1 NOK
Mam pytanko!chce otworzyc konto w banku ale slyszalam ze jesli nie pracuje to nie moge otworzyc.Dajcie znac co i jak,czekam na dzidziusia wiec bede dostawac kase z navu wiec potrzebuje otworzyc ...
Witam wszystkich Będe pracowac przygotowując lunch w norweskich firmach.. Może ktos orientuje się co norwedzy lubią jeść w pracy na szybki lunch? Bo mi brakuje pomysłów:/ Niestety musi to być ciepły ...
Potrzebna osoba do napisania biznes planu -forretningsplan po norwesku dla firmy sprztajacej i sprzedazy internetowej, moze byc tez firma swiadczaca usulgi pisania biznes planow, prosze o kontakt na ...
Moi Drodzy! Chcę wyjechać do Norwegii, wiem też, że bez języka norweskiego ani rusz! Jeżeli ktoś z was mieszka w okolicach Kęt, Bielska Białej lub Oświęcimia i znalazłby czas odpłatnie mnie nauczyć ...
Witam Serdecznie wszystkich Polaków zza granicy! Na wstępie chciałbym zaznaczyć aby nie traktować mojej wiadomości jako żaden rodzaj spamu. Jestem osobą z krwi i kości, a nie żadnym botem i ...
Witam Mam zamiar kupic samochod w Norwegii. Czy podałby mi ktos jakies stronki z uzywanymi samochodami? Pozdrawiam
Sprzedam sofe z Ikea pilnie wraz z krzeslami za 400koron calosc pozdrawiam Tomek tel 98449381
Witam, poszukuję porządnej agencji pracy w Oslo, która jest aktywna i poszukuje pracowników. Chcemy poznać Wasze opinie. Proszę piszcie śmiało jakie agencje polecacie! PILNE!!
Jeśli jedziesz w najbliższych dniach z PL w strone Goteborga/Oslo, to chętnie się z Tobą zabiorę. Oczywiście dołożę się do benzyny, mogę zmienić Cię jako kierowca.
Witam szukam do pracy blacharza samochodowego wiecej info na priv.
Witam chciałbym założyć instalacje gazową w Polsce a tutaj ja zalegalizować Czy ma koś może doświadczenie w tej sprawie??? Jestem z okolic Drammen Pozdrawiam
Norbert xxx
17-09-2012 05:08
i to ma być normalny kraj ?
Tomasz Wyszyński
16-09-2012 15:07
Od jakiegoś czasu zaczęłam odczuwać ból w nodze. Zaczęłam chodzić do lekarza,ale oprocz środków przeciwbólowych nie otrzymałam nic. Na próżno prosiłam o skierowanie do specjalisty. Kiedy ból osiągnął ...
Doradźcie kochani czy jest sens wybierać się na wycieczkę do Stavanger a konkretny cel to wędrówka na Kjerag o tej porze, czyli koncówka września?
Szukam salonu dla psow.
Witam Czy ktoś by był tak miły i znalazł mi w sieci przepis po norwesku mówiący o tym, ze pracodawca wraz z ostatnim uposażeniem powinien wypłacić także pieniądze za urlop. Z góry dziękuje.
W związku z faktem przeprowadzki do innego rejonu Norwegii, chętnie promocyjnie "odpalę" pokój dla 1 lub 2 osób w terminie od 16.09 do 31.10. komunikacja, galerie pod ręką. pokój znajduję ...
Witam serdecznie wykonuje usługi u siebie w domu w figgjo .Jestem wykfalifikowana fryzjerką z doświadczeniem zawodowym . ...
Witam jeśli ktoś mieszka w Asker i ma ktoś ochotę się spotkać i utrzymywać kontakt ze świeżo upieczonym małżeństwem to czekamy na wiadomość.Spotkanie na pogaduchy i na jakiś melanżyk mile ...
Oddam dwa foteliki dzieciece 9-18kg.Maxi Cosi i Chicco.Foteliki uzywane ale jeszcze moze komus sie przydadza Okolice Sandviki,moj tel.46342113
PILNIE POSZUKUJE LARYNGOLOGA DZIECIECEGO. MOJ SYNEK MA 2 LATKA I PRZECHODZI WLASNIE ZAPALENIE UCHA, BYLAM Z NIM W SZPITALU ALE KAZALI MI TYLKO DAWAC PARACETAMOL PARANOJA . OD SAMEGO PARACETAMOLU MU ...
Wiecie może gdzie można pojechać na narty w okolicach Bergen?
witam szukam kogoś kto by mi wytłumaczył 2 pisma na skypie, pisma w języku norweskim
Czy ma ktoś z was książkę Norsk Nå w pdf'ie lub innym formacie elektronicznym?
Witam szystkich mam prosbe czy kos zna polskiego adwokata w oslo
Tomasz Balcerzak
12-09-2012 13:00
witam wszystkich mam pytanie czy ktoś sie orientuje po jak dlugim okresie chorowania mozna starac sie o rente w norge
Witam mam pytanko ,przyjechalem do Norwegii w kwietniu i zaczalem tutaj prace ,dostalem numer personalny tymczasowy i mam go do listopada i tutaj mam pytanie ,mam zamiar isc do szkoly ,wszystkie ...
Szukam monterów klimatyzacji -air conditioning INFO: +47 92560603 lub stavangerwork@gmail.com
Witam potrzebuję przewieźć z Kołobrzegu do Haslum nie daleko Oslo ... paczkę (karton) oraz wózek dla dziecka głęboki ... oczywiście odpłatnie zainteresowanych zapraszam na priv
Witam poszukuję Polskiego lekarza lub pielęgniarki z Trondheim lub okolic do zrobienia zastrzyku z leku Diprofos w okolice stawu łokciowego w mięsnie zginaczy. Proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Siemanko, jestem tutaj drugi dzień, i przyjechałem na stałe i szukam znajomych w wieku 15-18 lat, Jestem Szymon i mam 16 lat ;p
Mieszkam w centrum Bergen, proszę o radę gdzie najlepiej parkować, gdzie są niedrogie parkingi? Czy jest możliwość opłaty miesięcznej za parking i jaka mniej więcej jest to kwota?
POTZREBUJE PRZETRANSPORTOWAC MOJA DZIEWCZYNE Z SYNEM NA LOTNISKO TORP.W PONIEDZIALEK 10.09.2012 Z PORSGRUN .KOLO GODZ 10 RANO TRZEBA BY WYRUSZYC .SZUKAM KOGOS KTO MA WOLNY PONIEDZIALEK .OCZYWISCIE ...
Witajcie Czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z założeniem dzałalności gospodarczej? Podobno ponieważ dość dużo ludzi zakładało podnieśli poprzeczke i teraz trzeba najpierw mieć zlecenia ...
jak w temacie wyzej poszukuje transportu do polski a mianowice chcem przyczepke przycignoc do kraju o masie 1590 kg
Yatsek :)
09-09-2012 12:55
Witam Szukamy mieszkania dla dwoch osób (para) w Drammen i okolice, musimy szybko sie wyprowadzić wiec jesli ktos ma jakis kontakt, namiar to bede wdzieczny..
Witam wszystkich zwolenników moich wypieków! Tych którzy są zainteresowani moją ofertą zachęcam do składania zamówień od października, gdyż teraz z powodu mojego urlopu nie będzie to możliwe! ...
witam sprzedam wozek dla dzecka za 1500koron wozek byl malo uzywany wiec wyglada jak nowy
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
su tutaj i nejaky slovaci? ci to tutaj jest sami Polak?
simonka mičíková
08-09-2012 16:59
Witam poszkuję miejsca na postawienei przyczepy na okres zimowy,w okolicach Oslo lub Bergen moze ktos ma kawalek wolnego miejsca przy domu ?Dodam ze nie zamierzam w niej mieszkac ,tylko musze ...
Yatsek :)
08-09-2012 15:55
Hej, 03 sierpnia przylatuje do męża do Norwegii syn pojdzie tam do szkoły jak go zapisac jakie poczynic kroki w tym kierunku?
Szukam kogoś naprawdę dobrego w Squasha jako sparingpartnera. Zazwyczaj gramy w niedziele w Sagene, w Oslo. Jest nas kilka osób, ale jedno z nas zrobiło się już za dobre i potrzebuje wyzwań Proszę ...
Chętnie poznam Koleżanke/ki z okolic haslum hovik bekkestua ... na kawkę i pogawędki ...
Witam 10.09.2012 Jade z Warszawy do Daramen. Posiadam 3 wolne miejsca. Moge kogoś zabrać, lub paczke.
Witam mam pytanie czy na jesli mam przetlumaczony akt małżeństwa jest mi potrzebna jakas pieczątka z warszawy tzn słyszałem ze w Norge wymagaja pieczątki z ambasady potwierdzajacej orginalnosc tego ...
Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat pracy w Grimstad i okolicach proszę o pomoc 40308019
WITAM MAM PROBLEM PRACODAWCA UCIEKL I NIE ZAPLACIL ZA 419 GODZIN CO MAM DALEJ ROBIC JAK ODZYSKAC PIENIADZE
Witajcie, wkrotce przeprowadzam sie w okolice Oslo i chcialabym jak najszybciej znalezc tam prace (w sumie to chyba nic nowego w takiej sytuacji). Mam pytanie do ludzi ktorzy znaja rynek pracy w ...
Witam w piatek 07.09. wyjezdzam z rzeszowa (przez jaslo) do stavanger, moge wziasc jakas osobe albo paczke na tej trasie. pozdrawiam
Posiadam tymczasowy nr personalny .obecnie pracuję legalnie na umowę (vikariat) czy moge zmienić nr personalny na stały i jak to mam zrobić . Nr tymczasowy posiadam od 02 .12.dziekuję z góry za ...
Witam, czy ktoś wie gdzie lub do kogo w Norge trzeba się zgłosić z pomysłem na własna działalność gospodarcza?