Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
*** *** (3292 niezalogowanych)
26 Postów
Aga N
(sandria)
Wiking
Łowi ryby i dzwoni do mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
sandria napisał:
Witam wszystkich Mam taką prośbę czy moglibyście mi odpowiedzieć na pewne pytanie?Zacznę od początku.Mój mąż pracuje w Norwegii już prawie 6 lat i nie ma zamiaru wracać do Polski (do pracy)po prostu czasem przyjeżdża i tyle go widzę.Dodam że mamy 2 dzieci w wieku 6 i 9 lat i w związku z tym planuję sie przeprowadzić do niego z dziećmi na stałe.Proszę doradźcie czy warto?

Mąż pracuje 6 lat.. a Ty się pytasz OBCYCH, binarnych ludzi o sprawę tak WAŻNĄ, indywidualną??
Strach pomyśleć gdzie i kogo będziesz się pytała jak będziesz chciała iść do klopa..

chyba nawet nie będę czytała tego tematu do końca..
... czy ktoś mi powie czy warto??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
B.K. napisał:
sandria napisał:
On nie chce tu wracać do pracy (może źle to zabrzmiały)ponieważ charował jak wół wracał do domu późno i był zupełnie nie do życia i tyle z niego miałam a weekendy to bardzo szybko mijały niestety

jedno z drugim sie łaczy....i dalej nie masz z niego nic on tam wypoczety bo sie nie narobi,masa wolnego czasu...a ty znowu nic
zastanawiające co robi z tym wolnym czasem i weekendami

w jaki sposób pominęłaś przelewy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
629 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
jak to co robi? Tęskni na pewno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
sasanka napisał:
B.K. napisał:
sandria napisał:
On nie chce tu wracać do pracy (może źle to zabrzmiały)ponieważ charował jak wół wracał do domu późno i był zupełnie nie do życia i tyle z niego miałam a weekendy to bardzo szybko mijały niestety

jedno z drugim sie łaczy....i dalej nie masz z niego nic on tam wypoczety bo sie nie narobi,masa wolnego czasu...a ty znowu nic
zastanawiające co robi z tym wolnym czasem i weekendami

w jaki sposób pominęłaś przelewy

tak,tak zapewne śle te przelewy w wolnym czasie...wszakze po to tylko przyjechał
cholera,za stara jestem na takie bajki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sandria napisał:
Odp.rzeprowadzka 2 Minuty temu Oklaski: -256
sandria napisał:
Mój mąż pracuje w Norwegii już prawie 6 lat i nie ma zamiaru wracać do Polski (do pracy)po prostu czasem przyjeżdża i tyle go widzę.Dodam że mamy 2 dzieci w wieku 6 i 9 lat i w związku z tym planuję sie przeprowadzić do niego z dziećmi na stałe.Proszę doradźcie czy warto?

i dopiero teraz se zastanawiasz??? teraz to powinniscie wracac....

sandria napisał:
Tylko dla mnie jest ważniejsze żeby
rodzina była razem
i dzieci wychowywali sie w pełnej rodzinie
gdyby dzieci były dorosłe to pewnie
wygodniej byłoby mi siedzieć
sobie w Polsce
i patrzeć jakie sumki mi na konto wpływają.

troche egosityczne podejscie do sprawy jak na moj gust... hmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
Taki Ktos napisał:
Moja rada >jesli masz tam wszystko, jest ci dobrze, dzieciom tez, masz blisko rodzine i znajomych, to siedz na dupie i nie kombinuj, bo tu szału nie ma, poza zarabianymi pieniedzmi!
Dzieci ukonczą szkołe, a jakze, ale ich poziom bedzie na poziomie ....zadnym!
Norweskie tłumoki po skonczeniu studiów, mają taka wiedze jak po naszym gimnazjum
Takze sie dobrze zastanów, czy te smieszne wakacje(czyt.yastek) warte sa tego ciemnogrodu.....

Ja gosciłem tu wielu moich znajomych (kilka tyg) i zadne z nich,ŻADNE nie było zachwycone (poza widokami) norwegia i zyciem tutaj!

Tylko kasa tu sie liczy,bo zycia tu nie ma.....

no ale to chyba o to chodzi przyjezdzajac tutaj, nieprawdaz???

Taki Ktos napisał:
A jak kreci cie siedzenie w domu i gotowanie michy dla swojej armi+dorabianie na CZARNO sprzatając norweskie brudne domy, to nie wahaj sie i dawaj do "raju"
tez twierdzisz ze ona tu bedzie norweskie kible myla???? ja mysle tak samo.... skoro jej facet jest tu 6 lat a ona sie zastanawia to ciekawe jak dlugo bedzie sie zbierac do norweskiego DD i dzieki temu normalnej pracy.... ale przyjechac moze..... czemu nie.... na pewno odzyje kobieta DD

Taki Ktos napisał:
A polonorkom powiedz > ha det cioty!
buzia pa ha det...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Aga N
(sandria)
Wiking
Już jestem w trakcie nauki norweskiego spoko kibli myć nie będe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
sandria napisał:
lepiej pozno niz wcale.... dobrze dobrze.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
sandria napisał:

teraz tak mowisz, ale jak przyjedziesz do norge, rzeczywistosc kopnie w dupsko to i kible bedziesz chciala szorowac...ale nie bedzie tak latwo bo i konkurencja duza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok