Nie wiem jak duzo polaków słucha norweskiej tv lub czyta norweskie gazety? bo nie wiem czy słyszeliscie co powiedział Lysbakken były minister dzieci Panstwo jest włascicielem wszystkich dzieci,to panstwo decyduje o tym kto ma byc rodzicem
jesli komuś takie cos odpowiada to jego sprawa, mnie akurat nie,lecz pamiętajcie słowa tego pana,zeby pózniej nie było szoku
dzieci wszystkich biologicznych rodziców są tylko i wyłącznie brzydko ujmujac wypozyczone od panstwa na okres taki jaki się podoba panstwu...
nie którzy się wciąz smieją z tego tematu,oburzaja,wyzywaja... zamiast usiasc i powaznie się nad nim zastanowic,bo kiedys może przyjśc moment gdy na to zastanowienie nie bedzie już szans,a wtedy to juz nawet nadzieja nie pomoże
a rodziny zastępcze to tez nie zawsze sa takie krystaliczne
wiec po co to gadanie ze jak zle u biologicznych to zastepcza rodzina...hm dziecko gorzej boli nawet złe słowo od obcych ludzi niż klaps od matki...zaznaczam że nie jestem za biciem dzieciale upokorzenia od obcych gorzej bola nawet Nas dorosłych...bo to obcy

nie którzy się wciąz smieją z tego tematu,oburzaja,wyzywaja... zamiast usiasc i powaznie się nad nim zastanowic,bo kiedys może przyjśc moment gdy na to zastanowienie nie bedzie już szans,a wtedy to juz nawet nadzieja nie pomoże

a rodziny zastępcze to tez nie zawsze sa takie krystaliczne