1 NOK
Tak informacyjnie dla tych co podróżują liniami WizzAir. m.onet.pl/biznes,65td8 Tylko patrzeć jak Ryanair zmałpuje temat..
mam wizyte w oslo 02 sierpnia w sprawie paszportu dla corki mam dwa problemy...maz nie moze jechac musze miec jego zgode poswiadczona notarialnie jak to zrobic gdzie i na czym mieszkam w bryne ...
MAM PYTANIE - czy ktoś zna stacje paliw auto gaz LPG na terenie Sandvika -Baerum ?
Agnieszka Kolodziej
07-10-2012 20:40
Rosyjskie służby sanitarno - epidemiologiczne apelują do swoich obywateli aby nie pili polskiej i czeskiej wódki. Rządowa agencja prasowa ITAR - TASS ostrzegła, że alkohol wysokoprocentowy ...
WITAM WIE KTOS MOZE JAK TO JEST Z TYM TŁUMACZEM KTURY SIE NAM PODOBNO NALEZY,KIEDY IDZIEMY DO INSTYTUCJI COS ZAŁAWIAC,TYLKO TRZEBA WCZESNIEJ ZGŁOSIC,TYLKO GDZIE,JAK?
Cześć wszystkim. Może ktos przerabiał już taki temat i bylby w stanie napisac mi co nieco. Otóz mam samochodow, stara renoult lagunke ktora sie popsula. Kreci ale nie odpala. Prawdopodobnie cos z ...
witam, chciałbym zapytac czy i jakie sa szanse na znalezienie pracy jako kierowca C, bądz C+E, i czy bez znajomosci norweskiego sa jakiekolwiem, bo przypuszczam ze z angielskim mam małe szanse. ...
Witam. Jestem organizatorem kursów prawo jazdy na Ukrainie (każda kategoria). Prowadzę szkołę jazdy we Lwowie z wieloletnim doświadczeniem. Wszystkie sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę ...
Wiem wątek juz jest na ten temat ale oprócz skakania sobie do oczu i przekleństw nic tam nie ma!!!Chce wiedzieć czy komuś przytrafiła się taka sytuacja osobiście,czy barnevernet bylo w domu itd,bo ...
Witam. Posiadam szkołę jazdy na Ukrainie. Organizuję kursy prawo jazdy na wszystkie kategorie we Lwowie w pełni legalne. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, ...
biznes.interia.pl/praca/news/emigrant-co...beiter-hojny,1848348 biznes.interia.pl/praca/news/narod-na-wychodzstwie,1839904,4204
Witam,szukam kogos kto pracowal lub pracuje w Danske,interesuje mnie ocena tej firmy,pozdrawiam,
Grzegorz Grzegorz
04-10-2012 20:56
To chyba nie byl temat dyskutowany. Barnevernet wraca jak bumerang co jakis czas i kazdy jeden sie deklaruje jako rodzic dla ktorego dziecko jest tym jedynym i najwazniejszym i co to on by dla niego ...
Witam. Mieszkam z synem i zona w Bergen od paru lat. W tym roku staramy sie o kredyt na mieszkanie w Norwegi ale niestety nie dostaniemy. Mielismy dostac zapomoge od Bergen Kommune 25 % i 75 % ...
Hej, wraz z chłopakiem poszukujemy młodej pary, która wynajęłaby z nami mieszkanie, okolice: Asker, Sandvika, Holmen itp. Chcemy najpierw znaleźć współlokatorów a potem wspólnie wybrać ...
Witam poszukuje klubu pilkarskiego w Oslo lub okolicach.
Yatsek :)
02-10-2012 21:34
Witam serdecznie Jestem osobą niesłyszącą. Ukończyłem studia w kierunku Informatyki i odzyskałem tytuł "Inżynier". Pracuję w firmie, ale niestety tak naprawdę to mnie wykorzystują i ...
Bardzo fajna stronka z akucjami , za niewielkie pieniadzei mozna zostać posiadaczem drogich sprzetów ! Trzeba się tylko wykazać sprytem , cierpliowścią i dobrze zaznajomić z zasadami serwisu ...
tylko nie piszcie,ze patologia,etc...... Chuj w ten kraj, chuj w to prawo! ps: ciekawe co na to " ci na stałe" ??? Ja wiem,ze was to nie dotyczy, bo wy jestescie kochającymi ...
Tabletki maja date warznosci do 2016r i cena 800 kr za wszysykie.Kontakt na maila bkostrzeba@gmail.com
szukam kogoś kto przetłumaczy mi pismo z norwegi na polski
witam wszystkich tak jak w tytule szukam pracy moge sprzatac domy pilnowac dzieci .okolice larvik
Witam Macie może namiary na jakiegoś lakiernika Drammen Okolice? dajcie znać z gory dzieki
Chciałbym sie dowiedziec jak wygląda syt. z dostaniem sie na platformy wiertnicze w Norwegii czy organizawane sa nabory lub temu podobne ?
Witam Dobry znajomy ma niedługo urodziny i chciał bym mu zamówić skok ze spadochronem, niestety nie mam pojecia gdzie o to pytać. Szukałem w internecie ale bez powodzenia, na forum też szukałem ale ...
znacie jakies programy do nauki norweskiego i gdzie mozna pobrac ?
Hei, czy dzieje sie cos w Hoenefoss dzisiaj wieczorem????? Czekam na odpowiedzi. POdrawiam
Zastanawiam się ilu tak jak ja Polaków, przyjechało "tutaj", spróbowali swoich sił i wrócili do Polski- pewnie wielu, tym się pocieszam Mam 24 lata, ukończyłam licencjata, kilka kursów w ...
czy moge lecieć z polski do norwegii liniami norwegian tylko na dowód osobisty?
brzy dal
28-09-2012 22:08
www.ikea.com/no/no/search/?query=KLIPPAN+2-seter+sofa sprzedam sofe z z Ikea za 100 koron tel 98449381
Witam wszystkich Dwa tygodnie temu przyjechał do mnie człowiek ,z Holandii za pracą do Norwegii,wiele razy do mnie dzwonił czy nie mam jakiejś pracy,ostatnio zadzwonił czy nie może u mnie ...
Witam zgubiłam prawo jazdy ................... i co dalej gdzie to zgłosić i co robić prosze o pomoc jesli ktoś coś wie albo przerabiałv to dziekuje pozdrawiam........
youtu.be/L2EGg2oz-H0
Czesc. Zastanawiam sie nad zakupem zestawu fiszek takich biało granatowych do nauki norweskiego. To sie nazywa NOrweski 600 fiszek Trening od podstaw. Czy ktos z was sie juz z tym zestawem uczyl? DO ...
chodzi o forda focusa 2004 1/8 tdci 100 konny jakis dziwny metaliczny klekot jakby sie mialo cos rozsypac mil wymieniana rolke napinacza i caly rozrzad 5000 km przejechal mechanik mowil cos o jakims ...
Czy mają tutaj jakieś porównywarki cen, jak nasze Ceneo, Nokaut albo Skąpiec. Potrzebuję kupić parę drobiazgów a nie mam czasu żeby jeździć po mieście i chodzić od sklepu do sklepu ? Pozdrawiam
Grzegorz Figiel
27-09-2012 20:42
witam uważajcie na użytkownika faithlove2 szczególnie zwracam się do męskiej grupy użytkowników by się nie złapali na stary numer z rękawicą , hahha mianowicie więcej szczegółów ...
Witam. Z połową listopada kończy mi się umowa i mam przepracowane 4lata tutaj i chciałbym wiedzieć czy moge sie 4tyg przed końcem umowy ubiegać o zasiłek a zarazem jego transfer do polski bo ...
Sluchajcie mam problem bo chce leciec na swieta do pl ale podczas bukowania kobieta mi powiedziala ze nie poleca mi cargo bo sa to straszne warunki dla kota powiedzcie mi co mam robic...
Witam wszystkich forumowiczow mieszkajacych w Norwegi lub tych ktorych interesuje ten kraj. Jestem ojcem dwojki dzieci 5 lat i 9 miesiecy, zona ma wyksztalcenie sosjologa ktore jest powodem braku ...
Jakub D
25-09-2012 12:07
Cytaty raczej powinny byc oryginalne a nie wlasnego autorstwa.
witam! szukam kogoś kto udzieliłby mi korepetycji z języka Norweskiego w Stavanger!
Witam Chciał bym zaprponowac współprace komuś kto mieszka niedaleko lotniska rygge chcial bym zostawic na prywatnej posesji samochód, oczywiscie nie za darmo wszystkich zainteresowanych prosze ...
Witam poszukuję pracy w Grimstad i okolice mam doświadczenie przy sprzątaniu, opieka na dziećmi, opieka nad starszymi ludźmi. Podejmę każdą pracę. Jeśli ktoś ma jakieś informacje, namiary proszę o ...
Witam z powodu wyjazdu sprzedam TV plazma 51cali FULL HD kupiony rok temu oraz PlayStation 3 z 2 padami,kabel HDMI oraz 1 gra konsola kupiona 4 miesiace temu cena 4000nok za wszystko tel 46347144
Pokoik na furuset kolo ikei .4500 za miesiaewizc.polska telewizja .,w pokoiku,umeblowany
Witam Forumowiczów, Jak w temacie, chialbym zapelnic wolny czas po pracy a ze sezon na grzybobranie w pelni prosze o rady, gdzie mozna wybrac sie na grzyby w okolicy Sandnes? Oczywiscie wiem, ze ...
mam pytanie czy ktoś wie ile zarabia na godzine instrukor sportu, fitness, sztuk walki w Norwegii?
Witam wszystkich Gdzie mozemy sie zgłosic w sprawie uzyskania pomocy ...
markus d
23-09-2012 12:04
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Witam, czy ktos z Was moze mieszkajacych w NO chcial lub dokonal zakupu auta w Szwecji? Jest to mozliwe ? Jesli tak to w jaki sposob? Ogolnie niby nie mozna tego zrobic, ale chcialbym sie ...
Witam! Szukam kogoś kto zabierze mi szczeniaka (10 tygodniowy mini bullterier) z Wrocławia lub okolic (do 300 km) do Ålesund lub okolic.. Samolotem lub samochodem.. Jeśli przelot samolotem to ...
brzy dal
22-09-2012 15:43
Czy można w No kupić takie drzwi ?
Witam mam pokoj do wynajecia na furuset kolo ikei.4.500kr. Polska telewizja w pokoju umeblowany.Nr 46582892
Regina Bobrowicz
22-09-2012 14:19
Poszukuję ludzi, którzy nie mają zajęcia i mają wolny czas w Stavanger i okolicach, mam różne zajęcia jeżeli ktoś ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na maila lub najlepiej na telefon: ...
HEJ.MAM.PYTANKO.CZY.KTOS.MOZE.BRAL.COS.NA.RATY.W.IKEI? JEZELI.TAK.TO.PROSZE.O.WSKAZOWKI.JAK.SIE.DO.TEGO.ZABRAC.I.JAKIE.DOKUMENTY.POTRZEBNE.SA. DZIEKI
Mam do wynajecia pokoj w Sandefjord (10 minut pieszo od centrum miasta) w dobrej cenie i z dobrym wyposazeniem . Chetnych zapraszam na priv
Szukam kogoś kto mi poradzi jak załatwić legalny pobyt w Norwegii dla osoby na emeryturze. Chcę aby moja babcia mogła mieszkać ze mną legalnie i w razie czego aby mogła skorzystać z pomocy ...
Witam forumowicze. Mam pytanie, dostałem ofertę pracy w Norwegii jako hydraulik. Proponują ok 160k/h. Ile zarabia w Norwegii hydraulik?I ile zostanie z tego po potrąceniu podatków???