grupa Laokona napisał:
Dzięki bizi ,że wkleiłeś ten zabawny filmik. Uśmiałem się po pachy.
No pomyśl sobie chodzą takie „mochery”(patrz słownik języka polskiego
autorstwa hrab. B.Komorowskiego) po ulicach i brudzą nasze polskie miasta.
Że to państwo tuska nie zajmie się tymi podludźmi, tak ,jak adolf zajął się innymi podludźmi w swoim czasie.
Ja nie wiem na co ten tusk czeka. bizi ,weź no chłopie napisz do premiera niech wreszcie pokaże wzorem Cyby z Łodzi ,kto tu rządzi i gdzie jest miejsce oszołomów
i untermenschów, tym bardziej ,że niedawno deklarował ,że już dłużej w jednym kraju
z Kaczyńskim nie wytrzyma. Więc najwyższy czas rozwiązać kwestię „mocherską”.
Liczę na ciebie bizi,że aktywnie włączysz się w tą sprawę. Idealnie nadajesz się do tego
typu zadań. Jesteś pusty jak bęben ,a do tego masz niezłą parę w barach. Partia potrzebuje takich zdecydowanych jednostek, jak ty. Dawniej osobnicy twojego pokroju wykazywali się swoim talentem w jednostkach ZOMO i rozumiem ,że w tobie też krew bizuje
i chętnie pomachał byś swoimi obłymi rączkami,okaleczając bezbronną staruszkę.
A wiesz bizi ,ile jest tych „mocherów” leżących w domach ,przykutych do łóżka i wiesz oni wszyscy słuchają radia Maryja,z tym też koniecznie trzeba coś zrobić. Nasze państwo musi pokazać swoją siłę wobec nich,bo tylko wobec słabych i bezbronnych potrafi to robić,np.
odbierając im prawo do oglądanie telewizji, którą chcą oglądać.
stary, ja juz ci kiedys powiedzialem zebys nie wpierdalal sie w moje posty, dla mnie jestes zombie sterowanym przez media i politykow roznej masci, nie wazne czy pisu czy po...ja mam wyjebane na polityke, czy rzadzi po czy pis czy chuj wie kto jeszcze....i tak w tym kraju nie bedzie lepiej dopuki ludzie twojego pokroju beda mieli prawo glosu....
Powiedzialem ci tez kiedys, ze jestes niezle popierdolonym bytem i wkoncu moglbys zrobic cos dobrego, chociaz raz w zyciu- dla ojczyzny i rodakow.....zainwestuj 50 gr w naboj i pierdolnij sobie w leb....moze spelnisz sie wkoncu jako nawoz dla polskiej ziemi...
nawet nie zrozumiales dlaczego wkleilem ten film ( i wcale mnie to nie dziwi ), stary, NAWET nie probuje z Toba dyskutowac na ten temat, jestes betonem do ktorego trzezwe myslenie nie trafi.... nawet jak beda szczac na Ciebie to powiesz ze to deszcz pada...zal mi takich ludzi jak ty...no ale coz mozna zrobic.
A co do ludzi mojego pokroju i ZOMO.... itd...
W Polsce przydala by sie polityka Putina....trzymac za ryj lemingi bo inaczej w Polsce lepiej nie bedzie. Nie jestesmy stworzeni do demokracji tylko dlatego, ze za duzo debili mieszka w tym kraju.
Narod nie potrafi samodzielnie myslec...jebane lemingi...
Polska dala sie tez omamic watykanowi i teraz caly narod placi za to gruba kase.....PALA i KOPEM W DUPE pogonic te swinie sukienkowe z Polski, kurwy polityczne i pojebane lemingi.....
przedstawie Ci graficznie co mysle o wiekszosci rodakow....