Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jarek Polske Zbaw- trzymajcie mnie bo jeb.... :D - Norwegia

Czytali temat:
(618 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Parada mocherow....

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
629 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
mnie nie utrzymali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
dość nienawiści - cóż za autoironia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Kurde,jaka klawa impreza
normalnie sama rozradowana młodzież
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Dzięki bizi ,że wkleiłeś ten zabawny filmik. Uśmiałem się po pachy.
No pomyśl sobie chodzą takie „mochery”(patrz słownik języka polskiego
autorstwa hrab. B.Komorowskiego) po ulicach i brudzą nasze polskie miasta.
Że to państwo tuska nie zajmie się tymi podludźmi, tak ,jak adolf zajął się innymi podludźmi w swoim czasie.
Ja nie wiem na co ten tusk czeka. bizi ,weź no chłopie napisz do premiera niech wreszcie pokaże wzorem Cyby z Łodzi ,kto tu rządzi i gdzie jest miejsce oszołomów
i untermenschów, tym bardziej ,że niedawno deklarował ,że już dłużej w jednym kraju
z Kaczyńskim nie wytrzyma. Więc najwyższy czas rozwiązać kwestię „mocherską”.
Liczę na ciebie bizi,że aktywnie włączysz się w tą sprawę. Idealnie nadajesz się do tego
typu zadań. Jesteś pusty jak bęben ,a do tego masz niezłą parę w barach. Partia potrzebuje takich zdecydowanych jednostek, jak ty. Dawniej osobnicy twojego pokroju wykazywali się swoim talentem w jednostkach ZOMO i rozumiem ,że w tobie też krew bizuje
i chętnie pomachał byś swoimi obłymi rączkami,okaleczając bezbronną staruszkę.
A wiesz bizi ,ile jest tych „mocherów” leżących w domach ,przykutych do łóżka i wiesz oni wszyscy słuchają radia Maryja,z tym też koniecznie trzeba coś zrobić. Nasze państwo musi pokazać swoją siłę wobec nich,bo tylko wobec słabych i bezbronnych potrafi to robić,np.
odbierając im prawo do oglądanie telewizji, którą chcą oglądać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
grupa Laokona napisał:
Że to państwo tuska nie zajmie się tymi podludźmi, tak ,jak adolf zajął się innymi podludźmi w swoim czasie.
Ja nie wiem na co ten tusk czeka. bizi ,weź no chłopie napisz do premiera niech wreszcie pokaże wzorem Cyby z Łodzi ,kto tu rządzi i gdzie jest miejsce oszołomów
i untermenschów, tym bardziej ,że niedawno deklarował ,że już dłużej w jednym kraju
Liczę na ciebie bizi,że aktywnie włączysz się w tą sprawę. Idealnie nadajesz się do tego
typu zadań. Jesteś pusty jak bęben ,a do tego masz niezłą parę w barach. Partia potrzebuje takich zdecydowanych jednostek, jak ty. Dawniej osobnicy twojego pokroju wykazywali się swoim talentem w jednostkach ZOMO i rozumiem ,że w tobie też krew bizuje
A wiesz bizi ,ile jest tych „mocherów” leżących w domach ,przykutych do łóżka i wiesz oni wszyscy słuchają radia Maryja,z tym też koniecznie trzeba coś zrobić. Nasze państwo musi pokazać swoją siłę wobec nich,bo tylko wobec słabych i bezbronnych potrafi to robić,np.

dobre dobre a nawiasem mówiąc - sama się zastanawiam jakie powody do wklejenia miał bizi,bo nie ma sie z czego śmiać nawet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sasanka napisał:
jakie powody do wklejenia miał bizi,bo nie ma sie z czego śmiać nawet
to tak przekaz dla tych co zastanawiaja sie nad powrotem )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
grupa Laokona napisał: Nasze państwo musi pokazać swoją siłę wobec nich,bo tylko wobec słabych i bezbronnych potrafi to robić,np.

Ale ty pieprzysz bzdury ... !
---

I ty , w to wszystko , naprawdę wierzysz ... !? , co tak mozolnie wystukujesz !? .
---
Przecież w te brednie , które tak zawzięcie Nam tu przytaczasz ,to nawet Mohery już nie wierzą ...!
---
A już zwłaszcza , te Mohery , które w naiwny i prosty sposób , zostali nabici w butelkę , poprzednią wielką akcją , Toruńskiego Szarlatana ...
---
Weź zmień tą zdartą płytę , ponieważ Osobiście , Nie wieżę iż masz jakikolwiek poklask , tutejszych emigrantów , którzy będąc w Polszy , nawet zagorzałymi rydzolami , teraz w końcu nie przejrzeli na Własne zakaprawiałe oczęta ...
---
Ech ... współczucie , to za duże słowo ,na twoją forumową Naiwność .
---
Bywaj ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
sasanka napisał:
jakie powody do wklejenia miał bizi,bo nie ma sie z czego śmiać nawet
to tak przekaz dla tych co zastanawiaja sie nad powrotem )

to by miało sens
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
grupa Laokona napisał:

Jak zwykle MOJA UKOCHANA GL,
dowalila "biedronkowcom pospolitym"!!!!

LOOOOOOOOooooooooo......... i BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!

BTW
Zawsze mam RADOCHE jak widze te niechec do
Ojca "derechtora".

"plankton" dal sobie wmowic,
ze tylko "sowieckie zombi" sa OK.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok