Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

gdzie w oslo zrobic prywatnie usg??? - Norwegia

11 Postów
Magdalena Lipińska
(madzia200486)
Wiking
Hejka mam pytanie gdzie i u kogo w Osko mozna zrobic prywatne usg??? Zalezy mi na tym zeby to jednak byl poski lekarz wiec jesli ktos cos wie prosze pisac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
madzia200486 napisał:
[quote]Hejka mam pytanie gdzie i u kogo w Osko mozna zrobic prywatne usg??? Zalezy mi na tym zeby to jednak byl poski lekarz wiec jesli ktos cos wie prosze pisac[/quot

Witold Szczęsny.

Sinsenklinikken
Lørenveien 55
0580 Oslo
Tlf: 23 37 47 57

Privatkonsultasjon:
Du trenger ikke henvisning fra lege for å få time hos klinisk ernæringsfysiolog, men ta gjerne med dine helsepapirer.

En privatkonsultasjon passer for deg som har en sykdom der du trenger å ta spesielle kosthensyn eller som gjerne vil legge om til et sunnere kosthold. En privatkonsultasjon varer i 45 minutter. Kontroller i 30 minutter.

Klinisk ernæringsfysiolog vil først spørre deg om ditt kosthold - hva du vanligvis spiser og drikker og hvordan måltidsmønsteret ditt er. Ut ifra disse opplysningene vil hun i samarbeid med deg komme fram til et kosthold som er tilpasset dine behov, hva du liker og hva som passer for i din livsstil.

PRIS:
Første konsultasjon (45 min): kr 550,-
Oppfølgingskonsultasjon (30 min): kr 380,-
"Pakke 1": 3 konsultasjoner kr 1100,- (betaling ved første konsultasjon.)

3 MIN W GOOGLE!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
poprzedni post raczej mówi nam gdzie znaleźć prywatnego lekarza od żywienia jeśli wierzyć opisowi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
kasia.bebe napisał:
poprzedni post raczej mówi nam gdzie znaleźć prywatnego lekarza od żywienia jeśli wierzyć opisowi.

TAk, to cytat ze strony ale ten pan to ginekolog polak w sinsenkliniken. I stawki za prywatna wizyte sa podobne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Optimus napisał:
kasia.bebe napisał:

TAk, to tylko cytat ze strony ale ten pan to ginekolog polak w sinsenkliniken. I stawki za prywatna wizyte sa podobne.

Witold Szczesny

Spes. Gynekologi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Magdalena Lipińska
(madzia200486)
Wiking
ale najlepsze jest to ze jak dzwonilam sie zapisac to tylko jakas sekretarka tylko automatyczna sie wlancza i nie koniecznie wiem jak sie zapisac ale nic dam sobie jakos rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
madzia200486 napisał:
ale najlepsze jest to ze jak dzwonilam sie zapisac to tylko jakas sekretarka tylko automatyczna sie wlancza i nie koniecznie wiem jak sie zapisac:( ale nic dam sobie jakos rade
Przecież to logiczne , w Norweskiej przychodni mówią po norwesku , Ten polski ginekolog też mówi po norwesku w pierwszych minutach na konsultacji .
Inaczej nie miał by pracy w Norweskiej przychodni
Może znajdź numer prywatny do tego lekarza , w norwegi to jest czynność bardzo prosta , o ile nie ma zastrzeżonego telefonu . Jest też opcja uzyskania konsultacji jak bezpośrednio się zapiszesz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Magdalena Lipińska
(madzia200486)
Wiking
to jest logicze ze mowia po norwesku ale chodzilo mi o to ze ciezko sie dogadac z automatyczna sekretarka... a jak narazie nie moge znalesc jego prywatnego numeru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
madzia200486 napisał:
to jest logicze ze mowia po norwesku ale chodzilo mi o to ze ciezko sie dogadac z automatyczna sekretarka... a jak narazie nie moge znalesc jego prywatnego numeru
Z automatem się nie dogaduje , tylko słucha się poleceń i wykonuje te czynności które są podawane /np. wybrać numer wewnętrzny lub czekać na połączenie z konsultantem

Według - 1881- , oraz - GuleSider-

Witold Szczesny - 47179783- lub- 48114958-
Na wstępie , proszę podać swoje imię i zapytać się , czy ten pan mówi po polsku i jest lekarzem .
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
madzia200486 napisał:

www.gulesider.no/person/resultat/witold+szczesny

Moze dzwonilas przed godzinami otwarcia. Tam jest zawsze duzo osob notabene to moja przychodnia, wiec moge polecic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok