1 NOK
witam sprzedam wozek dla dzecka za 1500koron wozek byl malo uzywany wiec wyglada jak nowy
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
su tutaj i nejaky slovaci? ci to tutaj jest sami Polak?
simonka mičíková
08-09-2012 16:59
Witam poszkuję miejsca na postawienei przyczepy na okres zimowy,w okolicach Oslo lub Bergen moze ktos ma kawalek wolnego miejsca przy domu ?Dodam ze nie zamierzam w niej mieszkac ,tylko musze ...
Yatsek :)
08-09-2012 15:55
Hej, 03 sierpnia przylatuje do męża do Norwegii syn pojdzie tam do szkoły jak go zapisac jakie poczynic kroki w tym kierunku?
Szukam kogoś naprawdę dobrego w Squasha jako sparingpartnera. Zazwyczaj gramy w niedziele w Sagene, w Oslo. Jest nas kilka osób, ale jedno z nas zrobiło się już za dobre i potrzebuje wyzwań Proszę ...
Chętnie poznam Koleżanke/ki z okolic haslum hovik bekkestua ... na kawkę i pogawędki ...
Witam 10.09.2012 Jade z Warszawy do Daramen. Posiadam 3 wolne miejsca. Moge kogoś zabrać, lub paczke.
Witam mam pytanie czy na jesli mam przetlumaczony akt małżeństwa jest mi potrzebna jakas pieczątka z warszawy tzn słyszałem ze w Norge wymagaja pieczątki z ambasady potwierdzajacej orginalnosc tego ...
Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat pracy w Grimstad i okolicach proszę o pomoc 40308019
WITAM MAM PROBLEM PRACODAWCA UCIEKL I NIE ZAPLACIL ZA 419 GODZIN CO MAM DALEJ ROBIC JAK ODZYSKAC PIENIADZE
Witajcie, wkrotce przeprowadzam sie w okolice Oslo i chcialabym jak najszybciej znalezc tam prace (w sumie to chyba nic nowego w takiej sytuacji). Mam pytanie do ludzi ktorzy znaja rynek pracy w ...
Witam w piatek 07.09. wyjezdzam z rzeszowa (przez jaslo) do stavanger, moge wziasc jakas osobe albo paczke na tej trasie. pozdrawiam
Posiadam tymczasowy nr personalny .obecnie pracuję legalnie na umowę (vikariat) czy moge zmienić nr personalny na stały i jak to mam zrobić . Nr tymczasowy posiadam od 02 .12.dziekuję z góry za ...
Witam, czy ktoś wie gdzie lub do kogo w Norge trzeba się zgłosić z pomysłem na własna działalność gospodarcza?
Witam.Szukam kontaktów i pomocy w znalezieniu pracy.Mam 20 lat doświadczenia w zawodzie i angielski komunikatywny.Proszę o pomoc. Pzdr.
PILNIE SZUKAM PRACY PRZY SPRZATANIU LUB OPIECE NAD DZIECKIEM MOJ TEL 40569773
Witam, mam taką sytuacje : Przyjechałem do Norge parę tygodni temu, łapałem się różnych prac(najczęściej malowanie) i wysyłałem maile do firm norweskich na operatora koparki. Po jakimś czasie ...
Witam szukam osoby która pomoże mi zarejstrować się w norwegii i umówi wizytę na stronie udi ... niestety nie znam języka i sama tego nie zdołam wykonać .... odpłatnie jeśli będzie taka konieczność ...
Witam odkupię łóżeczko dziecięce może być z materacem lub bez ... !! z Oslo i okolic
jestem w norwegi 3 mies. mam karte podatkowa i numer id i powiedzicie mi ,jak jest z ubezpieczeniemi emerytura ,bo slyszalem ze to juz jest w karcie podatkowej CZY TO JEST PRAWDA
marek roicki
02-09-2012 09:53
Witam Jadę do Trondheim 11.09 trasa Płock-Gdynia-Karlskrone-Oslo-Trondheim Jadę sam autem Ford Focus, mogę zabrać 1 lub 2 osoby Mogę po kogoś dojechać w Polsce info pod nr tel 606-270-215 Pozdr
WITAM WSZYSTKICH Jestem Agata mam 28 lat i 6 letniego synka. Mam mały dylemat, mieszkam w Polsce w małej wiosce obecnie jestem bez pracy i przebywam na zwolnieniu lekarskim. Ale ono już powoli mi ...
WITAM. WYBIERAM SIE Z KOLEGA NA MAJORKE 2.09.2012 Z LOTNISKA TORP O 10.00, LADUJEMY W NORWEGII NA OSLO RYGGE 1.09.2012 O 17.30, MUSIMY KIMAC NA LOTNISKU, CZY KTOS Z FORUMOWICZÓW MOGŁBY NAS ...
witam,szukam pracy w Oslo,jako pomocnik w wykonczeniach wnetrz,jako pomoc w sadownictwie lub w ogrodnictwie,tylko powazne oferty na tir111@onet.pl. pozdrawiam Marek
OFERTA WSPÓŁPRACY ------------------------------------------------------ Nasza firma istnieje na rynku w Polsce od 1987 roku. Zajmujemy się przeszyciami, ...
Witam orientuje sie ktos czy w oslo, fredriku lub sarspborgu znajde dilerow?
Witam drodzy Polacy mam pytanie. Chce tirem przewieść meble z Norwegi do Polski meble te pochodzą z dobrze wszystki znanej strony finn.no wiem że dużo osób przewozi meble samochodami marki np ...
Witam. Mam 23 lata i pilnie szukam jakiejkolwiek pracy w rejonach Vettre, np w Asker. Jestem miłą, sumienną i pracowitą dziewczyną. W Polsce pracowałam w kilku miejscach m.in.: Prywatne ...
witam poszukuję mieszkania z mężem i przyszłym dzieckiem które przyjdzie na świat w listopadzie ... najlepiej w okolicach haslum .... pilne .... !! wszelkie propozycje prosze o odpowiedź w ...
Witam szukam pracy przy sprzataniu lub opiece nad dzieckiem moj tel 40569773
Witam serdecznie rok temu pracowałem legalnie w Norwegii mój pracodawca nie wypłacił mi mojego wynagrodzenia i wróciłem do Polski. Obecnie moi znajomi poinformowali mnie że jego firma ogłosiła ...
brzy dal
31-08-2012 06:40
Witam formulowiczow starych jak i nowych. .Dzisiaj przeczytalem jeden artykol w powaznej gazecie, ze nasze krajanki sa najbardziej uzbanym niezaleznym dystrybutorem wirusa HIV . Ciekawe czemu??. ...
witam czy ktoś moze uczeszcza do szkoły w jessheim , tzn chodzi mi o to ze w Polsce skończylam liceum i zdałam mature, chciałabym isc tu do szkoły ale nie mam pojecie gdzie sie mogę zgłosic... ...
siema wszystkim orientuje sie moze ktos tutaj jak wyglada posiadanie sterydow w norwegi? chcialbym przewiesc z pl do no droga lotincza
Witam! Czy jest tu jakiś miłośnik kotów z okolic Stavanger który chciałby zaopiekować się moim kotem we wrześniu przez 2 tygodnie?
Witam, Poszukuje dreadmakera w Oslo i okolicach. Widzialem ostatnio sie oglaszal tutaj, ale nie zapisalem namiarow, i teraz nie moge go znalezc. Wiec jesli to czytasz, ma ktos kontakt do niego, lub ...
Witam, pod koniec września, ewentualnie początkiem października planuję lecieć do Norwegii. Powiedzcie mi proszę, czy dam radę znaleźć tam pracę? W internecie pustki, może źle szukam. Jeśli chodzi o ...
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Hej Witam wszystkich na forum Sprawa ma się tak... mam już odysć otaczającego mnie syfu w Polsce... dosyć życia z miesiąca na miesiąc bo nic nie mozna odłożyć... Pytanie mam takie... bo bardzo ...
Witam Poszukuje przezroczystej (transparentnej) rury lub profila o srednicy 30 -35 mm i dlugosci 150 mm dzwonilem do firm sprzedajacych takie materialy ,ale nie sprzedaja w detalu i malej ilosci ...
Wypisujcie jakie różnice są pomiędzy Polską a Norwegią typu : Drogi w Norwegii są lepsze od Polskich. itd.
Hej . Wie może ktoś coś o jakimś kursie norweskiego w Asker lub okolicy ? Najlepiej jakby zajęcia były w weekend .
Witam. Mam do wynajecia pokoj na Oslo Roa,pokój jest dla dwóch osób cena 6000tys mozliwośc wynajmu jednej osobie cena do dogadania Pokoj wolny od 1 wrzesnia. Tel: 40892082
Andrzej K
29-08-2012 08:56
Mam do was pytanie : czy pracodawca moze mi kazac pracowac w nadgodzinach , czyli powyzej 37,5 godz tyg tak jak w kontrakcie Pytam bo chcemy zeby kogos dodatkow zatrudnili bo pracowac po 10 godz ...
Witam.Szukam kontaktów i pomocy w znalezieniu pracy jako kucharz.Mam 20 lat doświadczenia i angielski komunikatywny. Bardzo proszę o pomoc. Mój e-mail simasimakow@o2.pl. Pozdrawiam
Pilnie poszukuje jakiejkolwiek pracy w Oslo. Jestem sumienna, pracowita. Nie boje sie ciezkiej pracy:=) Jestem zdolna, inteligentna, szybko sie ucze. Jezykiem angielskim posluguje sie na poziomie ...
Witem-)Czy ktoś wie jak zalegalizować konkubinat tu w norge?Gdzie się udać i co trzeba?Dzięki za info-)
Witam. Orientuje sie ktos jak wyglada tutaj reklamacja telefonu ktory kupilam 3 dni temu na abonament? Jest mala wada na ekraniku i jest mozliwosc ze mi go wymienia na nowy?
Hei Jezeli odezwiesz sie dobra fryzjerko, to masz juz dwie klientki.Mozesz byc po drodze z Helsfyr do Skedsmokorset, albo dalej: Gjerdrum, Ask, Ja z Skedsmo. Pilnie szukam Cie.45853677
Potrzebuję przewieść Opel Vivaro z Fiellahmar ( 10 km od Oslo ) do Bielska-Białej. Tel. +4796801131
Tak jest dostep do internetu. Cena za jedna osobe to 5000tys koron w tym wliczone wszystkie oplaty.