1 NOK
Czy może ktoś podać strony z darmowymi paczkami dla maluszka?
Karola 1
07-01-2015 21:33
catid=228&id=329381
Hej czy któraś z was stosowała tabletki anty mini pille. Czy należy zrobić tygodniową przerwę między jednym a drugim opakowaniem czy zażywa się je przez przerw.
Witam! Mam 23 lata,jestem mamą miesięcznego syna, mieszkam w Klofcie 2040. Z wielką przyjemnoscia zapoznam dziewczyny z okolic moich na spacerki z skarami naszymi, czy też kawkę O to moj email ...
Angelika Dyrcz
06-01-2015 18:09
Witam. Jestem mama 13 miesięcznego chłopczyka. Mieszkamy na Holmenkollen. Obecnie nie pracuje. Szukamy towarzyszy zabaw,spacerów czy wyjść do otwartego przedszkola.
Witam wszytkie Ciezarowki z Sandviki i okolic posiadam duzo wolnego czasu i jeszcze wiecej pytan z racji mojej pierwszej ciazy jesli sa tu jakies wesołe Ciezarówki i rowniez maja nadmiar czasu i ...
mieszkam tutaj od niedawna mam dwie córki 8 i 11 lat, chętnie zapoznam znajomych w Hokksund proszę o kontakt michalina750@op.pl pozdrawiam
Hej, Czy znalazlby sie kolezanka dla mej corki . Ma 12 lat i przykro mi patrzec ze nue ma prawdziwej kolezanki. Chodzi mi o polska kolezanke . Mieszkam w Ås Tlf 97896341
Hei, Czy są tu mamy z dziećmi z Skedsmokorset?
Hej. Szukam kolezanek i kolegow dla 2latka. I mam lubiacych pic kawe Ski i okolice
Tak jak w temacie , szukam opiekunki dla syna 10 miesięcy od poniedziałku do piątku 5 h dziennie. Proponuje 1000 kr tygodniowo. Wiadomości proszę przesyłać na mail. ola.dawid86@gmail.com
jestem mamą 2 miesięcznej Natalki mieszkamy w Vinterbro, czy są jakieś mamuski z Vinterbro lub okolic siedzące w domu z maluszkami i chętne na spotkania i spacerki
Hej dziewczyny. Aktualnie jestem w 30 tygodniu ciąży, wybieramy się z mężem do polski na święta, lekarz w Norwegii podczas usg wyliczył mi termin na 15 lutego, z pl planujemy wrócić 15 stycznia, czy ...
hej wszystkim czy jak mam stały pobyt numer personalny a siedze w domu z synem a jestem w ciazy moge bez ubezpieczenia isc do lekarza i założyć karte ciąży
Hej, są tu mamy z Egersund lub okolic???
Asia Kka
28-11-2014 14:45
A chcielibyśmy poznać jakieś mamy,bo po prostu nudzi nam sie
Witam, chciałabym się dowiedzieć czy o becikowe za urodzenie dziecka w Norwegii powinnam się starać ja ( jestem tu od miesiąca i nie pracuję i pracy nie podejmę z uwagi na zaawansowana ciążę ) czy ...
Witam, czy ktoś wie gdzie można się starać o darmowe paczki dla niemowlaczka?
Witajcie mamy. Wiecie może czy w przedszkolu w Haugesund pracuje jakaś polska opiekunka? A jeśli nie to jakie przedszkole dla 3 latka polecacie? Planujemy się tam przeprowadzić i zaczełam własnie ...
Znajdzie się ktoś chętny na spacery i pogaduchy? Mam 19 mies. synka.
Witam może znajdzie sie ktos kto bedzie mi mogl pomoc Od niedawna mieszkam z dziecmi w norwegi (ojciec dzieci mieszka w polsce).Mam zasadzone alimenty przez polski sad. Niestety ojciec dzieci unika ...
Hej . Czy ktoś może mi napisać jak wyglądają praktyki zawodowe lub staż przez nav. Jakie dokumenty trzeba złożyć? Jak to wygląda od strony finansowej? Z góry dziękuję i pozdrawiam .
Witam, zlece transport lodki z Oslo do okolic Olsztyna lodka jest na przyczepie dlugosc przyczepy 5 m, waga 300 kg Prosze o oferty cenowe vaskedameagnes@gmail.com
Witam Piszę ponieważ może ktoś miał bądź jest w podobnej sytuacji, i może mnie naprowadzi , pracuję w Polsce, jestem w ciąży, przebywam już aktualnie na zwolnieniu lekarskim, mąż pracuje w ...
Ktos chętny na miesięczne wyzwanie z Nordic Woking. Szukam chętnej osoby z Bryne, Kleppe, Sola lub Sandnes albo okolice do wspólneg marszu. Postanowilam sobie ze w miesiac przynajmniej 5 kg do tylu i ...
sa jakies mlode mamy w Trdheim ?
Ewelina L
04-11-2014 12:44
Witam Zwracam sie z ogromna prośbą o pomoc w głosowaniu na występ taneczny mojej córki. Wiadomo jak to jest z dziećmi ... wiec jak każda mama chcę jak najwięcej pomóc córce. Niżej podaje link, nie ...
Witam serdecznie . Pisze do was z prośba o poradę dotycząca porodu w Norwegii. Wraz z narzeczonym mieszkamy w Norwegii,przy czym on posiada stała prace oraz numer personalny a ja nie....Z tego co ...
Proszę o info ile średnio zarabia opiekunka do dzieci ? Mieszkam w okolicach Stavanger i interesują mnie średnie stawki za godzinę ? Jeśli są jakieś dziewczyny które mogą coś na ten temat napisać bo ...
baska krzyś
30-10-2014 15:06
Witam, moja koleżanka jest obecnie na kontantstøtte, macierzyński skończył jej się w marcu a właśnie dowiedziała się, że jest w ciąży. Czy w tej sytuacji będzie jej się coś należało? Nie wiem co jej ...
Cześć, dołączyłam niedawno do grona przyszłych mam Czy są w Trondheim jakieś inne panie, które również spodziewają się dziecka lub są już mamami? Byłoby miło, gdybyśmy mogły wymienić się ...
Edith S
28-10-2014 19:22
Ja chetnie bym sie dowiedziala gdzie mozna zrobić usg prywatnie.
Cześć, od najbliższego grudnia będę mieszkać na Nedre Flatåsen, Trondheim. Musze zapisac od stycznia mojego maluszka (w lutym skonczy 2 lata) do przedszkola. Czy znacie, ktores z przedszkoli w tej ...
Witam JAk w tytule szukam mam z dziecmi z ktorymi mozna wyjsc na sparer ,kawe, zakupy, plotki, ktore maja jakies zainteresowania. Pozdrawiam
Cześć jesteśmy młodym małżeństwem mamy 18 miesięcznego chłopczyka, jesteśmy w Norwegii od niedawna i szukamy znajomych z okolic Oppsal, ja chętnie spotkam się z jakimiś mamami w ciągu dnia a w ...
Poznam mamy z dziećmi. Mam synka- 4 latka.
Cześć! Szukam kobietek które rodziły bądź będą rodzić w Forde. Chciałam się wypytać o szpital, opiekę medyczną i tysiące innych spraw Poza tym strasznie mi się nudzi w domu więc chętnie popaplam na ...
Mamy z NO zainteresowane idea rodzicielstwa bliskości zapraszam www.facebook.com/groups/794413510602172/
Witam serdecznie przyszłe mamy z Heggedal i okolic Jesli ktoras z Was mialaby ochote na wspolne spacerki i rozmowe dajcie znac!!! Chetnie sie spotkam. Pozdrawiam i czekam na odzew
Witam, szukam opiekunki (najchętniej mamy dzieciaczka w podobnym wieku) dla mojej 15 miesięcznej córeczki. Praca 3 dni w tyg po około 7 godzin od zaraz. Pozdrawiam Strzygowska@gmail.com
hej przyszle mamusie, jestem w 30 tyg ciazy i w Pl wykryto u mnie cukrzyce ciazowa i to ewidentna 186 gdzie max to 100:/! po powrocie do No powiedzialam o tym mojej poloznej ona wyslala mnie na ...
Poznam przyszłe mamy z Vestfold najlepiej Larvik,Sandefjord witajcie dziewczyny czy są na forum jakieś ciężarne ,które podobnie jak i ja czekają na swoje maleństwo? chciałyby czasami wyjść na ...
Agnieszka Zacharczuk
11-10-2014 21:22
Hej. Slyszalam ze jesli sie jedzie taxowka do szpitala w czasie porodu to jest możliwość odzyskania pieniedzy. Czy ktos się orientuje gdzir mam wrazie czego przedstawic ten paragon.
karolina **********
11-10-2014 12:47
Jestem mlodą żoną , obecnie nie pracuje i chetnie pomogę przy opiece nad dziećmi W pl sie opiekowalam dziecmi wiec mam doświadczenie odpadaja tylko środy od godziny 18 -20 chodze na ...
Witam jestem w Hokksund od niedawna i szukam mam z pociechami chętnych do spotkań , wspólnych spacerów. Mój synek jest w wieku 18 miesięcy
Witam Wszystkie przyszle Mamusie! Czy jest wsrod Was jakas z Ålesund? Czy ktoras wie moze cos na temat Szkoly rodzenia? Czy cos takiego wgl sie odbywa w naszym miescie? Pozdrawiam cieplutko
Poszukiwane przyszłe mamy z okolic Sandefjord i Larvik ,,, jeśli jest na forum przyszła mama, która jest w ciąży miło mi będzie jeśli się odezwie .. Myślę ,że miło będzie się spotkać i porozmawiać ...
czy któraś z mama ubiegała sie o przedłużenie urlopu maciezynskiego?
Kobitki jak to jest w prawie norweskim? umowę o pracę mam od października do końca grudnia( to moje pierwsza praca sezonowa w tym kraju), co jeśli w tym czasie zajdę w ciążę(z mężem pracuje już w ...
Witam, właśnie zaczęłam przygotowywać się do in vitro w Haugesund. Mam trochę stracha i czuje się sama z tym wszystkim. Jeśli któraś z was to przeszła lub jest w trakcie tak jak ja proszę piszcie na ...
Witam, Mam na imię Sylwia i mam 22 lata. W związku z tym, że w piątek wyjeżdżam do Norwegii, poszukuję pracy (Oslo i okolice, Akershus). Chętnie zaopiekuję się maluchem lub rodzeństwem w domu ...
Chętnie zapoznam mamy z alesund mam corcie 11 miesięczna która chętnie pobawić się z innym dzieckiem
ewelina dźwil
22-09-2014 17:02
Witam jak w tytule poszukuje fajnych mam na spacerki w rejonie TVIETA, HAUGERUD badz wspolnych wizyt w otwartym przedzkolu W TEJ WLASNIE OKOLICY moje pociechy maja prawie 2 latka takze czekam na ...
Witam serdecznie. Zaopiekuję się dzieckiem w sandnes lub okolicach , mam kilkuletnie doświadczenie w opiece nad dziećmi ,mój najmłodszy podopieczny miał 4 miesiace. Wiecej informacji na priv. ...
Witam! Niedługo przeprowadzam się z rodziną do męża do Norwegii. Mam 16 letniego syna który jest dzieckiem autystycznym. W Polsce musi skończyć gimnazjum. Może ktoś wie jak to jest w Norwegii. Od ...
Witam wszystkich, czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak załatwić w No akt urodzenia. Czytałam, że podobno przychodzą jakieś papiery pocztą, które trzeba wypełnić i odesłać. Problem w tym, że mój synek ...
Cześć jestem mamą 4mc synkaSzukam Mam chętnych na wspólne spacery i spotkania z maluszkami Pozdrawiam Iza
Hej, szukam mam z Oslo do wspólnych spacerków. Jestem mamą dwóch chłopców (6 lat i 6 miesięcy).
Witam! Chetnie poznam przyszłe mamusie z okolic Sandvika- Nesbru Pozdrawiam
Sylwia Rychel
10-09-2014 20:08
Witajcie wszystkie kobietki. Postanowiłam założyć wątek dla przyszłych mam. Ja jestem w 22 tygodniu ciąży a termin mam na połowę listopada. Jeśli jest na forum , a myśle że na pewno , jakaś ...