w nocy, a jak jest w norwegii?
Witam Bardzo proszę o przetłumaczenie na j. norweski mojego podania o pracę. Z góry dzięki Podanie o pracę Proszę o ...
Wladze norweskie moga sie duzo "nauczyc" od Polski wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...i__Potraktowano.html
Witam wszystkich mam nietypową prośbę poszukuje dostawcy odzieży używanej bądź adresu do sortowni takiej odzieży może ktoś z was będzie mi w stanie pomóc i podać adres najlepiej byłoby jak byłby to ...
Przez odwołanie jednego z promów mocno pokiełbasił mi się plan podróży przez co potrzebuję spędzić jedną noc w Narviku. Upał z lekka zelżał więc przydało by się jakieś ogrzewanie. W Narviku wszystkie ...
Witam, Od jakiegoś czasu zajmuję się prowadzeniem indywidualnych lekcji języka norweskiego dla osób nie mających jeszcze doświadczenia z tym językiem. Zajęcia prowadzę na poziomie A1, A2, B1, B2 - ...
Witam. Zamierzam w przeciągu kilku dni kupić samochód na norweskich tablicach. I mam kilka pytań z tym zwiazanych. Jak wygląda cały proces przerejestrowywania samochodu?(Jaki jest tego koszt, gdzie ...
Cześć Interesuje mnie jaka jest teraz stawka godzinna w budowlance,napiszcie coś jeśli pracujecie w tej branży .Dodam że mój partner ma 4 letnie doświadczenie w zawodzie(pracował 4 lata w Norwegi). ...
KILKA DNI TEMU ZAŁOŻYŁAM PORTAL CELEM POZNANIA ZNAJOMYCH , POMIJAM TURKA KTÓRY NATARCZYWOŚCIĄ ZALAZŁ MI ZA SKÓRĘ , ODZEW ZE STRONY FACETÓW PISZĄCYCH DO MNIE CELEM TOWARZYSKO - MATRYMONIALNYM PRZERÓSŁ ...
Witam jak w temacie , szukam fryzjerki z Aurskog lub okoloc. moj mail izarut80@gmail.com
WITAM MAM DO WYNAJECIA WARSZTAT NA 2 SAMOCOHODY MOZNA TUTAJ NAPRAWIAC, LAKIEROWAC //HALASOWAC// JEST ZAMONTOWANA WINDA DO WYJMOWANIA SILNIKA I STOL DO PRACY DOBRE OSWIETLENIE 2 WJAZDY. ...
Witam. Z tego co wiem to w niedługim czasie rozpocznie w Norwegii swoją działalność polska firma szkoleniowa posiadająca certyfikaty do szkoleń z zakresu obsługi urządzeń transporty bliskiego (wózki ...
Witam. Poszukuję pokoju do wynajecia w okolicy od 5 listopada jak coś , prosze pisać na priv pozdrawiam
Poszukuję samochodu dostawczego do przeprowadzki z Ørsta w regionie Møre og Romsdal do Bergen.
Poszukuje mężczyznę do pracy z uprawnieniami na ładowarkę lub wózek widłowy..Praca w godz. 8-11 (możliwość większej ilości godzin) kontakt 41585000 lub gg 13667693
Witam przyjmuję zamówienia na kartki okolicznościowe i zaproszenia!!!! handmade!!! kontakt na nr 45923791 badz na maila kaska6660@vp.pl
Mam do wynajęcia w Oslo w okolicy Holmenkollen pokój z wspólną kuchnią, łazienka, toaletą i pralnią.Cena za pokój wynosi 5000kr +energia, oraz jedno miesięczna kaucja. Ładna okolica, darmowy dostęp ...
SZukam mam z Haugesund jestem tu od niedawna okolo 3 miesięcy z 1,5 córeczką chętnie spotkam sie ga pogaduchy..Patrycja
Pilnie poszukuje pokoju do wynajecia w Oslo , ze wzgledow osobistych do konca pazdziernika musze opuscic mieszkanie jesli ktos moze mi pomoc prosze o kontakt na priv pozdr.Lena
Czy jest zapotrzebowanie na prace porządkowe w mieszkaniach. Ten temat jest mi bardzo dobrze znany. W trójmieście jest co raz mniej zleceń. Posiadam sprzęt i dobrą ekipę. Pozdrawiam.
Witam serdecznie Czy może być zapotrzebowanie na czyszczenie tapicerek, dywanów, wykładzin, kompleksowego czyszczenia aut w Norwegi ? Znam się na tym dość dobrze. Za cenne uwagi ...
Witam!! czy ma ktos do sprzedania ksiażke z ćwiczeniami Ny i Norge??
Dominika Poznanianka
26-10-2012 22:45
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe? Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie? ...
Mateusz Okoń
26-10-2012 19:35
Witam potrzebuje pomocy. szukam osoby , która przewozi paczki z Oslo do Gdańka. Proszę o podanie jakiś namiarów.
Poszukuje wizazyski ktora przygotuje makup dla modelki do sesji zdjeciowej. Sesja jest tzw sesja TFCD czyli zdjecia dla obu stron po sesji w celu powiekszenia wlasnego portfolio. Makijaz oczywiscie ...
A S
25-10-2012 19:13
witam, planowana sesja ma być studyjna, czy plenerowa? pozdrawiam.
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe? Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie? ...
Prosze o podanie linka, gdzie mozna znalezc wzory faktur norweskich, ale nie VAT takie, zeby mozna bylo wydrukowac.
Orientuje sie ktos moze ile kosztuje wstawienie ogloszenia np. o prace na finie? Szukalam, ale nigdzie nie jest napisane z gory dziekuje
Poszukujemy mieszkania, pokoju do wynajęcia dla 2 osób w miarę rozsądnej cenie- Oslo i okolice. Jak ktoś ma jakieś namiary to proszę pisać! Będę wdzięczna!
Poszukuję pokoju do wynajęcia w Lillestrom lub okolicach.
Potrzebne namiary na polskojęzycznych adwokatów w norwegi najlepjej ze STAVANGER i nietylko .
czy musze miec paszport zeby zalorzyc konto w banku
polski człowiek Bp Jarecki przeprosił w oświadczeniu wszystkich, których zgorszył swoim czynem, w szczególności wiernych archidiecezji, których zaufanie zawiódł. Jak powiedział rzecznik Komendy ...
Witam wszystkich, Szukamy pracy wraz z mężem na produkcji , przy taśmie spożywczej, mogą być prace na produkcji z owocami morza lub inne. Mamy w tym kierunku doświadczenie poparte dokumentami, ...
Witamy Mamy wielką prośbę odnośnie przetłumaczenia krótkiego tekstu na język norweski. Teskt ten dotyczy zaproszenia ślubnego. Chcemy przetłumaczyć to zaproszenie, ponieważ zapraszamy na ślub i ...
Jeżeli macie chwilę wolnego - jak ja w tym tygodniu Zapraszam do lektury materiału i dyskusji w temacie. www.euroislam.pl/index.php/2012/10/w-nor...szkola-sie-legalnie/
czesc, wracam 27.10 wieczorem promem z gdyni kierunek Oslo, moge zabrac 1 lub 2 osoby
Witam. Prawdopodobnie 27.10.12 Sobota, jadę do Polski (do Karlskony->Prom->Gdynia->Białystok). Jadę busem 6-cio osobowym. Jedziemy we dwójkę więc aby było komfortowo mogę zabrać 2 osoby. Mam ...
Tak jak w temacie. Czy to mozliwe zeby mozna bylo zarejestrowac auto z kierownica po prawej stronie w norwegii?