Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Oszuści internetowi. - Norwegia

Czytali temat:
Remo Remo (547 niezalogowanych)
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Zostałam oszukana i nie zgadzam się z tym.
W skrócie, zamówiłam coś z poniższej strony internetowej, zapłaciłam. Po kilku dniach nic nie przyszło, więc wysmarowałam do nich mejla. Zero odzewu. Wysmarowałam kolejnego..nic. Wchodzę na stronę w dniu nasepnym i mnie trafiło! Zmieniono nazwę strony, nie ma już zakładki kontakt ( chyba, że znaleźć nie potrafię??!), moja historia zakupów, koszyk, pusty! Zanim zmieniono nazwę strony w historii zamówienia miałam podany nr ID oraz info, że jest w trakcie realizacji..nie, nie zrobiłam screna.

Nie była to droga rzecz, ale można tam zakupić drogie rzeczy i zostać oszukanym tak jak ja.

Proszę Was o info, gdzie mogę to zgłosić? Czy jest jakaś instytucja w Norge, gdzie mogę to zgłosić? Najbardziej chodzi mi o to, żeby nikogo więcej nie mogli oszukać, bo nie liczę na otrzymanie zakupionego produkty ani na to, że zwrócą mi kasę.

www.elagenten.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
buniusia79 napisał:Proszę Was o info, gdzie mogę to zgłosić? Czy jest jakaś instytucja w Norge, gdzie mogę to zgłosić? Najbardziej chodzi mi o to, żeby nikogo więcej nie mogli oszukać, bo nie liczę na otrzymanie zakupionego produkty ani na to, że zwrócą mi kasę.
Przede wszystkim w własnym Banku poprosić o szczegółowe dane konta na które zostały przelane pieniądze ponieważ zostałaś Oszukana . Tam też poprosić o Info co dalej z tym problemem zrobić .
---
Powinni wiedzieć , jak w takich przypadkach postępować ... Nie Ty jedna i nie ostatnia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Lukas ..
(luknck)
Wiking
jak placilas ze te zakupy?

przelew czy logowalas sie ze sklepu do banku przez ID?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Przez ID do banku...muszę iść do banku, o tym nie pomyślałam, a to jakiś punkt zaczepienia.
Dziękuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
lolo han
(bolek1234)
Nowicjusz
jeśli płacilaś kartą to ban ma obowiązek ci zwrócić pieniądze po zgłoszeniu oszustwa , a bank dalej bedzie szukał oszusta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok