1 NOK
Witam. Szesnaście miesięcy temu policja zetrzymała moje prawo jazdy za przekroczenie prędkości. Od tej pory nie mam żadnej informacji na ten temat ani tu ani w Polsce. Czy miał ktoś z was taki ...
Pytanie czysto techniczne; Czy na bezcłówce Unity Line jest w sprzedaży snus. Na Polonii lub Skanii?
Witam ! Chcialam Goraco polecic Kosmetyczke w Norwegii okolice Østfold(Sarpsborg). Ja po wizycie jestem bardzo zadowolona. O to jej strona profilowa nk.pl/#profile/35661023/gallery/album/2 ...
Anna O
19-07-2012 16:00
Czy nadal sie Tym zajmuje??? byla bym wdzieczna o odpowiedz
w2.brreg.no/motorvogn/heftelser_motorvogn.jsp?regnr=vf20611 Czy to auto jest nadal obciazone? Tzn. czy przy zakupie takiego auta bede musial do jego ceny doliczyc rowniez 53tys? Jesli to prawda to ...
Poszukuję mieszkania jedno lub dwupokojowego na terenie Oslo, na okres wakacji od ostatniego tygodnia lipca, ewentualnie od początku sierpnia do końca września lub krócej (minimum 3-4 tygodnie). ...
brzy dal
18-07-2012 18:17
Witam, Chciałabym się dowiedzieć, czy należą mi się jakieś pieniądze z NAVU ? Jeżeli przebywam na zwolnieniu już 7 tygodni, mam podpisaną umowę w formie wikariatu. Zwolnienie dostarczyłam do NAVU ...
Odkupię układ domków do sprzątania w okolicach Drammen i Asker. Proszę pisać na maila pola3108@gmail.com
jaro U
18-07-2012 13:44
Witam was mam pytanie jak nazywa sie tutaj ten punkt "złomu" sortownia niewiem jak to nazwac musze powywozic stare graty po poprzednim lokatorze znaczy sie meble metale jak mieszkalem w ...
Witam, dziś miałam telefon (ponoć z Norwegii) w sprawie pracy. Zastanawia mnie nr tel., z którego dzwonił potencjalny pracodawca. Nie jest to kierunkowy (+47). Numer rozpoczyna się od +52...... i ...
Monika J
18-07-2012 01:09
WITAM MAM PYTANIE CZY KTOS WIE JAK ZAPISAC DZIECKO DO PRZEDSZKOLA BARDZO BY MI ODPOWIADALO ZAPISANIE PRZEZ INTERNET BARDZO PROSZE O POMOC POZDRAWIAM
Gct Kowalska
17-07-2012 19:00
Świetnie mam wrazenie ze taka sytuacja juz byla ..... tylko z innym tematem CZY MOGE PROSIC O POMOC RAZ JESZCZE ??
WitaM WAS serdecznie!! Chciałbym się dowiedzieć czy Nav powinien mi wysłać wraz z odp., że mogę jechać do Polski tabelę odnośnie moich zarobków w norwegii czy nie??? Wraz z żoną jesteśmy obecnie na ...
Pokój bardzo duży dla pary lub dwóch osób od sierpnia. Mieszkanie położone jest w Oslo blisko metra Carl Berners Plass. tel. 46279351 Proszę o kontakt telefoniczny.
Sprzedam niedrogo ubranka dla dziewczynki od 0- 1 roku. Mam także chodzik, podgrzewacz do butelek ( wszystkie rodzaje), wanienkę do kąpieli ze stojakiem ( stelaż), przewijak. Zainteresowane osoby ...
WITAM.WRAZ Z KOLEGĄ SZUKAMY PILNIE OSOBY(MĘŻCZYZNY) Z DOBRĄ ZNAJOMOŚCIĄ JĘZYKA ANGIELSKIEGO.WYJEŻDŻAMY 23 LIPCA.PRACA PRZY MALOWANIU DOMÓW I INNE.NUMER KONTAKTOWY 502383488.
Witam wszytskich Mam ogromna prośbę . Chcialam złozyc druki do nav-u o zasilek rodzinny lecz nie mam zielonego pojecia jakie druki , gdzie je znajde itp. czy ktos wie jak to zrobic ?? BARDZO ...
PATRYCJA CYGA
16-07-2012 18:07
WITAM, TO OPCJA dla DZIEWCZYNY SZUKAJACEJ SZYBKIEGO, CHWILOWEGO POKOJU/MIEJSCA W POKOJU na krotko w CENTRUM OSLO. Wyjerzdzam od ok14go LIPCA do KONCA LIPCA i szukam kogos kto byc moze jest w ...
Cześć, Pomagam w rezerwacjach biletów na Wizzair.com bez prowizji od płatności kartą. Wszystko dzięki temu, że posiadam kartę CITI Wizzair, która umożliwia zakup biletów bez haraczu tej linii ...
Szukam elektryka samochodowego w Oslo lub okolicy do znalezienia i naprawy usterki z zamkiem tylniej klapy w Zafirze B
Marek Grzywnowicz
15-07-2012 23:28
witam Proszę o pomoc w realizacji zwariowanego pomysłu. Sprzedaliśmy dzieci na 2 tygodnie. Mając ten czas dla siebie postanowiłem spełnić marzenie żony i kupiłem bilety lotnicze do Stavanger a tam ...
Poszukuję mechanika do silników od łodzi marki JOHNSON, który ma pojęcie o regulacji tych silników i jest z okolic Bergen. Wiadomość na adres mailowy fachmann10@yahoo.no lun kontakt tel na nim ...
Witam , dzis kolo godziny 18.30 w poblizu browaru AASS w Dramen zgubiono portfel z dokumentami .... znalasce prosze o kontakt pod numerami telefon 41203597 jak i 93494534 . W miejscu gdzie zgubiono ...
za granica polak polakowi to raczej pomoca nie posluzy niestety ! Ja szkam tu jakiejsc mamy lub wogle babeczki w mojej sytuacji.Ciezko tak siedziec ciagle w dom bo wysjc nie ma gdzie jestem ...
Witam. Mam prawdopodobnie bardzo banalne dla niektorych pytanie , ale dla mnie jest to troche dziwne: moja zona w roku 2010 pracowala 9 m-cy , zarobila brutto ok. 220 tys i dostala zwrotu prawie 16 ...
Pierwszy nas teledysk prosto z Oslo Zapraszamy do ogladania Mamy nadzieje ze wam sie spodoba Pozdrawiamy wszystkich Emigrancii squad
Witam wszystkich. Na wstępie przedstawie swoja sytuacje. Otóż pracuje w duńskiej stadninie konnej i tam tez mam kontrakt na prace. Jednakże częsc z koni przebywa rowniez w norwegii i tu rowniez ...
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Dzien dobry. Poszukuje kogos kto jest z Ukrainy, czy mogl by ktos podac jakis kontakt,? Moj e-mail to jbobak3@gmail.com. Pozdrawiam, Jerzy
Prawo Jazdy Miedzynarodowe + Narodowe bez egzaminu na podstawie NPJ konwencji ONZ wazne w UE i 200 krajach swiata info na prawko@hotamil.co.uk lub tel: 0044 757 033 8633 www.aaa-prawko.pl
DWA WOLNE BUSY DO POLSKI W DNIACH 11-14 LIPCA ATRAKCYCNA CENA ZABIERZEMY PACZKI LUB WIEKSZY GABARYT
www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/sandne...frigitt-2998871.html
Fajny
Zna ktoś może jakiegoś przewoźnika u którego jest możliwość zakupu biletu z woj opolskiego(ewentualnie Wrocław) do Stavanger? Trochę szukałem w necie ale w większości jada do oslo. Może jakiś bus?? ...
Merethe napisał:Poniewaz przewoznik nadal oglasza sie na forum tym razem jako norwegia55@wp.pl nr tel +48 793746530 i +47 96820534 wydaje mi sie ze zanim ktos zamowi u niego transport powinien ...
Witam wszystkich. jestem nowy na forum a niedługo będę nowy w Norwegii no i tu zaczynają się moje obawy. Szukam jakichkolwiek (ale sprawdzonych tzn. "pracowałem tam" ) informacji na temat ...
Poszukuje pilnie mieszkania dlka dwóch osób chłopaka i dziewczyny w voss lub w okolicach na dluzszy okres czasu od zaraz!
Witam. Jestem bezkonfliktowy i bez nalogow. Poszukuje miejsca w pokoju, przynajmniej do konca tygodnia. Informacje prosze na priv lub email: dejwids@gmail.com
czy ktoś z szanownych państwa orientuje się do kogo zwrócić się o pomoc w usunięciu gniazda pszczół czy os z komina ??
Witam czy ktos słyszał jak jest sytuacja na tych lotniskach, czy ktoś ma informacje o lotach z Torp w Srode rano lot o 8.30 Wizz Air ? POZD
Jolanta ch
10-07-2012 00:02
Witam Wszystkich. Odsprzedam 2 bilety (w cenie 2 x 32kg bagazu) z Sandefjord do Katowic Wylot 11.08.2012 Cena 700 nok. tel . 46241052
Witam wszystkich Wybieram się pozwiedzać Szwecję i Norwegię. Z organizacją wyjazdu jakoś sobie radzę problemem są natomiast noclegi. Majątku do wydania nie mam może są jakieś osoby na tym forum, ...
Mój mąz pracuje w NO, chce żebym do niego przyjechała, no oczywiście że ja też chce jechać ale paraliżuje mnie strach przed BW. Nasza młodsza córka ma bardzo trudny charakter, ma 7 lat, jest uparta, ...
Hej, ma ktos moze pokoj do wynajecia od sierpnia albo jakies nmiary gdzie moge tego szukac oprocz finn.no i hybel. no ? Pozdrawiam Kasia
hejka,i co nadal szukasz czy odpuściłes?
Witajcie. Poszukuje transportu caly tydzien ( moze byc z weekendami, lub bez ) Z Re ( wioska obok Tonsberga ) do Drammen. Oczywiscie odplatnie, prosze o pomoc na e-mail badz na forum. dziswnocy at ...
Witam Czy ktoś może wie jak tu jest z leasingiem samochodu, czy osoba prywatna może go wziąć? www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=35353831
Mam do sprzedania www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=35919527
szukam współlokatorki do wynajęcia kawalerki w okolicach stadionu Bislett najlepiej jak najszybciej kontakt mailowy marta_osiecka@op.pl
Magdalena xxxx
08-07-2012 01:20
Hej! Dwie miłe, grzeczne i sympatyczne dziewczyny poszukują pokoju w dobrej cenie od 29 lipca Będziemy wdzięczne za każdą informację Pozdrawiamy Madzia i Ania
Yatsek :)
08-07-2012 01:12
mozecie mi powiedziec, ci co ogarniaja norweski czy to jest w miare gramatycznie dobrze poskladane, dzieki za pomoc Hvis du er ute etter noen som vil male huset / leiligheten. Hvis du leter etter ...
Prawo Jazdy Miedzynarodowe + Narodowe bez egzaminu na podstawie NPJ konwencji ONZ wazne w UE i 200 krajach swiata info na prawko@hotamil.co.uk lub tel: 0044 757 033 8633 www.aaa-prawko.pl
Prawo Jazdy Miedzynarodowe + Narodowe bez egzaminu na podstawie NPJ konwencji ONZ info: prawko@hotmail.co.uk lub tel: 00 44 757 033 8633
Jak wygląda zrobienie prawa jazdy Kat C w norwegi ? jest to ciężkie do zdobycia? pytam o zrobienie prawa jazdy od zera nie żadna wymiana bo aktualnie to mam tylko kat B zrobioną w Polsce.