1 NOK
mam problem, jestem nowym użytkownikiem próbuje przez tą stronę szukać pracy lecz gdy wchodzę w konkretną ofertę wyświetla się ona po norwesku czy ktoś może pomuc i powiedzieć czy to można jakoś ...
ponawiam temat
Witam Pilnie poszukuje osoby ktora odplatnie zawiozłaby mnie z Bergen do Stavanger w niedziele 21.10.2012 w godzinach porannych
Witam szukam osoby, która ma dojście do używanej niesortowalnej odzieży interesuje mnie hurtowy zakup 10-15 ton tygodniowo dla osoby, która mi będzie mogła pomóc oferuje na zawsze 10% od zamówionego ...
Arkadiusz Janowski
19-10-2012 15:06
Witam jeśli ma ktoś problem z samochodami typu opel vectra b lub Audi 80 to chętnie pomogę. Oferuję wymianę uszczelki pod głowicą i wiele innych rzeczy zepsutych które trzeba wymienić choćby na ...
JEŚLI MASZ JAKIŚ POMYSŁ,PATENT LUB PROJEKT I NIE MOŻESZ SOBIE Z TYM PORADZIĆ JA CI W TYM POMOGĘ ! tłumacz norweski oraz angielski Tworzenie stron www Reklama Gotówka transport wsparcie ...
siemka. Udostepniajcie to zdj. i polecajcie strone znajomym ! www.daum.pl/264/Heil_Chrystus
Szukam fryzjera męskiego w okolicy Stavanger. Najlepiej takiego co trochę taniej zrobi robotę w domku.
w itam wszystkich szukam ludzi z larvik
Serwus! Jestem świeżo po przeglądzie EU i mechanik zaznaczył mi że mam 2 błędy, jako kody 1 czy mogę z tym jeździć ? czy muszę usunąć usterkę i do niego wrócić ? I co oznaczają kody 1 ? 2 ? 3 ...
Poszukuję do wynajęcia mieszkania dla dwojga w Bergen.
Witam Mój mąż przebywa w Oslo od prawie 4 lat od 2 pracuje w norweskiej firmie.Dołączyłyśmy z córką do Niego w lipcu.Obecnie córka chodzi do norweskiej szkoły,załatwiliśmy wszystkie papiery ...
Warunki na stadionie są bardzo dobre,wszystko to zasługa naszego premiera donaldu i nie jest prawdą ,że na stadionie narodowym dach przecieka, szczególnie,że prawie deszcz nie pada. Premier dba o ...
Hej. Mam właśnie w planach przywieźć z Polski kuchenkę elektyczną. Ale jak wiecie mamy w norweskich mieszkaniach inne kontakty, i teraz nie jesteśmy pewni czy po wymianie kabla z polskiego na ...
CO ROBICIE W WEEKEND ? W KRISTIANSAND JEST PARE FAJNYCH IMPREZ ! WARTO BY BYŁO SIĘ W JEDNEJ SPOTKAĆ I POZNAĆ MOŻE KTOŚ DORADZI GDZIE NAJLEPIEJ SIĘ POBAWIĆ Z POLSKIM KLIMATEM I LUDŹMI
Witam Wraz z koleżanka szukamy małego mieszkania lub pokoju w okolicach oslo w miarę przystępnej cenie, nie jesteśmy wybredne, byle by było gdzie się przespać. Oferty można wysylac na ...
Siema, ktoś jest chętny na bro w piątek lub w sobotę w Drammen?
Witam!! mam pytanko, proszę o pomoc. Jeśli się nie ma jeszcze numeru personalnego, można zostać konsultantem??
Mam wielką prośbę , mam zamiar podjąć pracę w Norwegii w jakimś gospodarstwie ( albo stadnina koni i tp.) ale nie znam nikogo kto by mógł mi pomóc w znalezieniu takiej pracy czy ma ktoś może ...
Dzieki wielkie za informacje. Okazały sie bardzo pomocne.
ROBERTO69 69
15-10-2012 23:29
Witamy wszystkich którzy zechcą przeczytać.. Nie proszę od was o żadne współczucie czy jakieś obelgi po prostu piszę tu z Nadzieją że kto z was rozumie to i wie co to znaczy..Może zacznę od tego że ...
Witam. Posiadam szkołę jazdy na Ukrainie. Organizuję kursy prawo jazdy na wszystkie kategorie we Lwowie w pełni legalne. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, ...
Wie ktos moze czy jesli pracuje w soboty , a w zamian za to mam dzien wolny w tygodniu , to za prace w sobote powinni placic jakis dodatek czy normalna stawke godzinowa w umowie nie mam ...
Witam! Szukam fotografa który zrobi sesje zdjęciową. Więcej szczegółów podam na priv.
Hej. Czy ktoś może będzie brał udział w pólmaratonie w Jessheim(Akershus, Ullensaker) organizowany 18 listopada 2012r? Fajnie jakby się znalazł jakiś chętny(a) do wspólnego biegania, dodam, że to ...
Witam, Tak jak w temacie poszukuje dla mojego Maltanczyka fryzjera.Czy ktos sie orientuje gdzie w Asker jest psi fryzjer i ile taka przyjemnosc kosztuje Pozdrawiam.
agnieszka Pawłowicz
14-10-2012 16:58
Witajcie, Czy ktoś z Was może mi polecić jakis warsztat w okolicy Sandviki, Asker w którym mogę wymienić opony? Opony mam swoje. Z góry dzięki za pomoc. RM
Jako że dzisiaj naszło mnie na pisanie , słuchajcie tego Norek zaprosił mnie na obiad a mianowicie na spaghetti , po czym ugotował makaron i spytał czy mam ketchup w domu , zdiwiona o co mu chodzi ...
Witam, chcialbym dowiedziec sie czegos na temat tej firmy, jakie warunki kontakt z pracownikami w biurze czy firma godna polecenia czy wprost przeciwnie.
CZY KTOŚ WIE GDZIE W OKOLICY SANDNES MOŻNA ZATANKOWAĆ DO SAMOCHODU GAZ LPG. POZDRAWIAM !!!
witam, ma ktos jakies wiadomosci o agencji altium bemanning w oslo? byl ktos kiedys u nich na rozmowie? slyszal o jakis ofertach pracy? na ich stronie nic nie pisze. Bardzo prosze o inf czy ktos z ...
Pilnie szukam pracy wykonczenia pozdrawiam Tomek
Witam wszystkich z tego forum . To mój pierwszy post.W Norwegii dopiero od 2 miesięcy Pozdrawiam Sueks
Witam, piszę w dziale ogólnym, bo żaden inny bardziej nie pasował. Mam do sprzedania samochód marki Chrysler Grand Voyager, 1997r, pojemność 2,4 benzyna, automat. 7 osobowy, lekka korozja na ...
wyjezdzam z mężem i z dzieckiem do Norwegii na pare lat. Mąż juz jest zatrudniony i odrazu podejmie prace a ja za praca bede sie rozgladac. Jakie muszę miec papiery zeby legalnie tam siedziec bez ...
Witam wszystkich z Bergen Mam pytanie odnośnie wyprawy do Polski. Jedzie ktoś z was autem do Polski na przełomie końca listopada początek grudnia ? Potrzebowałabym zwieść kilka rzeczy . ...
Katarzyna Bb
11-10-2012 16:38
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...t_biala__Sprawa.html świat się wali
jak zalatwia sie pozwolenie na pobyt staly? mozna sie ubiegac jezeli przepracuje sie 3 lata w Norwegii? maz zaczyna prace w norwegii, chcialabym razem z nim i z dzieckiem zamieszkac w Norwegii. ...
youtu.be/nl1TXmqpc8o POLOWANIE NA DZIECI W NOR!!!! youtu.be/18SSiG5joYU Barnevernet [14.09.2012] youtu.be/oyuDLvoTAJM ...
Hehehe, Nory się śmiały z ogłoszeń z błędami wieszanych na ulicy, a ja wygooglowałem pełne kwiatków tłumaczenie z norkowego na polski Link prowadzi do pliku w formacie MS Worda ...
Witam Jak w temacie szukam pracy na srtanowiskach Kierowca ciężarówki, operator wózka widłowego bądź cukiernik. Mam doświadczenie w wymienionych zawodach. Płacę 15000 tys koron za załatwienie ...
Zapraszam do nowo otwartego warsztatu samochodowego znajdującego się w Sagvåg ul.Podlen 4. W ofercie pełna mechanika pojazdu oraz wymiana opon. Atrakcyjne ceny, zapraszamy. Tel. 47154735 lub 99862751
wracam pustym vanem do polski zabiore towar rzeczy meble 2 osoby pozdrawiam i kontakt 0048 512439623
mam do sprzedania opla omege 2001r 2.2dti. samochod bardzo bogato wyposazony. posiada xenonowe reflektory, skorzana tapiceka, podgrzewane fotele, elekt. szyby, navigacja, telefon, tempomat, manualna ...
Witam wszystkich z Bergen Mam do sprzedania polskie artykuły spożywcze, chemie, leki . Jeśli ktoś jest zainteresowany albo czegoś potrzebuje proszę pisać wiadomości . pozdrawiam serdecznie
Przebywałem w Zakładzie Karnym w Norwegii. Po roku czasu zostałem zwolnony z Zakładu i uznany za niewinnego. Adwokat, który mnie bezpłatnie reprezentował (przyznany z urzędu) poinformował mnie, że ...
" Jeśli kierowca został złapany za granicą na gorącym uczynku, musi zapłacić mandat natychmiast, na miejscu. Inaczej jest np. w przypadku wykroczeń zarejestrowanych automatycznie, m.in. przez ...
witajcie jestem w norwegi od pocztku wakacju i opiekuje sie dwojka adoptowanych dzieci w lillestrom u ktorych mieszkam wiec nie martwie sie o wyzywienie i nocleg ale chcialam zapytacmoze wiecie cos ...
wracam pustym busem z oslo do Polski moge zabrac 2 osoby lub towar meble przeprowadzke po atrakcyjnej cenie kontakt +48 512439623 +48 791191520
Witam mam pytanie do forumowiczów w najbliższym czasie chce zamknąć konto w banku nordea, czy bedzie to proste do zrobienia czy sa jakies opłaty za to, i czy odrazu zamkną mi konto??
Tak jak w tytule Para z dzieckiem szuka mieszkania 2 sypialnie. Max do 11tys. Oslo i okolice.
witam serdecznie uczestnikow forum zwracam sie do Was z prośbą o informacje na temat firmy: Armeringsservice AS" firma ma siedzibe w Rygge ,bede wdzieczny za wszelakie info
Witam Mam do sprzedania Mercedesa Vito na chodzie w stanie dobrym. Jego przebieg to 270 tys. km. Auto 5 drzwiowe z miejscem na 5 osób. Zarejestrowany w Polsce(na polskich rejestracjach). Jest to ...
Poszukuje osób które orientuja sie ile kosztuje kg łososia przy zakupie tony/2 ton ??? z fermy czy prosto od rybaka? Prosze o pomoc , kontakty kasiula89218@wp.pl
Czesc Poszukuje osób które orientuja sie ile kosztuje kg łososia przy zakupie tony/2 ton ??? z fermy czy prosto od rybaka? Szukam kontaktów do takiej osoby , potrzebuje dostawcy Prosze o ...
Witam, jestem na forum od kilku miesięcy, i dochodzę do wniosku że tutaj oprócz normalnych kulturalnych ludzi trolluje garstka sfrustrowanych ludzi o poziomie mentalnym gimnazjalistów, którzy ...
e-buty.istore.pl/pl/hunter-regent-carlyl...4144-very-berry.html polecam