Jasna napisał:
sandria napisał:
Witam wszystkich
Mam taką prośbę czy moglibyście mi odpowiedzieć na pewne pytanie?Zacznę od początku.Mój mąż pracuje w Norwegii już prawie 6 lat i nie ma zamiaru wracać do Polski (do pracy)po prostu czasem przyjeżdża i tyle go widzę.Dodam że mamy 2 dzieci w wieku 6 i 9 lat i w związku z tym planuję sie przeprowadzić do niego z dziećmi na stałe.Proszę doradźcie czy warto?
Mąż pracuje 6 lat.. a Ty się pytasz OBCYCH, binarnych ludzi o sprawę tak WAŻNĄ, indywidualną??
Strach pomyśleć gdzie i kogo będziesz się pytała jak będziesz chciała iść do klopa..
chyba nawet nie będę czytała tego tematu do końca..
... czy ktoś mi powie czy warto??
warto.....bo smiesznie jest
apropos, Jasna.....zastanawiam sie czy warto isc do kina na Loopera.....isc czy nie isc? Jak sadzisz? lubie chodzic do kina...........ale nie wiem ...waham sie.....isc? czy Ty bys poszla?? powiedz mi jak mam myslec...
hehehhe
sandria napisał:
Witam wszystkich

Mąż pracuje 6 lat.. a Ty się pytasz OBCYCH, binarnych ludzi o sprawę tak WAŻNĄ, indywidualną??
Strach pomyśleć gdzie i kogo będziesz się pytała jak będziesz chciała iść do klopa..
chyba nawet nie będę czytała tego tematu do końca..
... czy ktoś mi powie czy warto??
warto.....bo smiesznie jest

apropos, Jasna.....zastanawiam sie czy warto isc do kina na Loopera.....isc czy nie isc? Jak sadzisz? lubie chodzic do kina...........ale nie wiem ...waham sie.....isc? czy Ty bys poszla?? powiedz mi jak mam myslec...