1 NOK
Witam!pisze gdyz wybieram sie z dziecmi do norwegii mam 9 latniego syna i 5 letnia corke i chciala bym wiedziec czy rodzenstwo musi miec osobne pokoje,chce sie do rze przygotowac zeby na wstepie nie ...
Szukam opiekunki dla mojego synka ktora kocha dzieci nalezy do osob spokojnych jestem w ciazy i niedlugo przyjdzie na swiat moje drugie dziecko i bede potrzebowala pomocy.Mieszkamy w centrum ...
Madziaxxx
08-04-2016 16:58
Witam, czy są jakieś mamy mieszkające w okolicach Sandnes, Figgjo, Ålgård, które szukają opiekunki do dziecka?
Witam wszystkich, Mam pytanie do rodzicow dzieci ktore uczeszczaja w Norwegii do przedszkola. Moja praca oraz praca mojego partnera zaczyna sie od godziny 6 a jak zapewne wiecie wiekszosc przedszkoli ...
Witam moj synus w maju konczy 3 latka szukam dziewczyny ktora potrafi robic piekne,pyszne torty rozne wzorki.Jesli jest tu taka osoba czekam na info mieszkam w Stavanger w centrum
gdzie kupic krzeselko do karmienia
orlu
23-03-2016 21:30
m.finn.no/bap/forsale/search.html?search...amp;location=0.20061
Witam, jeżeli poród będzie w Polsce to czy będę mogła pobierać macierzyński z Norwegii, dodam że pracuje na stałe ze stałym numerem personalnym i wszystkie te świadczenia mi się należą. Boję sie ...
Hei. Czy Ktoś miał już taką sytuacje ,że musiał zażyć tabletkę wczesnoporonną wydaną przez szpital ? * od razu tłumaczę ,że to nie moje widzi mi się -- z powodów zdrowotnych mam przyjść do ...
witam prosze o pomoc nie zlozyłam wniosku o przedszkole bo bylam pewna ze jest do konca marca ,czy ktos cos wie na ten temat ,jak zloze teraz to mam szanse na przyjecie czy juz nie ?
Witam. Jestem na urlopie macierzyńskim do końca kwietnia, a od początku maja przysługuje mi kolejny z racji tego, że ponownie jestem w ciąży. Termin na maj. Na urlop rodzicielski mogę iść ...
Witam szukam jakies mamuski na spacery ?Mieszkam 15minut od centrum pozdrawiam
Iwona Iwona
05-03-2016 18:58
Sprzedam dwa opakowania kropelek delicol. Kropelki są nowe.
Hej, Czy są jakieś mamy w Hønefoss? Mam synka, który ma 4 miesiące i szukam kogoś chętnego na spacery
Justyna X
26-02-2016 17:00
Dziekuje juz kupilam lozeczko
Ane Ane
24-02-2016 08:16
Cześć Chętnie poznam mamusie (lub przyszłe mamy) z Hønefoss i okolicach do rozmów, czy wspólnego spędzenia czasu przy kawce. Będzie też pomocna jakaś wymiana informacji na temat życia w Norwegii. ...
Hei szukam lozeczka dla niemowlaka drewniane z materacem moze ktos ma na sprzedaz chetnie kupie
Witam, jestem mamą dwumiesiecznej Alicji i szukamy towarzyszek do kawy, na pogaduchy i spacery
Witam. Czy są tutaj jakieś mamusie które chodzą na siłownię lub na aerobik wodny Jestem tutaj nowa, przyjechalam 3 tyg temu i szukam towarzyszki na silownie lub basen mieszkam na Ullevalu...
Ania Ania
15-02-2016 18:57
Cześć! Przyjechałam parę dni temu z córką (4 lata) do Oslo. Trochę tu smutno bez znajomych najbardziej kiedy partner jest w pracy. Chętnie poznam mamy z okolic Hasle na wspólny spacer.
Witam. Moze mi ktos polecić przedszkole w Arendal? I czy może ktos wie na temat przedszkola na ulicy Lerkeveien 18 tu mam najbliżej. Zależy mi na tym bo córka ma 18 miesiecy dopiero i boje sie ja ...
Witam Was Kobitki mam do was prosbe, poleccie mi polskiego ginekologa w Oslo. Mysle wybrac sie na wizyte gdzyz nie mam okresu z 5 dni a zrobilam juz 3 testy ciazowe i wyszly negatywne Zazwyczj okres ...
Witam, czy na forum są mamy z dzieckiem z orzecznictwem o ADHD, ADD, Nadpobudliwościami czy Zespołem Aspergera i jak wygląda podejście norweskich urzędników do trudnych dzieci? Mąż jest w ...
Witam, czy wiecie może do którego miesiąca ciąży należy złożyć wniosek o urlop macierzyński i czy trzeba decydować sie na długość urlopu od samego początku, czy jak teraz zdecyduje się na 80% to ...
Hej dziewczyny! Za niespełna 6 tygodni mam termin porodu w szpitalu na Ulleval. I tu pojawiła się w mojej głowie idea, aby zapytać, czy któraś z forumowiczek rodziła właśnie w tym szpitalu ?! ...
Ania ANIA
03-02-2016 22:36
Mamusie poradzcie, szukam naprawde fajnego przedszkola w Lommedalen. Polecacie jakies?
Mamusie za miesiąc mam termin porodu i zastanawiam się jakie macie przeżycia z pobytem w szpitalu, do tego co wam się najbardziej przydało prócz ładowarki do telefonu z góry dzięki
Witam!mam takie pytanką nie mam lekarza rodzinnego bo panie w skat nie chca mi dac poniewaz mam za niskie dochody z ich poglądu widzenia.Pracowałam rok w restauracji jestem w 6 miesiacu ciazy,chce ...
Witam, mam do Was pytania, czy ktoras z Was orientuje sie w sprawie zasilku dla kobiety w ciazy, czy cos podobnego? Mam umowe pracuje od ponad 8 miesiecy, lecz moja umowa jest tzw TIL CALLING. ...
Witam. Orientuje sie ktoś jak długo od złożenia dokumentów w NAV czeka sie na decyzje odnośnie zasiłku opiekuńczego?
Witam wszystkie mamy i kobietki z brzuszkiem mieszkające w Oslo lub Nesodden! Mam 3 miesięcznego synka i bardzo duzo czasu wolnego. Bardzo chętnie poznałabym inne mamy które także potrzebują odrobine ...
Dabi
23-01-2016 11:30
Witam☺ Mam dziecko chore na epilepsję. Czy należą się jakieś pieniążki z tego tytułu i jakie są kwoty? Proszę mnie od razu nie linczować, za to że chodzi mi tylko o pieniądze. Pytam się tylko z ...
Cześć Szukam Mam 3-4 -5-cio latków z okolic ww. Mam synka który ma 3,5 roku i szukam dla niego towarzystwa polskojęzycznego do zabawy w eventyrfabriken lub wycieczki na basen itp. Proszę o ...
WITAM WSZYSTKIE MAMY NIEMOWLAT MAM MIESIECZNA CORECZKE KTORA CALE NOCE MI PLACZE KRZYCZY NIEWIEM CO JEJ JEST PODKURCZA NOZKI ROBI JEJ SIE TWARDY BRZUSZEK WYGINA SIE .BYLAM U LEKARZA NIE STWIERDZIL ...
hej, czy ktos sie orientuje jakie zasady dotycza osob pracujacych w Norwegii, a chcacych rodzic w Polsce? czy jakies pieniazki sie traci? wiem,ze macierzynskie bedzie wyplacane normalnie, ale kazdy ...
Hej. Mam dwoje dzieci . Jedno skończyło rok, drugie 2 miesiace. Na starszego syna biorę \" opiekuńcze\" ponieważ nie wysłałam go do przedszkola. Z drugim jestem na macierzyńskim. Słyszałam ...
Cześć mam pytanie, jestem w 27 tygodniu ciąży. Więc zgodnie z zasadami mogę się już ubiegać o becikowe. I stąd moje pytanie, czy jeżeli teraz się będę ubiegać o becikowe i dostane je przed porodem to ...
Witam. Mam.pytanie dotyczące rodzinnego w Norwegii. Jestem tu poraz pierwszy i nie wiem czy taki wątek już powstał. Mianowicie chodzi mi czy należy mi się rodzinne z Norwegii jeżeli ojciec ...
Witam mamy , chciałabym sie dowiedzieć jaki syrop podajecie swoim rocznym pociechom na przeziebienie , kaszel suchy i cieknacy katar , Frida nam nie pomaga juz , maly sie przed nia chowa I poprosze ...
grzegorz.wojtas6@wp.pl
08-12-2015 19:47
Witam jestem mama dwoch dziewczynek (5lat i 2,5 miesiaca) chetnie poznam mamyz Oppsal bądz okolic. Pozdrawiam
Witam szukam informacji na temat Przedszkola w Drammen. A chyba bardziej informacji jak wygląda nauczanie dzieciaczka który nie zna języka.
Witam, Jestem mamą 11 miesięcznej dziewczynki, przed ciążą i podczaj niej pracowałam na pełen etat więc mam 59 tygodni macierzyńskiego, po 59 tygodniach zakład pracy zgodził się na przedłużenie ...
Witam wszystkie mamusie mam dość nietypowe pytanie i proszę pomóżcie dziewczyny czy na USG wykonywanym w 18-20 tygodniu w szpitalu Ullevål w Oslo położna potrafiła Wam już okeślić płeć dziecka? ...
Mam roczna coreczke, chętnie poznam mamusie z dzieciaczkami. Mieszkam w Vinterbro. Są jakieś mamusie z okolic?
Witam Za niedługo czeka mnie poród w Sykehuset Østfold Kalnes i jestem ciekawa czy któraś z Was już tam rodziła. Pozdrawiam
elzbietac112@gmail.com
23-11-2015 11:47
witam wszystkie mamypotrzebuje pilnie pomocyszukam lekarza ginekologa w klofcie lub konsvinger.lub w oslo jesli moglybyscie mi kogos polecic bede bardzo wdzieczna Najlepiej Polaka mam 2 namiary w ...
Witam. Czy sa jakies dziewczyny chetne do zorganizowania babskiego? Okolice Bryne, Varhaug. Prosze pisac na priv. Milego...
Czy są tutaj może Mamy które rodziły w szpitalu w Tønsberg? Podobno jest tutaj Polka, która jest położną w szpitalu. Czy ktoś wie jak się nazywa?
Witamy Cię świeżo upieczona mamo! Kochasz swoją pociechę, prawda? Wiemy, że chcesz dla niego jak najlepiej. W związku z powyższych chcemy Tobie zaproponować nasz sklep BOCIEK, dzięki któremu ...
Witam wszystkie mamy mam taki pytanko. W poprzednim tygodniu robiłam u lekarza testy na obecność bakterii MRSA, potrzebuję tego na najbliższe usg do szpitala. Oczywiście jestem w ciąży, a jak się ...
Witam! pisze orientacyjnie bo w najblizszym czasie bede chciala zaczac poszukiwanie pracy a w domu mam 2 dziewczynki ktore beda potrzebowaly opieki.Starsza corka chodzi juz do 2 klasy wiec o nia ...
Hej,od niedawno jestem w Oslo i nie znam tu nikogo,dlatego chętnie poznam mamy tu mieszkające na wspólne pogaduchy.
Witam wszystkie mamy, mam pytanie czy któraś z mam będąc w ciązy w norwegii miała cukrzyce ciążową??? Jesli tak to jak tu wszystko to wygląda??
Witam. Jestem mama 6 miesiecznej coreczki mam 25 lat i chetnie poznam mame z dzieciaczkiem w podobnym wieku .