Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam - Norwegia

Czytali temat:
(476 niezalogowanych)
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Szukam solindej firmy przeprowadzajacej z duzym autem dostawczym ( busiki odpadaja)
Przeprowadzka w Norwegii. Jesli ktos zna i poleca to prosze o namiary, z gory dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Mozna zawsze pozyczyc mniejsz samochod ciezarowy, taki do 7,5t.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Elise wiem ze jest taka mozliwosc tylko ze ja mam prawo jazdy B a na tamto cos trzeba miec chyba C...najgorsze jest to ze jak zdwonie po firmach to wymagaja podania ile jest metrow szesciennych a ja to nie mam pojecia np.ile ma pralka lub suszarka razem wziete m6
Coz bede rozgladac sie nadal mam jeszcze dwa miesiace

Dzieki za rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może jeden miesiąc przeznacz na szukanie kogoś, kto potrafi pomierzyć te metry sześcienne
też może nie być łatwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Jak ja zmienialam polskie prawojazdy B na norweskie to dostalam prawojazdy na kategorie B, na maly samochod dostawczy do 7,5t (C1) i na traktor.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
AgaN napisał:
najgorsze jest to ze jak zdwonie po firmach to wymagaja podania ile jest metrow szesciennych a ja to nie mam pojecia

Tu cos znalazlam, moze pomoze:

Kvadratmeter leilighet ----------- Kubikkmeter flyttebil
30m2 ----------------------------------------- 5-12 m3
60m2 ----------------------------------------- 12-14 m3
90m2 ----------------------------------------- 20-35 m3 (35 m3 hvis alt i ett lass.)
120m2 ---------------------------------------- 35 m3 (kan i noen tilfeller plasseres i ett lass.)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...aga

sprobuj

przeliczyc to

na litry,np: nalej do pralki

wode do pelna i bedziesz wiedziala

co powiedziec,jak zapytaja...powodzenia !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Elise napisał:
Jak ja zmienialam polskie prawojazdy B na norweskie to dostalam prawojazdy na kategorie B, na maly samochod dostawczy do 7,5t (C1) i na traktor.

ciekawe rzeczy wypisujesz.....przy zamianie polskiego prawa jazdy kat. B dostajesz norweskie B,M,S,T na pewno nie dostaniesz C1, wiec najprawdopodobniej nastapila tutaj "pomylka"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
AgaN napisał:
Szukam solindej firmy przeprowadzajacej z duzym autem dostawczym ( busiki odpadaja)
Przeprowadzka w Norwegii. Jesli ktos zna i poleca to prosze o namiary, z gory dziekuje

a skad dokad mialaby byc ta przeprowadzka?

...samochod o ladownosci 16 palet euro...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok