1 NOK
Witam. Jaka jest najlepsza sieć komórkowa w Norwegii tzn ma dobry zasieg, nie jest droga w utrzymaniu ,nie ma problemu jeśli jestem za granica itp.? Prosze doradzcie.
Witam wszystkich. Jestesmy para bez dzieci i zwierzat, szukamy mieszkanie do wynajecia w Oslo. Mieszkanie max do 9tys nok. Oboje pracujemy.
Nesten to millioner kroner er mye å vinne for en nordmann. For en polakk er det 30 årslønner. Derfor var det høye gledeshyl å høre i stua hos skipsrørlegger Piotr Stanislaw Kotarski i Florø onsdag ...
Temat pewnie znany ale ale ze względu na to że jestem nowicjuszką postanowiłam go poruszyć Mój mąż założył działalność w Polsce i przez inna polską firmę wyjechał do Norwegii do pracy w ...
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Witam, mam pytanie odnośnie artykułu jak się ukazał na MN. Chodzi o to iż pobieram na dziecko zasiłek opiekuńczy, jednak dziecko od 15.08 zaczęło uczęszczać do przedszkola. Mam pytanie czy otrzymam ...
Gct Kowalska
22-08-2012 17:33
Hello Mam pytanko do tych bardziej zorientowanych czy w Norwegii funkcjonuje cos na zasadzie polskiej poczty kwiatowej/upominkowej? mam tu na mysli portal na ktorym moglabym zamowic i wyslac ...
Producent Okien i Drzwi drewnianych BAS poszukuje osób, które są zainteresowane sprzedażą okien drewnianych na terenie Norwegii. W razie pytań proszę o kontakt agata.szostak@bas.lublin.pl
Witam , jadę do Polski 27-go sierpnia , mam 2 wolne miejsca , wyjazd z Kongsbergu przez Drammen, jedziemy do Gryfic zachodniopomorskie , możliwość zabrania się z powrotem do Norwegii za 2-3 dni . ...
witam mieszkam w norwegii nie dlugo i musze zaczac uzywac autobusow i nasuwa sie tu pytanie jak kupie bilet jednorazowy to co z nim bede musila zrobic ( skasowac go tak jak w polsce?) pytam sie bo ...
Do usunięcia .
Poszukuję pracy na terenie Norwegii(remonty,wykończenia wnętrz)Pracowałem w Norwegii w Bergen.Posiadam zezwolenia i skate.Nie znam niestety języka norweskiego i ang.Trochę niemiecki.Doświadczenie ...
Witam jestem tu nowy i chciał bym po prosic panstwa o pomoc . Szukam mieszkania dla taty w oslo. Tata bez nałogów nie pali . Najlepiej mieszkanie na dłuższy okres i 3 pokoje. Z góry dziękuje za pomoc ...
dawid lubowiedzki
19-08-2012 22:37
Hej w Asker mieszkam od 2 tygodni i chętnie poznam kilka osób stąd lub z okolicy Wiek nie ma znaczenia . mój nr gg : 37382808
Mieszkamy już sporo czasu na ulicy Bjerkealleen w Asker i widzieliśmy polską antenę tv na samym poczatku rogu ulic Bjerkealleen i LiahagenKim jesteście odezwijcie sie do mnie to może spotkamy się na ...
HEJ, OD PARU DNI JESTEM W MOSS SZUKAM ZNAJOMOŚCI JESTEM MAMĄ 2 LETNIEJ DZIEWCZYNKI I 13 LATKA ,MOŻE ZNAJDZIE SIĘ JAKAŚ MAMA KTÓRA TEZ SIEDZI SAMA
Poszukuje dobrej i sprawdzonej fryzjerki w okolicy skedsmo lub lorenskog. Jeśli któraś posiada taki numer to bardzo prosiłabym o kontakt. Pozdrawiam
Witam ! Poszukuje pracy dla mego wujka na stanowisku lakiernik meblowy , ma lat 38 w tym zawodzie pracuje 15 lat , obecnie przebywa w polsce . Rozważy każdą propozycjje j. Proszę pisać priv .
Poszukuje pokoju w Oslo, mogłabym mieszkać w pokoju ze współlokatorką. Jestem studentką, bez nałogów i mam bardzo małe psy chihuahua. Wynajmę pokój od 01.09.12 tel 98023317
Witam wszystkich! Tak się mi poukładało ze pilnie potrzebuję pożyczyć na kilka godzin szlifierkę do gipsów - tzw. "żyrafe" ale ręczna o dużej tarczy też będzi ok. Całość potrzebna w ...
Zatrudniłem się w firmię u Albańczyka dostałem od niego zielona kartę pracowałem na dużych obiektach i szefo obiecywał cuda pracy do końca roku kontrakty duże weszły nie ma o co się bać praca jest ...
Mam do sprzedania bilet na 6 dni tygodniowy ,ulgowy kosztowal 110 koron ,oddam za 60 koron,moge go dostarczyc ,tel 98025251
Monika Kr€pa
16-08-2012 14:35
WITAM, DWIE SYMPATYCZNE i FAJNE DZIEWCZYNY POSZUKUJA PILNIE POKOJU/MIESZKANIA w OSLO (raczej CENTRUM) do wynajecia od ZARAZ czyli najblizsze DNI lub wyjatkowo od poczatku WRZESNIA PRACUJEMI I ...
CZY KTOŚ Z WAS MA WYKUPIONY ABONAMENT NA KARTĘ NA ROWER? CHODZI MI O SEZONOWĄ KARTĘ .ILE TO KOSZTUJE I JAK TO WYROBIĆ .BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA INFO
dzieki za odpowiedz czy ktos mógłby mi przesłać jakies foty z Drammen? plissss
Witam. Czy moge zarejestrowac sie w nav jako osoba poszukujaca pracy nie majac numero peronalnego? Slyszalam,ze nav moze mi nadac D-nummer. Musze isc tam osobiscie czy moge zarejestrowac przez ...
Martyna Martyna
14-08-2012 09:02
Hej wszystkim bardzo Was proszę o wypowiedzi na temat tego miasta co w nim lubicie najbardziej, dlaczego akurat tu mieszkacie i pracujecie, czy jesteście zadowoleni z pracy? Piszę artykuł o tym ...
Witam! Szukam chętnych do zorganizowania wycieczki na Troltunge. Jacyś chętni? www.google.com/imgres?imgurl=http://www....MQ9QEwAA&dur=106
B L
13-08-2012 21:08
Kierowca autobusu był bardzo spragniony. www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.8279680
hej hej Chciałam zapytac zamieszkujących Moss, albo tych którzy sie jeszcze orientują, makrela jeszcze podplywa ;> znaczy,,, mozna jeszcze ja zlapac na fiordzie;> bo wiem ze sezon na nie ...
Witam, na wstępie mówię ze użyłem opcji "szukaj" lecz nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Czy znacie jakichś przewoźników którzy mogli by przewieść paczkę z Zawiercia, Częstochowy, ...
Witam, mam pytanie dotyczące społeczności wietnamskiej w Norwegii, w jakich miastach poza Oslo istnieje zwarta i liczna społeczność Wietnamczyków? Pytam ponieważ moja żona jest Wietnamką a wybieramy ...
Jerzy Świerzykał
13-08-2012 12:17
witam szukam malego pokoju w okolicach asker sandvika baerum prosze o pomoc
mieszkam już od jakiegoś czasu w Breviku i z przyjemnością nawiązała bym mowe kontakty z dziewczynami z moich okolic pozdrawiam
Witam. Może ktoś mi może pomóc. poszukuje numeru telefonu fryzjerki Adrianny. 3 - 4 lata temu mieszkała i przyjmowała niedaleko Roa. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Wrocilem wlasnie z 3 tygodniowego pobytu w Polsce i tu jest jakas trauma, jak tu kurwa mozna zyc, ludzie pochowani po domach, dopiero jak sie przyjedzie z PL to widac roznice. Jak ktos tu przyjedzie ...
Filmik ten dedykuję istrebitelnym satrudnikom omona ,którzy dzielnie walczą na tym portalu o kształt i wymiar naszej myśli,a którzy w tej chwili dostali parę dni wolnego. Popatrzcie sobie ...
moze ktos pomoc w wyborem dobrego miejsca na wedkowanie? chodzi o lowienie z brzegu, glebsza woda, tak zeby mozna bylo tez porzucac spiningiem, bez roslinnosci przy brzegu. i oczywiscie zeby rybki ...
Witam, jak w temacie. Jakie strony polecacie z ofertami mieszkan do wynajęcia. Albo może ktoś ma jakieś info o mieszkaniu do wynajęcia- w Ålgård.
Martyna Martyna
11-08-2012 17:47
Witam, Jestem tutaj nowy, i szukam kogoś kto pracuje w Norwegii w Nursing Home as a carer, jest tutaj ktoś???? chcę zapytać o warunki i o tkz. istotną istote rzeczy goraco pozdrawiam
Szukamy mieszkania kawalerki lub dwóch miejsc w pokoju cokolwiek ,dla dwóch mężczyzn pracujących wypłacalnych na terenie Oslo lub też nie daleko Oslo, od mniej więcej 17 sierpnia 20 sierpnia
Potrzebuję pomocy ponieważ celnicy chcą mnie obłożyc potężnym cłem za auto na polskich blachach. Problem w tym że ja to auto wypożyczyłem ojcu na okres jednego roku co mam na pismie. On może w ...
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...ii%5c%22_10,120.html stary temat ale faje sa typy www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/praca/szu..._oslo_i_okolice.html zero doswiadczenia w ...
Zapraszam wszystkich chętnych na husk loppe-marked w Kongsberhallen koło Kiwi, jutro od 10-14 w Kongsbergu, wszystkiego full można się nieżle obkupić .Zapraszam.
Witam mam na Iwmie Iwona i mam 24 lata od niedawna mieszkam w Norway. Obecnie poszukuje pracy moze macie jakieś namiary, lub może mogł by ktoś mi pomóc. Bede bardzo wdzieczna moj mail ivonkaw88@o2.pl
Witam Nikola śliczna polska dziewczynka idealny materiał na Norweżke 6 tyg pranie mózgu i już ją mają , Polacy nie łudzmy się , jesteśmy na emigracjii , pracujemy , kupujemy domy , żyjemy tu , a taki ...
Witam wszystkich .Jestem tu nowy ,pozwólcie,że się przedstawię .Nazywam się Józef Bąk. Jestem młodym pracowitym człowiekiem z trójmiasta. Obecnie pracuję jako dyrektor w porcie lotniczym oraz ...
szukam w oslo ksiegowego ktory poprowadzi firme AS najlepiej norka ale moze byc polak
Witam Odkupię lub przyjmę zlecenia na sprzątanie domków na terenie Rogaland (najlepiej okolice Sola, Sandnes, Stavanger). Proszę o wiadomości na priv. Pozdrawiam
Hej hej, wpadłam na pomysł żeby stworzyć temat o gotowaniu... tylko takim dla każdego przepisy proste, szybkie, sprawdzone i zawsze udające się nawet amatorowi przepisy na dania które może ...
Mrówkas Zmrowiskaz
08-08-2012 13:01
młody, solidny i wszechstronny norweg szwedzkiego pochodzenia podejmie każdą pracę (wieloletnie doświadczenie w budowlance - regipsach, panelach, malowaniu i remontach) prawo jazdy kat B, NIE PIJĄCY, ...
za co tutaj trzeba zapłacić dostałem to pismo do polski
Zdzisław Krasnodębski: Tusk jest patronem systemu synekur i przywilejów wiadomosci.onet.pl/kraj/zdzislaw-krasnod...10802,wiadomosc.html Jak zaznaczył, Donald Tusk jest patronem "systemu ...
Witam 13 sierpnia jadę busem blaszakiem z lawetą z Łodzi przez Olsztyn (...) do Oslo. Prom 14.08 rano. Mogę zabrać ładunek do busa. Powrót do PL: 16.08. Pozdrawiam, Paweł.
Hej! Poszukuję fryzjera/kę w okolicach Kristiansand/Lillesand/Grimstad? Mam na myśli oczywiście osobę,która mnie nie policzy jak za zboże Chodzi mi tylko o wyrównanie włosów córce,dziś skróciłam jej ...