Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

AUTOCAD - Norwegia

Czytali temat:
Konrad Kłusek Dziunianiunia AnSl (1354 niezalogowanych)
2 Posty
Wiking
Witam
Planuje sie przenieśc do Norwegi, jestem w trakcie nauki jezyka. Słyszałam Od znajomego ze jak bede znała program Atocad to szybko znajde prace?
Prosze o opinie w tym temacie, ponieważ zastanawiam sie czy zapisać sie na ten kurs.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
To zalezy, co sie ma "do powiedzenia" w tym programie.....
Sama znajomosc programu nie implikuje wlasciwego jego wykorzystania, tak samo jak umiejetnosc pisania nie z kazdego robi pisarza
Jezeli nie masz kierunkowego wyksztalcenia (architekt, inzynier), to ci sie ten program do niczego nie przyda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Dzieki serdeczne
Ponieważ nie mam technicznego wykrztałcenia to sobie podaruje to szkolenie.
pozostane przy fryzjerstwie i sprzątaniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sidec napisał:
Witam
Planuje sie przenieśc do Norwegi, jestem w trakcie nauki jezyka. Słyszałam Od znajomego ze jak bede znała program Atocad to szybko znajde prace?
Prosze o opinie w tym temacie, ponieważ zastanawiam sie czy zapisać sie na ten kurs.

po odbytym kursie o leczeniu kanalowym trzonowcow tez bedziesz dobrze zarabiac )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Muszkieterka)
Nowicjusz
Tak to prawda. Jak studiowalam jeszczew PL to kreslilam w AutoCad projekty dla budowlanki. Trzeba bylo sobie jakos radzic z pieniazkami kiedys...

Ale wiesz, chyba lepiej poducz sie jezyka i tu sie zapisz. wiem, koszt masakralnie wysoki ale moze znajdziesz cos tanszego...

AutoCad bedziesz tu miec...wszystko po norwesku i kazdy cie zatrudni przy projektach maszyn, urzadzen czy konstrukcji

Wystarczy logicznie myslec

przykladowa strona
www.nki.no/hva-tilbyr-vi/teknisk-tegner

chyba w necie mozesz sie uczyc a potem egzaminy.
pracu j i i ucz sie w domu
papa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Muszkieterka)
Nowicjusz
no i po co sie zalamujesz kobieto.

moze jak chcesz lekka prace to idz na kurs internetowy przedszkolanki albo sprzedawczyni. kobiety, cenijmy sie wyzej......

www.nki.no/hva-tilbyr-vi/barnehageassistent#informasjon

bedziesz miec papier albo zaczniesz szkole w internecie to cie docenia.

pozdrawiam
chyba 12tys kr za kurs
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Muszkieterka napisał:
AutoCad bedziesz tu miec...wszystko po norwesku i kazdy cie zatrudni przy projektach maszyn, urzadzen czy konstrukcji
Tak bylo moze 20-15 lat temu.
Obecnie kazdy inzynier zna i uzywa AutoCad, wiec nie potrzebuje do tego kreslarza. Od kreslarza wymaga sie natomiast znajomosci programow 3D.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok