Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(570 niezalogowanych)
267 Postów
Stały Bywalec
Wyznacznikiem inteligencji jest dostrzeganie odcieni szarości.
Nie doświadczają tego niestety (stety?) osoby które jedno zło tłumaczą drugim,mówiąc,podając przykłady;
-to jest nic że w NO zabierają dzieci na potęgę często za nic lub myląc się,ponieważ w PL to dopiero jest syf ,bezprawie i burdel,itd itd
To jest myślenie i "tworzenie" na zasadzie-sąsiad wjechał mi na trawnik pół metra to ja mu teraz wjade,to ja mam teraz prawo! wjechać mu jeden metr!
I stosownie do pierwszego postu,który mówi co następuje;
-w NO może BV robić co im się podoba ponieważ są kraje jak np PL gdzie jest jeszcze gorzej...hmn,a idąc dalej to w PL można z dziećmi też robić co się podoba,ponieważ w takim Kongo to dzieci jedzą na śniadanie gówno i strzelają do siebie z AK (to taka broń)....

Idąc tym samym tokiem myślenia,to widząc i słysząc debila na ulicy czy wypowiadającego (wypluwającego się) się na forum,powinienem mieć pełne prawo do odstrzelenia półmózga,z prostego powodu;
-półmózg przed wypluciem się na forum nie zrobił (nie jest w stanie) sobie analizy swego błędnego myślenia,co wykazałem powyżej.
Z czasem jednak szczypta mądrości zagości i w tej głowie,po to jednak tylko żeby stwierdzić że jest już za późno,a szansa zwana NO,została przegrana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kaja20 napisał:
Z tym wychodkiem trafiłeś jak kulą w płot ,Polska to nie Trzeci Świat , wc już nie jest luksusem tylko standardem BZDURY PISZESZ ... W takim Mieście jak CHORZÓW na dzielnicy Stary Chorzów ... która liczy ponad 40tys. mieszkańców , do dzisiaj są bloki ponad 30% stanu Gminy , gdzie WC jest wspólne ...na klatce schodowej , lub na 15- 20 rodzin ./ trzy kondygnacje / kible są na parterze 5 oczek .
I każdy musi schodzić by się załatwić .
---
A przecież w tymże Chorzowie znajduje się jeden z największych stadionów sportowych , do nie tak dawna zwany dumnie Narodowym ...
---
ECH ... sraczkowaty pech ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
oppland napisał:
tutaj za takie rzeczy tez mozna stracic dzieci...lecz tutaj np każdego stac na samochód a w PL?tu w kazdym domu jest łazienka czy wc a w Pl nie którzy do sracza po dzis dzień chodza na podwórko,więc co my tutaj porównujemy PL do NO...Polska niech najpierw zadba o warunki bytowe i płacowe dla ludzi a pózniej niech sie bierze w takich przypadkach za zabieranie dzieci...

czyzby opis rodzinnych stron?

wg.ciebie to panstwo powinno kazdemu postawic nowy kibel,i jeszcze dupsko podcierac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
balum napisał:
Wyznacznikiem inteligencji jest dostrzeganie odcieni szarości.
Nie doświadczają tego niestety (stety?) osoby które jedno zło tłumaczą drugim,mówiąc,podając przykłady;
-to jest nic że w NO zabierają dzieci na potęgę często za nic lub myląc się,ponieważ w PL to dopiero jest syf ,bezprawie i burdel,itd itd
To jest myślenie i "tworzenie" na zasadzie-sąsiad wjechał mi na trawnik pół metra to ja mu teraz wjade,to ja mam teraz prawo! wjechać mu jeden metr!
I stosownie do pierwszego postu,który mówi co następuje;
-w NO może BV robić co im się podoba ponieważ są kraje jak np PL gdzie jest jeszcze gorzej...hmn,a idąc dalej to w PL można z dziećmi też robić co się podoba,ponieważ w takim Kongo to dzieci jedzą na śniadanie gówno i strzelają do siebie z AK (to taka broń)....

Idąc tym samym tokiem myślenia,to widząc i słysząc debila na ulicy czy wypowiadającego (wypluwającego się) się na forum,powinienem mieć pełne prawo do odstrzelenia półmózga,z prostego powodu;
-półmózg przed wypluciem się na forum nie zrobił (nie jest w stanie) sobie analizy swego błędnego myślenia,co wykazałem powyżej.
Z czasem jednak szczypta mądrości zagości i w tej głowie,po to jednak tylko żeby stwierdzić że jest już za późno,a szansa zwana NO,została przegrana.

Dobrze powiedziane i to nie pierwszy raz ,dodam tylko ,iż dodatkowo takie osoby nie mają nic przeciwko BV, wykazując niebywałą wdzięczność za ŁASKĘ PANA (NORWEGI)WYKAZUJĄC TYM SAMYM SWĄ WDZIĘCZNOŚĆ. Stwierdzę jednoznacznie -osoby takie były bezwartościowe w Polsce i są bezwartościowe w Norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
sasanka napisał:

Dobrze powiedziane i to nie pierwszy raz ,dodam tylko ,iż dodatkowo takie osoby nie mają nic przeciwko BV, wykazując niebywałą wdzięczność za ŁASKĘ PANA (NORWEGI)WYKAZUJĄC TYM SAMYM SWĄ WDZIĘCZNOŚĆ. Stwierdzę jednoznacznie -osoby takie były bezwartościowe w Polsce i są bezwartościowe w Norwegi

Ke??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
po pierwsze trafiłam,po drugie nie wszyscy maja jeszcze ten standard niestety,bo gdzie nie gdzie trafisz jeszcze takie kamienice,gdzie wc jest na podwórzach np w Łodzi...więc nie mów ze to jest standard jak ktoś całe zycie mieszkał w standartowych warunkach to co może powiedzieć o gorszych warunkach....wiem to bo widziałam na własne oczy i to w centrum ,więc....a nawet gdzie nie gdzie ludzie wody nie mają pod ciagnietej,jak zycza sobie taki standard to na własny koszt,bo woda jest na korytarzach...więc o czym my mówimy dla nie których to do dnia dzisiejszego luksus i wcale mi nie jest do smiechu,że ludzie jeszcze tak zyja moze pozwiedzaj stara Łódz i wtedy wypowiadaj się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
a ja wolałbym jako dziecko s...ć na dworze ale żyć wśród swojej rodziny jak mieć norweskie "wypasy" wśród obcych mi dzikusów i być zabrany od matki i ojca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
oppland napisał:
po pierwsze trafiłam,po drugie nie wszyscy maja jeszcze ten standard niestety,bo gdzie nie gdzie trafisz jeszcze takie kamienice,gdzie wc jest na podwórzach np w Łodzi...więc nie mów ze to jest standard jak ktoś całe zycie mieszkał w standartowych warunkach to co może powiedzieć o gorszych warunkach....wiem to bo widziałam na własne oczy i to w centrum ,więc....a nawet gdzie nie gdzie ludzie wody nie mają pod ciagnietej,jak zycza sobie taki standard to na własny koszt,bo woda jest na korytarzach...więc o czym my mówimy dla nie których to do dnia dzisiejszego luksus i wcale mi nie jest do smiechu,że ludzie jeszcze tak zyja moze pozwiedzaj stara Łódz i wtedy wypowiadaj się

jestes typowym przykladem roszczeniowca,tumana,ktoremu wszystko powinno podawac sie na tacy,tylko dlatego ze zyje.

kiedy wyprowadzilem sie od rodzicow,nie bylo mnie stac na wynajem "m" w bloku,wiec wynajolem to co opisywalas,mieszkanie w kamienicy na poddaszu bez wody i kanalizacji,ale zeby nie zapier.... do wychodka na podworku,kupilo sie rury,pozyczylo gwintownice,wywalilo kilka dziur,pomeczylo tydzien i juz luksus zawital do nory na poddaszu,i to 20 lat temu
da sie? da sie a z chydraulika nie mialem do czynienia nigdy wczesniej a i pozniej tez nie,najlepiej piepszyc ze nikt nie przyjdzie i nie zrobi za darmoche,i warunkow nie zapewni

a warunki kazdy ma takie jakie sam sobie stworzy,bo nawet w nowym apartamentowcu mozna mieszkac bez wody pradu gazu i kibla jesli nie zaplacisz za w/w
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok