Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

WIZZAIR - bilet bez prowizji za rezerwacje !!! - Norwegia

Czytali temat:
Radi Radi (1205 niezalogowanych)
5 Postów
Wiking
Hej - posiadam kartę Wizz-air i jeśli któryś z forumowiczów chce kupić sobie bilety i nie płacić za rezerwację kosmicznych pieniędzy to spokojnie pomogę... i to bez żadnych dodatkowych kosztów...
Za bilet zapłacissz tyle co w cenniku bez tych opłat czyli
np jak lot z Torpu do Gdańska kosztuje 9 NOK i powrót 9 NOK to razem zapłacisz 18 NOK i nawet koronki więcej...

chętnie pomogę GG 198 1791
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Karolina .....
(karolina09)
Początkujący
heheheh, niestety jak ty bedziesz leciał z tym kims to ok, to twoja katra zadziała. Ale jeżeli nie bedzie cie na jako współtowarzysz lotu to nikt z tego nie skorzysta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
a jak zalatwic te karte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
wera1517 napisał:
heheheh, niestety jak ty bedziesz leciał z tym kims to ok, to twoja katra zadziała. Ale jeżeli nie bedzie cie na jako współtowarzysz lotu to nikt z tego nie skorzysta.

No i tu się mylisz... Piszesz o Xpress club-ie a to nie to samo... Ja proponuje zapłatę moją kartą, którą płacąc wizzair nie pobiera dodatkowych opłat... dzięki temu oszczędzasz 72korony za lot za osobę...
Ci co latają wiedzą o co chodzi i ile można zaoszczędzić...

np gdy lecą dwie osoby z Oslo do Warszawy :

bilety 2x39 NOK = 78 NOK

opłaty za rezerwacje 2x72 NOK (wylot) plus 2x72 NOK (powrót) razem 288 NOK

czyli jeśli sama kupisz zapłacisz 78 + 288 = 366 NOK
a jak ja ci udostępnię moją kartę to zapłacisz 78 NOK i to wszystko...

oszczędności są chyba oczywiste... a policz ile to będzie jak leci rodzina np. z dwójką dzieci ... To pieniądze robią się naprawdę duże... 4x72 NOK (wylot) + 4x72 NOK (powrót) = 576 NOK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ja76 to karolina.voll o tym mowila
ja pytalam jak zalatwic ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Ja76 napisał:
Hej - posiadam kartę Wizz-air i jeśli któryś z forumowiczów chce kupić sobie bilety i nie płacić za rezerwację kosmicznych pieniędzy to spokojnie pomogę... i to bez żadnych dodatkowych kosztów...
Za bilet zapłacissz tyle co w cenniku bez tych opłat czyli
np jak lot z Torpu do Gdańska kosztuje 9 NOK i powrót 9 NOK to razem zapłacisz 18 NOK i nawet koronki więcej...

chętnie pomogę GG 198 1791

Oczywiście pomagasz z dobroci serca, bo rodakom powinno się pomagać

Do @ wera1517 :

@Ja76 nie udzieli Ci odpowiedzi na to pytanie, ponieważ zakupił kartę kredytową Wizzair , a teraz musi nazbierać duuuuuuużo punktów.( każdy punkt ma wartość 1zł )
Punkty otrzymuje się od każdego zakupionego biletu, opłaconego tą kartą.
Zresztą. sama możesz poczytać

wizzair.com/travel_services/WIZZ_Card/?language=PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Karolina .....
(karolina09)
Początkujący
ja mówie o tym:
wizzair.com/travel_services/Wizz_Xclusive_Club/?language=PL

wera1517 tam jest napisane jak to załatwić, to jest roczna opłata, ok. 40 euro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
@Ja76 nie udzieli Ci odpowiedzi na to pytanie, ponieważ zakupił kartę kredytową Wizzair , a teraz musi nazbierać duuuuuuużo punktów.( każdy punkt ma wartość 1zł )

wizzair.com/travel_services/WIZZ_Card/?language=PL

Tu masz o tej karcie wszystkie informację

Oczywiście pomoc przy zakupie jest ZA DARMO... a to dlatego że ja latałem i płaciłem te opłaty i ciężko było kogoś poprosić o pomoc w tej kwestii i jak ją mam to przecież nic mnie nie kosztuje pomoc za darmo bo inni mogą tylko zaoszczędzić a mnie to nic nie kosztuje... a punkty - fakt są tak samo jak kartą BP płacisz to masz punkty które zamieniasz na nagrody... to działa na tej samej zasadzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Ja76 napisał:
No i tu się mylisz... Piszesz o Xpress club-ie a to nie to samo... Ja proponuje zapłatę moją kartą, którą płacąc wizzair nie pobiera dodatkowych opłat... dzięki temu oszczędzasz 72korony za lot za osobę...
Ci co latają wiedzą o co chodzi i ile można zaoszczędzić...
kartę to zapłacisz 78 NOK i to wszystko...

mam taka sama w norwegianie ) i tez zbieram mile lotnicze )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
Wszystko SUPER!

Tylko jak zamierzasz to technicznie rozwiazac? Przeciez jak bookuje bilet to musze zaplacic karta ( twoja kredytowa) wiec musze miec JEJ DANE.

No chyba ze to ty kupujesz moj bilet , i MUSISZ miec MOJE DANE!

I jeszcze musze ci przeciez zwrocic pieniadze ktore sciagnelo z twojej karty?

CZY TAK JAKOS TO MA HULAC CZY MASZ INNY POMYSL NA TECHNICZNE ROZWIAZANIE?

POZDRAWIAM H
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok