Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Zielone światło dla polskiej policji :/// - Norwegia

Czytali temat:
(1285 niezalogowanych)
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
Zapewne niektórzy z Was widzieli filmik jak w trakcie obchodów 11Listopada w zeszłym roku pan pies kopie jakiegoś faceta w głowę... czyni to z zapamiętałością i z wyraźną przyjemnością...
...co w związku z tym?

Odsyłam do lektury artykułu.
tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,pro...onstranta,65633.html

...zapraszam do kreatywnej dyskusji, prosząc zarazem o minimum kultury, chociaż w tym przypadku wszelkie: "prostytutki, złamane prącia oraz inna radosna twórczość" wydają się być usprawiedliwione.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
aby wiadomo było o co chodzi...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Sam fakt, że Święto Niepodległości powoduje tyle agresji w ludziach, jest dla mnie niepojęty.
I tu nie ważne jakie wizje Polski siedzą mi w głowie.

To jest jakiś kompletny absurd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Cóż ... obejrzałem sobie , ten cały 18-minutowy film ....
Który potwierdził i ugruntował już i tak Moje przeświadczenie , gdzie dwóch Naszych , tam trzy obozy politykierskie .
---
Również potwierdził to iż na ulicę wychodzą , tak kiedyś jak i teraz , jedynie SZUMOWINY i to bez względu na nabyte wykształcenie ...
---
Nawet na Pochodach Pierwszomajowych w latach 65 - 70 było trochę zadymy , tłamszonej drastycznie , przez ówczesne ośrodki ... porządku publicznego ... .
---
Spokojni i zwykli Ludzie Pracy , tak wtedy jak i teraz z daleka omijali takie zadymy .
---
Osobiście , nie miałem takiej możliwości , uczestniczyć samoczynnie w prowokowanych uroczystościach .
---
Wolałem w tym czasie w miłym i "bezpartyjnym " towarzystwie ... Budowlańców , chlać wódę z Czerwoną Nalepką i zagryzać nie tylko kiszonymi ogórkami ...
---
I teraz , jak zobaczyłem ten filmik , to stwierdzam iż wtedy MIELIŚMY RACJĘ ... !
---
Chociaż nie Mam żalu do siebie , że dostałem Pałą po Grzbiecie , a i tak gówno to dało ...
---
ECH ... łysi ... politykierzy ... niczym się nie różniący , od stadionowych współczesnych kiboli ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
---
Również potwierdził to iż na ulicę wychodzą , tak kiedyś jak i teraz , jedynie SZUMOWINY i to bez względu na nabyte wykształcenie ...

No, może nie tylko szumowiny. Niemniej Świat jest na tyle piękny, by uczestnictwo w podobnych "spędach" omijać szerokim łukiem. Przynajmniej tych w Polsce .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Purii_id napisał:gabriel napisał:Również potwierdził to iż na ulicę wychodzą , tak kiedyś jak i teraz , jedynie SZUMOWINY i to bez względu na nabyte wykształcenie ... No, może nie tylko szumowiny. .
Pod pojęciem ... "wychodzenia na ulicę szumowin"... jednoznacznie miałem na uwadze , tylko zadymiarzy i to pod każdą postacią ... nawet tych z WOJSKA , POLICJI , SEJMU ...
---
Na tym wszystkim , cierpi jedynie zwykły robol i tyle ...
---
A ci na świecznikach , jedynie zacierają ręce i mówią , znowu trzeba zacisnąć pasa .
---
A to już nie jest Czerwona Komuna i Żelazna Kurtyna ...
---
Tu już jest Demokracja ... i Ćpuny z napisem policja z pałami i kopytami ,
tylko czekają by się wyżyć .
---
ECH ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
...niemniej jednak ciekaw byłem Waszego zdania dotyczącego postanowienia prokuratury w sprawie policjanta kopiącego w twarz faceta.
Przypominam co było na filmie: Policjant przez poszkodowanego nie został zaatakowany, sprowokowany czy w jakikolwiek sposób nie została naruszona nietykalność osobista...
Jak dla mnie czasy ZOMO i ORMO się skończyły. Po czymś takim, bez żadnych konsekwencji... ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
zawsze możecie do antify dołączyć

W Marszu Niepodległości brały udział w zeszłym roku i brać będą udział w tym roku różnic ludzie...

Jeżeli chodzi o zamieszki w zeszłym roku zostały one głównie sprowokowane przez idiotów z antify i ich tzw kolorowe porozumienie ... i policje, jak policja teraz pracuje... tajniacy, przebrani za kiboli ... prowokujący, trzeba uważać , często ciężko ich odróżnić...

Fakt duża część to środowisko kiboli w którym jest również mały odsetek tych " ciemnych typów " po którym wy przy pomocy kłamliwej telewizji wyrobiliście sobie opinie, tak samo ja mogę zwyzywać was od debili idiotów , złodziei i dziwek , bo pewnie większość Polaków w Norwegii taka jest...

także nie wkładajcie wszystkich do jednego worka !

W marszu biorą również udział rodziny z dziećmi , osoby starsze jak i młodsze...co najbardziej cieszy najwięcej jest osób młodego pokolenia, pragnących coś w tym kraju zmienić !

w zeszłym roku było nas 25 tys, w tym roku myślę 100 tys, za rok zobaczymy... przestraszona władza już wprowadziła specjalna ustawę o ograniczaniu wolności zgromadzeń, na szczęście tego marszu jeszcze nie obejmie ...

Komoroski nawet jakiś swój marsz próbuje skonstruować , całe szczęście , że Pisowcom nie udało się pod ten marsz podczepić

AdamAleksanderNowak napisał:
...niemniej jednak ciekaw byłem Waszego zdania dotyczącego postanowienia prokuratury w sprawie policjanta kopiącego w twarz faceta.
Przypominam co było na filmie: Policjant przez poszkodowanego nie został zaatakowany, sprowokowany czy w jakikolwiek sposób nie została naruszona nietykalność osobista...
Jak dla mnie czasy ZOMO i ORMO się skończyły. Po czymś takim, bez żadnych konsekwencji... ????
Polskie sądy i prokuratura nie są bezstronne , to są sługusy polityków... co do filmiku, facet miał duże szczęście, ze ktoś go nagrał, bo w przeciwnym wypadku , pewnie zostałby oskarżony o atak na policjanta ( to takie prawdziwe oblicze polskiej policji , z którym wielokrotnie okazje miałem się spotkać ), to pozostałości w dużej mierze po PRL, który to w naszym kraju nie został rozliczony, komunistyczne świnie przesiadły się tylko w nowe stołki z banerem demokracja i bawią się dalej, z jaruzelskiego robi się bohatera, a konfidentów trzeba rozgrzeszać bo tego chcą media... dużo by pisać , możemy tylko podziękować sovietom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
AdamAleksanderNowak napisał:

Co prawda , uzasadnienie prokuratury jest suche i standardowe , niemniej ...
---
Prawda jest jedna i wredna ... Nie było by tam tego zadymiarza , to i by nie było zajścia ...
---
Tu akurat , dostał parę twardych kopów na ryj ... i BARDZO DOBRZE ... !!! a ile zniszczył mienia , zanim został złapany przez kamerę ... i Ćpuna glinę ... trafił swój na swego ...
---
Przypatrz się dokładnie , jak gostek profesjonalnie , zakrywa twarz i brzuch , zanim drugi , nie robi z niego ... dywanu ...
---
Dla dresa to nie pierwszyzna , tak samo jak dla tego typu gliniarzy , śmieszy mnie jedynie tłumaczenie ... że ćpun był wzburzony zaistniałą sytuacją ...
---
W taki sposób właśnie , niedawno jedna z Matek , zasztyletowała swojego małego synka i obcą dziewczynką ... 50 ran kłótych na ciele malca ... powoli i spokojnie ... identycznie jak samo jak w końcowej fazie gliniarz .
On też już na spokojnie kończył swoje dzieło , adrenalina powoli przestała oddziaływać .
---
Ech ... chciał wrażeń to dostał odpowiednią porcję i tyle .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok