1 NOK
Witam.Szukam kontaktów i pomocy w znalezieniu pracy.Mam 20 lat doświadczenia w zawodzie i angielski komunikatywny.Proszę o pomoc. Pzdr.
PILNIE SZUKAM PRACY PRZY SPRZATANIU LUB OPIECE NAD DZIECKIEM MOJ TEL 40569773
Witam, mam taką sytuacje : Przyjechałem do Norge parę tygodni temu, łapałem się różnych prac(najczęściej malowanie) i wysyłałem maile do firm norweskich na operatora koparki. Po jakimś czasie ...
Witam szukam osoby która pomoże mi zarejstrować się w norwegii i umówi wizytę na stronie udi ... niestety nie znam języka i sama tego nie zdołam wykonać .... odpłatnie jeśli będzie taka konieczność ...
Witam odkupię łóżeczko dziecięce może być z materacem lub bez ... !! z Oslo i okolic
jestem w norwegi 3 mies. mam karte podatkowa i numer id i powiedzicie mi ,jak jest z ubezpieczeniemi emerytura ,bo slyszalem ze to juz jest w karcie podatkowej CZY TO JEST PRAWDA
marek roicki
02-09-2012 09:53
Witam Jadę do Trondheim 11.09 trasa Płock-Gdynia-Karlskrone-Oslo-Trondheim Jadę sam autem Ford Focus, mogę zabrać 1 lub 2 osoby Mogę po kogoś dojechać w Polsce info pod nr tel 606-270-215 Pozdr
WITAM WSZYSTKICH Jestem Agata mam 28 lat i 6 letniego synka. Mam mały dylemat, mieszkam w Polsce w małej wiosce obecnie jestem bez pracy i przebywam na zwolnieniu lekarskim. Ale ono już powoli mi ...
WITAM. WYBIERAM SIE Z KOLEGA NA MAJORKE 2.09.2012 Z LOTNISKA TORP O 10.00, LADUJEMY W NORWEGII NA OSLO RYGGE 1.09.2012 O 17.30, MUSIMY KIMAC NA LOTNISKU, CZY KTOS Z FORUMOWICZÓW MOGŁBY NAS ...
witam,szukam pracy w Oslo,jako pomocnik w wykonczeniach wnetrz,jako pomoc w sadownictwie lub w ogrodnictwie,tylko powazne oferty na tir111@onet.pl. pozdrawiam Marek
OFERTA WSPÓŁPRACY ------------------------------------------------------ Nasza firma istnieje na rynku w Polsce od 1987 roku. Zajmujemy się przeszyciami, ...
Witam orientuje sie ktos czy w oslo, fredriku lub sarspborgu znajde dilerow?
Witam drodzy Polacy mam pytanie. Chce tirem przewieść meble z Norwegi do Polski meble te pochodzą z dobrze wszystki znanej strony finn.no wiem że dużo osób przewozi meble samochodami marki np ...
Witam. Mam 23 lata i pilnie szukam jakiejkolwiek pracy w rejonach Vettre, np w Asker. Jestem miłą, sumienną i pracowitą dziewczyną. W Polsce pracowałam w kilku miejscach m.in.: Prywatne ...
witam poszukuję mieszkania z mężem i przyszłym dzieckiem które przyjdzie na świat w listopadzie ... najlepiej w okolicach haslum .... pilne .... !! wszelkie propozycje prosze o odpowiedź w ...
Witam szukam pracy przy sprzataniu lub opiece nad dzieckiem moj tel 40569773
Witam serdecznie rok temu pracowałem legalnie w Norwegii mój pracodawca nie wypłacił mi mojego wynagrodzenia i wróciłem do Polski. Obecnie moi znajomi poinformowali mnie że jego firma ogłosiła ...
brzy dal
31-08-2012 06:40
Witam formulowiczow starych jak i nowych. .Dzisiaj przeczytalem jeden artykol w powaznej gazecie, ze nasze krajanki sa najbardziej uzbanym niezaleznym dystrybutorem wirusa HIV . Ciekawe czemu??. ...
witam czy ktoś moze uczeszcza do szkoły w jessheim , tzn chodzi mi o to ze w Polsce skończylam liceum i zdałam mature, chciałabym isc tu do szkoły ale nie mam pojecie gdzie sie mogę zgłosic... ...
siema wszystkim orientuje sie moze ktos tutaj jak wyglada posiadanie sterydow w norwegi? chcialbym przewiesc z pl do no droga lotincza
Witam! Czy jest tu jakiś miłośnik kotów z okolic Stavanger który chciałby zaopiekować się moim kotem we wrześniu przez 2 tygodnie?
Witam, Poszukuje dreadmakera w Oslo i okolicach. Widzialem ostatnio sie oglaszal tutaj, ale nie zapisalem namiarow, i teraz nie moge go znalezc. Wiec jesli to czytasz, ma ktos kontakt do niego, lub ...
Witam, pod koniec września, ewentualnie początkiem października planuję lecieć do Norwegii. Powiedzcie mi proszę, czy dam radę znaleźć tam pracę? W internecie pustki, może źle szukam. Jeśli chodzi o ...
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Hej Witam wszystkich na forum Sprawa ma się tak... mam już odysć otaczającego mnie syfu w Polsce... dosyć życia z miesiąca na miesiąc bo nic nie mozna odłożyć... Pytanie mam takie... bo bardzo ...
Witam Poszukuje przezroczystej (transparentnej) rury lub profila o srednicy 30 -35 mm i dlugosci 150 mm dzwonilem do firm sprzedajacych takie materialy ,ale nie sprzedaja w detalu i malej ilosci ...
Wypisujcie jakie różnice są pomiędzy Polską a Norwegią typu : Drogi w Norwegii są lepsze od Polskich. itd.
Hej . Wie może ktoś coś o jakimś kursie norweskiego w Asker lub okolicy ? Najlepiej jakby zajęcia były w weekend .
Witam. Mam do wynajecia pokoj na Oslo Roa,pokój jest dla dwóch osób cena 6000tys mozliwośc wynajmu jednej osobie cena do dogadania Pokoj wolny od 1 wrzesnia. Tel: 40892082
Andrzej K
29-08-2012 08:56
Mam do was pytanie : czy pracodawca moze mi kazac pracowac w nadgodzinach , czyli powyzej 37,5 godz tyg tak jak w kontrakcie Pytam bo chcemy zeby kogos dodatkow zatrudnili bo pracowac po 10 godz ...
Witam.Szukam kontaktów i pomocy w znalezieniu pracy jako kucharz.Mam 20 lat doświadczenia i angielski komunikatywny. Bardzo proszę o pomoc. Mój e-mail simasimakow@o2.pl. Pozdrawiam
Pilnie poszukuje jakiejkolwiek pracy w Oslo. Jestem sumienna, pracowita. Nie boje sie ciezkiej pracy:=) Jestem zdolna, inteligentna, szybko sie ucze. Jezykiem angielskim posluguje sie na poziomie ...
Witem-)Czy ktoś wie jak zalegalizować konkubinat tu w norge?Gdzie się udać i co trzeba?Dzięki za info-)
Witam. Orientuje sie ktos jak wyglada tutaj reklamacja telefonu ktory kupilam 3 dni temu na abonament? Jest mala wada na ekraniku i jest mozliwosc ze mi go wymienia na nowy?
Hei Jezeli odezwiesz sie dobra fryzjerko, to masz juz dwie klientki.Mozesz byc po drodze z Helsfyr do Skedsmokorset, albo dalej: Gjerdrum, Ask, Ja z Skedsmo. Pilnie szukam Cie.45853677
Potrzebuję przewieść Opel Vivaro z Fiellahmar ( 10 km od Oslo ) do Bielska-Białej. Tel. +4796801131
Tak jest dostep do internetu. Cena za jedna osobe to 5000tys koron w tym wliczone wszystkie oplaty.
Polacy z Norwegii pokażcie,jak jest u Was.Wrzucajcie swoje video nakręcone komórką. Ciekawe podróże, zajęcia, rodzinkę, sympatie, przyrodę, hobby, imprezy i wiele innych ciekawych rzeczy wrzucajcie ...
"Są pytania, których nie należy stawiać nawet Bogu" Polacy w Norwegii składają kondolencje... www.mojanorwegia.pl/component/option,com...ewvideo/video_id,21/ Nowy materiał z ...
Witam poszukuję osób do przewiezienia paczek z Polski do Bergen.Jeśli kto słyszał coś na ten temat bardzo proszę o namiary Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich mieszkających w Bergen jak w temacie szukam osoby ktora przechowa mi auto na okolo 2 tyg najlepiej niedaleko lotniska za niewielką opłąta
Oddam sofę nie rozkładaną + 2 fotele w odcieniu ciemnej zieleni. Odbiór w Mortensrud. 46580794
Czego lubisz słuchać pracując? Czego lubisz słuchać odpoczywając w domu? Czego lubisz słuchać marząc,patrząc w daleką otchłań? Czego szukasz w niej? Czego słuchasz kochając bądź tęskniąc za uczuciem ...
Kamil Kaczmarek
26-08-2012 19:30
Witam, czy orientuje się ktoś na temat ceny dobowej w jakimś hotelu w Oslo? nie musi być 6 gwiazdkowy..
Yatsek :)
26-08-2012 14:31
Szukam kontaktu z Ratownikami/czkami Medycznymi pracującymi w Norwegii. Miałbym parę pytań.
witam czy ktoś się orientuje co z tym ogłoszeniem o garderobach próbowałem się tam dodzwonić i niema odzewu bym był zainteresowany gdyż w Polsce prowadzę pod tym kontem działalność i chciałbym ...
Witajcie! Czy nie zna ktoś miejsca, w którym można wynająć tani pokój w Moss lub okolicy dla 2 osób? Przylatujemy na lotnisko Oslo-Rygge. Ewentualnie nie ma może kogoś tak miłego, że ...
Witam wszystkich serdecznie ! Piszę z zapytaniem, czy jest ktoś w Bergen ? Sotra Askoy itp ? Mieszkam tutaj od miesiąca i powoli nudne jest siedzenie w domu bez znajomych . Jeśli znalazłby się ktoś ...
Tak jak w tytule poszukuje na już malego mieszkania lub pokoju dla dwóch osob, dla mnie i żony. Jestem mężczyzną w wieku 59 lat, bez nałogów. Okolice Skedsmo, Lorenskog, Oslo, Akserhus. Prosiłbym o ...
witam moze mi ktos powiedziec jak sie spytac po norwesku kierowcy autobusu o kupno biletu miesiecznego?
Hej razem z mężem mieszkamy aktualnie w Bergen, obydwoje pracujemy jako kucharze i mamy w planie zostać w Norwegii na stałe. Bergen jest całkiem fajnym miastem, jednak ciągnie nas nieco dalej, ...
.
Witam... Chciałbym kupić TV w szwecji aby nie musieć płacić abonamentu w norwegii...dlaczego bo TV potrzebny mi jest do konsoli i dvd.... Oczywiście przepisy przepisami ale wydaje mi się to ...
mam dwa wolne miejsca na wyjazd do swinoujscia, wyjazd z oslo 31.08 o godz 5 rano do ystad na prom do swionujscia 14.30 pozdrawiam
Szukam współlokatorki do mieszkania w Oslo. Więcej info mod nr tel 98023317