Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

nasze dzieci kontra barneverne - Norwegia

Czytali temat:
Adrian Nosal Michal Kowal Piotr Świ Monika Hopek Paola Skocz Karolina Skibińska Agnieszka Tomasiewicz (Rudek) Adam Okeniczak Natalia Krupa Jan Polak Madziaxxx Gmail Malta rengjoring kmg gz (13308 niezalogowanych)
16 Postów
jacek d
(elektrykon)
Wiking
witam siedze w norwegii od niespełna roku znalazlem dobrą prace poprzez firme posredniczącą, ogólnie wszystko sie dobrze uklada jeszcze przed końcem roku bede mogł się wprowadzić do mieszkania w którym bede mógł zamieszkac ze swoją rodziną. I tu zaczynam nabierac wątpliwości, zostawiłem w polsce narzeczoną z kilku miesiecznym dzieckiem naszym wspaniałym synusiem kturego bardzo kochamy, chciałbym aby oni byli tu razem ze mną ale po zgłębianiu wiedzy na temat barnevarnet, prwie jante, i prawie eugenicznym i powiązaniu ze sobą tych wszystkich faktów zaczynam sie bać dosłownie i bardzo. Niewiem co o tym myslec i co z tym dalej robic, Nieporadziłbym sobie ze stratą dziecka. Moze lepiej odpuscic sobie norwegie wrucic do polski i klepac słodką BIEDE ale niemartwic sie o to ze jakas zadumana instytucja podprowadzi mi dzieko?????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
jacek d
(elektrykon)
Wiking
PS: sorry za blędy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
elektrykon napisał:
witam siedze w norwegii od niespełna roku znalazlem dobrą prace poprzez firme posredniczącą, ogólnie wszystko sie dobrze uklada jeszcze przed końcem roku bede mogł się wprowadzić do mieszkania w którym bede mógł zamieszkac ze swoją rodziną. I tu zaczynam nabierac wątpliwości, zostawiłem w polsce narzeczoną z kilku miesiecznym dzieckiem naszym wspaniałym synusiem kturego bardzo kochamy, chciałbym aby oni byli tu razem ze mną ale po zgłębianiu wiedzy na temat barnevarnet, prwie jante, i prawie eugenicznym i powiązaniu ze sobą tych wszystkich faktów zaczynam sie bać dosłownie i bardzo. Niewiem co o tym myslec i co z tym dalej robic, Nieporadziłbym sobie ze stratą dziecka. Moze lepiej odpuscic sobie norwegie wrucic do polski i klepac słodką BIEDE ale niemartwic sie o to ze jakas zadumana instytucja podprowadzi mi dzieko?????????????????

nie bój nic chłopie, jak ci buchną syna, to zrobisz sobie drugiego( to według tych, co oddają dzieci za nok-i) >>> jebane polonorki : )
jedyne czego musisz sie bać, to swojego..... polskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Kolego właśnie nowy temat sie szykuje w sprawie BV.
Kolega "marianek" zaczyna...popatrz temat poniżej!
tytuł tematu

" mam nadzieje że oglądaliście polonorki jeba....." jeśli pamietam dobrze tytuł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wruć do polski
nie poradzisz sobie
emigracja nie dla takich jak ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
elektrykon napisał:

Pytasz o rade to Ci ja dam
Nigdy ale to nigdy nie sprowadzaj tu rodziny, Norge to dobry kraj do zarabiania ale NIC poza tym NIC.... NIGDY!!!!! te dwa słowa zapamietaj!!!
koniec Porady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sebastian napisał:
Pytasz o rade to Ci ja dam
Norge to dobry kraj do zarabiania ale NIC poza tym NIC...

a Polsza to dobry kraj do czego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
elektrykon napisał:
witam siedze w norwegii od niespełna roku znalazlem dobrą prace poprzez firme posredniczącą, ogólnie wszystko sie dobrze uklada jeszcze przed końcem roku bede mogł się wprowadzić do mieszkania w którym bede mógł zamieszkac ze swoją rodziną. I tu zaczynam nabierac wątpliwości, zostawiłem w polsce narzeczoną z kilku miesiecznym dzieckiem naszym wspaniałym synusiem kturego bardzo kochamy, chciałbym aby oni byli tu razem ze mną ale po zgłębianiu wiedzy na temat barnevarnet, prwie jante, i prawie eugenicznym i powiązaniu ze sobą tych wszystkich faktów zaczynam sie bać dosłownie i bardzo. Niewiem co o tym myslec i co z tym dalej robic, Nieporadziłbym sobie ze stratą dziecka. Moze lepiej odpuscic sobie norwegie wrucic do polski i klepac słodką BIEDE ale niemartwic sie o to ze jakas zadumana instytucja podprowadzi mi dzieko????????????????? przerabialem ten temat pare lat temu i do dzis jestem tu a zona z dziecmi w PL i niech nikt mi nie pierdoli ze tu zabieraja dzieci patologiom tylko bo patogiom to w PL też zabiora. jezeli ma sie tu dzieci trzeba byc bardzo ostroznym ja wolalem nie ryzykowac. nie chce kazdego dnia jadac po dziecko do przedszkola zastanawiac sie czy ono tam jeszcze jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Patologiom w Polsce nie zabiera sie dzieci. Patologia w Polsce sama pozbywa sie swoich dzieci.
Sluzby reaguja kiedy trup lezy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a przed II Światową to żydy łapali polskie dzieci
spuszczali z nich krew w beczkach z gwoździami
i piekli z nich mace
oj pierdolone polactwo
Zgłoś wpis