Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

stawka godzinna ? - Norwegia

Czytali temat:
(420 niezalogowanych)
14 Posty
Gosia gosia
(greta25)
Wiking
Cześć Interesuje mnie jaka jest teraz stawka godzinna w budowlance,napiszcie coś jeśli pracujecie w tej branży .Dodam że mój partner ma 4 letnie doświadczenie w zawodzie(pracował 4 lata w Norwegi). Dziękuje i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
greta25 napisał:
Cześć Interesuje mnie jaka jest teraz stawka godzinna w budowlance,napiszcie coś jeśli pracujecie w tej branży .Dodam że mój partner ma 4 letnie doświadczenie w zawodzie.Dziękuje i pozdrawiam
tyle ile placa w danej firmie.... proste....
jaka budowlanka?? stolarz, murarz, zbrojarz-betoniarz, hydraulik, elektryk, szklarz, slusarz....
minimalna to chyba tylko w adecco placa i innych polsko-norweskich firmach...
a tak to w Oslo te najprostrzze zawody to od 170-180 do 200 spokojnie na dzien dobry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
albo i az 50koron na godzine
a umowe bedzie za miesiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
patim napisał:
albo i az 50koron na godzine
a umowe bedzie za miesiac

a to jak sie godzisz na takie cos to jest tylko Twoj problem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
greta25 napisał:
Cześć Interesuje mnie jaka jest teraz stawka godzinna w budowlance,napiszcie coś jeśli pracujecie w tej branży .Dodam że mój partner ma 4 letnie doświadczenie w zawodzie.Dziękuje i pozdrawiam
tyle ile placa w danej firmie.... proste....
jaka budowlanka?? stolarz, murarz, zbrojarz-betoniarz, hydraulik, elektryk, szklarz, slusarz....
minimalna to chyba tylko w adecco placa i innych polsko-norweskich firmach...
a tak to w Oslo te najprostrzze zawody to od 170-180 do 200 spokojnie na dzien dobry

Ojj Ytsek Pani napsała budowlanka czyli ...stolarz, murarz, zbrojarz-betoniarz, hydraulik, elektryk, szklarz, slusarz.... ot poprostu POLSKI fachura"budowlaniec"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:...a tak to w Oslo te najprostrzze zawody to od 170-180 do 200 spokojnie na dzien dobry
---
Czyżbyś zmienił zawód z Hydraulika .... NA ... Ogrodnika ... !? .
---
Nie rób ludziom wody z ich aliensowych ... móżdżków ...
---
Jaka Norweska Firma , da stawkę dla Świeżego Emigranta , bez Norweskiego Doświadczenia te 170-180Nok ... .
---
Lubię Ciebie dlatego nie będę tego dosadniej komentował .
---
Każda Firma , ZAWSZE , zastosuje gradacje stawki , od najmniejszej aktualnie obowiązującej , Nawet dla Własnych Obywateli ... Chociażby tylko w okresie próbnym ...
---
POZDRAWIAM ... drinkowo ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Yatsek napisał:...a tak to w Oslo te najprostrzze zawody to od 170-180 do 200 spokojnie na dzien dobry
---
Czyżbyś zmienił zawód z Hydraulika .... NA ... Ogrodnika ... !? .
Jaka Norweska Firma , da stawkę dla Świeżego Emigranta , bez Norweskiego Doświadczenia te 170-180Nok ... .

w Oslo potrafia dac na start 170-180nok gipsiarzom i stolarzom... hmmm dlaczego nie??? widzialem kontrakty ludzi... no co... jak sie nie szuka bylejakiej pracy gdziekolwiek to mozna znalesc... hmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok