Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
*** *** (3289 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Jasna napisał:
sandria napisał:
Witam wszystkich Mam taką prośbę czy moglibyście mi odpowiedzieć na pewne pytanie?Zacznę od początku.Mój mąż pracuje w Norwegii już prawie 6 lat i nie ma zamiaru wracać do Polski (do pracy)po prostu czasem przyjeżdża i tyle go widzę.Dodam że mamy 2 dzieci w wieku 6 i 9 lat i w związku z tym planuję sie przeprowadzić do niego z dziećmi na stałe.Proszę doradźcie czy warto?

Mąż pracuje 6 lat.. a Ty się pytasz OBCYCH, binarnych ludzi o sprawę tak WAŻNĄ, indywidualną??
Strach pomyśleć gdzie i kogo będziesz się pytała jak będziesz chciała iść do klopa..

chyba nawet nie będę czytała tego tematu do końca..
... czy ktoś mi powie czy warto??

warto.....bo smiesznie jest

apropos, Jasna.....zastanawiam sie czy warto isc do kina na Loopera.....isc czy nie isc? Jak sadzisz? lubie chodzic do kina...........ale nie wiem ...waham sie.....isc? czy Ty bys poszla?? powiedz mi jak mam myslec... hehehhe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
No JA zaprawdę powiadam Ci, że bym poszła.. ale czy TY byś poszedł powinien, rzec nie mogę... nie umiem, nie wiem, nie sądzę, nie doradzam, nie zaprzeczam, nie odradzam.

... zasadniczo polecam chiba będzie baaardzo dobry film ;D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
sandria napisał:
Łowi ryby i dzwoni do mnie

hehehehe niedlugo nory beda myslec, ze lowienie ryb to w PL sport narodowy tak jak u nich narciarstwo , kazdy kuzwa lowi ryby......a kuzwa dajcie spokoj tym biednym rybom..co one wam w zyciu zrobily ? hehehe, zacznijcie jezdzic na rowerach ( troche droga impreza bo trzeba rower kupic .........albo zacznijcie puszczac latawce ( tansza wersja ) , a najlepiej to czytac ksiazki, zaloze sie ze wiecej niz 80 % forumowiczkow nie przeczytalo w tym roku ani jednej knizki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Jasna napisał:
No JA zaprawdę powiadam Ci, że bym poszła.. ale czy TY byś poszedł powinien, rzec nie mogę... nie umiem, nie wiem, nie sądzę, nie doradzam, nie zaprzeczam, nie odradzam.

... zasadniczo polecam chiba będzie baaardzo dobry film ;D

duzo razy powtorzylas w swojej wypowiedzi "nie" ..wiec podswiadomie przekazujesz mi informacje ze mam nie isc do kina ....

sciagne z torrentow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Agnieszka :)
(wizazystka)
Wiking
Powiem Ci maniak ze film zakreony niezle,udalo mi sie oblukac z polskimi napisami,chyba po anglijsku tudziez nordycku bylabym w czarnej otchlanimi sie zapodobal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
sandria napisał:
spoko kibli myć nie będe

Poczekamy na twoj wpis na forum za pol roku: zaplace, za znalezienie mi pracy przy myciu kibli
No chyba, ze maz jest szefem koncernu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
agula.wizazystka napisał:
Powiem Ci maniak ze film zakreony niezle,udalo mi sie oblukac z polskimi napisami,chyba po anglijsku tudziez nordycku bylabym w czarnej otchlanimi sie zapodobal

Ja, user (czyt. uzytkownik ) vel maniak aka BiZi alias kudlaty....postanowilem nie piracic tegoz oto filmu i "czem predzej" wywloke cztery litery z chalupy do kina w celu obejrzenia tej wspanialej hollywoodzko-zydowskiej produkcji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Lans na pistolecik, palone pieniądze a za plecami obrazek komunijny w pokoiku u mamusi, WIOCHA

www.wiocha.pl/619921 pokażcie co myslicie o nim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Agnieszka :)
(wizazystka)
Wiking
totez ja tez nie pirace... mama nadzieje.... place za ogladanie,nie dociekam tudziez komu to place, grunt ze mam spokoj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
konstantykwas napisał:
Lans na pistolecik, palone pieniądze a za plecami obrazek komunijny w pokoiku u mamusi, WIOCHA

www.wiocha.pl/619921 pokażcie co myslicie o nim

heheh , pistolecik na kapiszony ...no i stowka sie nie pali..tylko zapalniczka bo gdzie tam stowke spalic toz to 200 kr jest......dla niektorych ( tych z adecco ) 3 h pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok