zawsze możecie do antify dołączyć
W Marszu Niepodległości brały udział w zeszłym roku i brać będą udział w tym roku różnic ludzie...
Jeżeli chodzi o zamieszki w zeszłym roku zostały one głównie sprowokowane przez idiotów z antify i ich tzw kolorowe porozumienie ... i policje, jak policja teraz pracuje... tajniacy, przebrani za kiboli ... prowokujący, trzeba uważać , często ciężko ich odróżnić...
Fakt duża część to środowisko kiboli w którym jest również mały odsetek tych " ciemnych typów " po którym wy przy pomocy kłamliwej telewizji wyrobiliście sobie opinie, tak samo ja mogę zwyzywać was od debili idiotów , złodziei i dziwek , bo pewnie większość Polaków w Norwegii taka jest...
także nie wkładajcie wszystkich do jednego worka !
W marszu biorą również udział rodziny z dziećmi , osoby starsze jak i młodsze...co najbardziej cieszy najwięcej jest osób młodego pokolenia, pragnących coś w tym kraju zmienić !
w zeszłym roku było nas 25 tys, w tym roku myślę 100 tys, za rok zobaczymy... przestraszona władza już wprowadziła specjalna ustawę o ograniczaniu wolności zgromadzeń, na szczęście tego marszu jeszcze nie obejmie ...
Komoroski nawet jakiś swój marsz próbuje skonstruować , całe szczęście , że Pisowcom nie udało się pod ten marsz podczepić
AdamAleksanderNowak napisał:
...niemniej jednak ciekaw byłem Waszego zdania dotyczącego postanowienia prokuratury w sprawie policjanta kopiącego w twarz faceta.
Przypominam co było na filmie: Policjant przez poszkodowanego nie został zaatakowany, sprowokowany czy w jakikolwiek sposób nie została naruszona nietykalność osobista...
Jak dla mnie czasy ZOMO i ORMO się skończyły. Po czymś takim, bez żadnych konsekwencji... ???? Polskie sądy i prokuratura nie są bezstronne , to są sługusy polityków... co do filmiku, facet miał duże szczęście, ze ktoś go nagrał, bo w przeciwnym wypadku , pewnie zostałby oskarżony o atak na policjanta ( to takie prawdziwe oblicze polskiej policji , z którym wielokrotnie okazje miałem się spotkać ), to pozostałości w dużej mierze po PRL, który to w naszym kraju nie został rozliczony, komunistyczne świnie przesiadły się tylko w nowe stołki z banerem demokracja i bawią się dalej, z jaruzelskiego robi się bohatera, a konfidentów trzeba rozgrzeszać bo tego chcą media... dużo by pisać , możemy tylko podziękować sovietom