Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ORGINALOSC POLAKÓW - Norwegia

Czytali temat:
Michał Gawęda (624 niezalogowanych)
15 Postów

(kaja20)
Wiking
KILKA DNI TEMU ZAŁOŻYŁAM PORTAL CELEM POZNANIA ZNAJOMYCH , POMIJAM TURKA KTÓRY NATARCZYWOŚCIĄ ZALAZŁ MI ZA SKÓRĘ , ODZEW ZE STRONY FACETÓW PISZĄCYCH DO MNIE CELEM TOWARZYSKO - MATRYMONIALNYM PRZERÓSŁ MOJA WYOBRAŻNIE , ZLICZLĄM OSOBNIKÓW BYŁO 95 , BYŁ PODRYW NA KAWE , KAWE I SEKS, KAWE I SPACER , NA PSA, NA PIZZE, NA AUTO , NA ZAGINIONĄ CÓRKĘ W NO , PANOM PO 35 ZERWANYM ZE SMYCZY ZON TEZ NALEZAŁOBY PODZIĘKOWAĆ NIE SPOSÓB POMINĄĆ POETÓW PISZĄCYCH WIERSZEM , TA WATACHA WYGŁODNIAŁYCH WILKÓW ZABLOKOWAŁA MI PORTAL , WSPOMNIEC MUSZE O DZIEWCZYNIE Z ZAPROSZENIA KTÓREGO SKORZYSTAM W PRZYSZLOSCI KIEDY JUZ STRACIŁAM NADZIEJĘ POJAWIŁ SIĘ ON Z ZAPROSZENIEM DO KOŚCIOŁA , ORGINALNOŚCIĄ POKONAŁ 94 NAPALONYCH BYCZKÓW , JESZCZE NIE WIEM W KTÓRA ALE RANDKA W KOŚCIELE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
A jaki portal zalozylas ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(kaja20)
Wiking
PROFIL AJTAM CZEPIASZ SIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Ty sie ciesz,że ci baby nie pisały bo miałabyś ciężki orzech do zgryzienia no chyba,ze lubisz urozmaicenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Kaja20, na tego, ktory zaprosil cie do kosciola bardzo bym uwazala- To moze byc jakis fanatych z urojeniami Inni byli chociaz troszke szczerzy proponujac kawe i seks.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
kaja20 napisał:
KILKA DNI TEMU ZAŁOŻYŁAM PORTAL CELEM POZNANIA ZNAJOMYCH , POMIJAM TURKA KTÓRY NATARCZYWOŚCIĄ ZALAZŁ MI ZA SKÓRĘ , ODZEW ZE STRONY FACETÓW PISZĄCYCH DO MNIE CELEM TOWARZYSKO - MATRYMONIALNYM PRZERÓSŁ MOJA WYOBRAŻNIE , ZLICZLĄM OSOBNIKÓW BYŁO 95 , BYŁ PODRYW NA KAWE , KAWE I SEKS, KAWE I SPACER , NA PSA, NA PIZZE, NA AUTO , NA ZAGINIONĄ CÓRKĘ W NO , PANOM PO 35 ZERWANYM ZE SMYCZY ZON TEZ NALEZAŁOBY PODZIĘKOWAĆ NIE SPOSÓB POMINĄĆ POETÓW PISZĄCYCH WIERSZEM , TA WATACHA WYGŁODNIAŁYCH WILKÓW ZABLOKOWAŁA MI PORTAL , WSPOMNIEC MUSZE O DZIEWCZYNIE Z ZAPROSZENIA KTÓREGO SKORZYSTAM W PRZYSZLOSCI KIEDY JUZ STRACIŁAM NADZIEJĘ POJAWIŁ SIĘ ON Z ZAPROSZENIEM DO KOŚCIOŁA , ORGINALNOŚCIĄ POKONAŁ 94 NAPALONYCH BYCZKÓW , JESZCZE NIE WIEM W KTÓRA ALE RANDKA W KOŚCIELE

No i slusznie z tym portalem, bo to byl portal od tego randkowego kosciola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
PIOTR KKKKK
(SSHREKU)
Nowicjusz
hm a moze on jest.....ksiedzem ???????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kaja20 napisał:
NIE SPOSÓB POMINĄĆ POETÓW PISZĄCYCH WIERSZEM ,
a ilu ich było
i czy mieli wąsy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Krótko mówiąc-jesteś pyszna,w tym drugim sensie pl.wikipedia.org/wiki/Pycha

ps.kiedy dawno temu przebierałem w damskim towarzystwie,nie byłabyś nawet w poczekalni...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
balum napisał:
Krótko mówiąc-jesteś pyszna,w tym drugim sensie pl.wikipedia.org/wiki/Pycha

ps.kiedy dawno temu przebierałem w damskim towarzystwie,nie byłabyś nawet w poczekalni...

dobre, dobre.
Lepsze od niej się w d... kopało!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok