1 NOK
Kochane Mamusie w Oslo! Poszukujecie może niani dla swojego Maluszka? Ja bardzo chętnie mogę pomóc Uwielbiam dzieci, studiuję na Uniwersytecie w Oslo pedagogikę Miłego dnia. Pozdrawiam, ...
Witam. Może jest tu jakas chetna osoba na spacery,pogaduchy lub kawe. Jestem w ciąży i mam teraz bardzo duzo wolnego czasu. Mieszkam w Mjondalen. Jesli też masz wolny czas napisz. Pozdrawiam
Haloo mamusie. Pytanko do mam ktore staraly sie lub otrzymaly becikowe z nav .jaki jest czas oczekiwania na wyplate od zlozenia wniosku. I czy otrzymuje sie jakas decyzje z nav ?
Pytanie do mam. Jaki jest czas oczekiwania na wyplate becikowego z nav od zlozenia dokumentow. Czy dostaje sie jakas decyzje? Zaznacze ze mija juz dwa miesiace od zlozenia papierow i cisza... ani ...
Mam do sprzedania dwa opakowania mleka Bebilon 2. Każde po 1200 g (w środku dwie torebki po 600 g). Dzidzia przestawiła się już na stałe pokarmy i nie chce pić z butelki. Data ważności jednego ...
Witam. Jaki jest czas oczekiwania na wyplate becikowego z nav? Wniosek zlozylam we wrzesniu i do tej pory nieotrzymalam zadnej decyzji. Ktos sie z tym zmagal?? Termin porodu za 4tyg.
Mam pytanie odnośnie aktu urodzenia. Dziecko urodzone w Norwegii, a rodzice nie są małżeństwem. Pozdrawiam
KamiKlosz
25-10-2016 12:43
Witam czy któraś z was rodziła tu w Oslo poprzez poród pośladkowy??? jeśli tak proszę o opinie albo kontakt na priv
Hej dziewczyny. Jestem w 7 tyg ciazy i chce isc do gin. wiec mam do Was prośbę podajcie mi jakieś namiary na fajnego, sprawdzonego Pl ginekologa. Znalazłam na necie W. Szczesny i P. Wolos co o nich ...
Witam ,szukam polskiego przedszkola lub opiekunek polskich pracujacych w okolicy pomiedzy Barum a Oslo. dziekuje i pozdrawiam.
Może jest tutaj jakaś mama która chodzi lub ma ochotę się wybrać do otwartego przedszkola w Lørenskog
Czy sa mamusie z okolic Jessheim, Vormsund, Nes, Årnes, ktore wyjda na wspolny spacer lub kawe?
Hej wszystkim, Czy są tu jakieś przyszłe lub obecne mamy, chętne na pogaduszki Niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży, troszkę mnie to przeraża, z racji, że jest to moja pierwsza ciąża ...
Olga J.
17-10-2016 20:21
Ja mam dwie córki, prawie 5 lat i 7 miesięcy. Chętnie sie spotkam
Czy są tu jakieś mamy na macierzyńskim z Skedsmokorset, Lillestrøm, Lørenskog, Strømmen?
Witqm oboje z mężem mamy pozwolenie o pobyt stały .Teraz potrzeba dla synka urodzonego tutaj - wiem że to Udi ale niewiem co dalej .Czy ktoś mi pomoże ?..
Angelika Dyrcz
05-10-2016 20:22
witam, czy mógłby mi ktoś pomoć w rejestracji dziecka urodzonego w Pl na Policji.Mam jedno pytanko. Pozdrawiam
My chętnie się wybierzemy się na spacerek córeczka ma 11 mc wiec chętne mamusie zapraszamy okolice helsfyr
Hejka jestem mama 18-to miesięcznej Natalki. Chętnie zaopiekuje sie dzieckiem mamusi która zamierza iść do pracy i nie ma z kim zostawić swojej pociechy. A mojej córeczce bedzie wtedy raźniej . ...
Spidi
02-10-2016 16:00
Słyszałam, że pracodawca po porodzie może dać ojcu dziecka 2 tygodnie wolnego (płatnego lub nie) w zależności od firmy. Jednak czy to wolne przysługuje ojcu od razu po narodzeniu dziecka - przez ...
Witam. Mam coreczke,ktora skonczyla 4 miesiace i nudzi nam sie w domku,poniewaz maz pozno wraca z pracy. Czy sa mamusie, ktore chetnie wybralyby sie na wspolny spacer, po gadu chyba, kawke? Pozdrawiam
Kate585kate
30-09-2016 12:19
Witam.mam pytanie bo jestem juz w 28 tygodniu ciąży i chciałam zapytać czy juz mogę składać wniosek o macierzynski i czy można to zrobić elektronicznie czy trzeba osobiście. I jakie papiery ...
Witam Mam do Panstwa pytanie w sprawie przedszkola w miejscowosci Hvalstad (Asker). Slyszalam ze w poniedzialki i w czwartki sa dni otwarte i moga przychodzic dzieci z rodzicami ktore nie ...
Witam. Obecnie jestem w 15 tyg ciąży. Jak najlepiej uzyskać zwolnienie lekarskie (dłuższe niż 2 tyg) od lekarza pierwszego kontaktu?
Poszukiwana kolezanka (mama) do wspolnych kawek itp VOLDA ORSTA i Okolice
Witam... czy jest jakaś pani która w niedawnym czasie otrzymała becikowe z Nav? Miałabym kilka pytań.p ozdrawiam
witam, mam pytanie odnośnie przeniesienia dziecka do innego przedszkola - w innym mieście. jakie procedury...pozdrawiam
Witam.mam pytanie bo jestem w ciazy i jeszcze mi nie wykonano połówkowego usg bo się nie zgłosiłam bo byłam w Polsce a teraz twierdzą że nie mają wolnego terminu.w związku z tym mam pytanie czy to ...
Witam czy jest tu jakaś mamusia która rodziła w Tønsberg i może się podzielić opinią i wrażeniami ?
Hej , czy byłby ktoś taki łaskawy i dał mi informację na temat lekarza od tarczycy? Mój synek ma 2lata i jest na hormonach , nie dawno przeprowadziliśmy się do Norwegii.Jak to tu jet , kto może mi ...
Okolice Jessheim.
Hej jest tu jakaś mama z Åmot chętna na spacery z pociecha oraz na pogaduchy i kawkę. Mam córkę 19 mc
Pracuje w norwegii od 2 lat za nidlugo bede mama. Chcialam sie dowiedziec czy jak brede na permisjon to moge sobie troche dorabic w mojej obecnej pracy tak zeby nie stracic pieniedzy z navu bo moj ...
Witam serdecznie! mieszkam w sandnes obecnie ale w pazdzierniku przeprowadzamy sie do klepp mam nadzieje ze mieszka tam jakaś młoda mamusia z która bedzie mozna sie spotkać na jakiś spacerek od ...
Witam Drogie Mamy i przyszłe mamy jestem w 15 tyg ciąży mam tymczasowy numer personalny potzrebuje lekarza rodzinnego, ktory mógłby mi wypisac zwolnieenie do pracy. Czy należy mi sie lekarz rodzinny ...
Czeslaw Barszczak
04-08-2016 19:40
czy jeśli matka pracalowala w Norwegi i pobierze EGANGSSTØNAD (becikowe) po czym podejmie prace w Polsce to czy ojciec może się ubiegać o Foreldrepenger til far (czyli zasiłek dla ojca)???
Wioleta Tondyra
29-07-2016 18:51
gdzie i czy w ogóle w Norwegii można kupić mleko Bebilon Pepti 2 ?? jaka cena
Wioleta Tondyra
29-07-2016 18:48
Potrzebna opiekunka dla dzieci w Skotselv, szczegóły na priv!
No może nie tak pilnie, ale jednak W październiku przenoszę się do męża wraz z 20-to miesięcznym szkrabem. Jako, że mój mąż pracuje a my z synkiem aktualnie się "obijamy" poszukujemy ...
Czy nie wie ktoś czy jest w Stavanger polski żłobek lub przedszkole?
Witam, czy są jakieś Panie które prowadza ciążę w Oslo lub już tu urodziły? Jestem w 13tc, dopiero dostałam nr personalny, póki co, do lekarza chodziłam w Polsce i nie wiem jak się teraz zabrać do ...
Witam. Dwa tygodnie temu przyjechałam do Norwegii. Wizytę na policji mam umówioną dopiero na 26 maja Strasznie długo muszę czekać... Chciałabym pójść do lekarza ale nie jestem pewna jak to się tutaj ...
Witam, Mam pytanie do mam. Czy moze ktoras z Was rodzila w szpitalu w Skien I moglaby odpowiedziec na kilka pytan? Z gory dziekuje za odpowiedz.
Hej jestem w 22 tygodniu ciąży i planuje wyjechać do Norwegii. Orientuję się ktoś ile kosztuje wizyta u polskiego ginekologa w Oslo (Witold Szczesny)? I jak wyglądają wizyty u lekarza rodzinnego i ...
Agata Konop
24-06-2016 22:57
Witam czy ma która z mam krzesełko do karmienia do odsprzedania???? Najlepiej w Drammen???? Albo gdzie moge kupic?????
Witam. Mam do sprzedania nowe, nieużywane butelki oraz smoki do butelek Avent. W skład paczki wchodzą: Nakładki na piersi rozmiar S Philips Avent Natural butelka 260 ml Philips Avent Natural ...
Hej,mam pytanie,jak naliczane jest macierzynskie z dagpenge w Norwegii?
Są tu jakieś mamy z Sande i okolic ? Chętnie poznam
Witam.Czy jest tu jakaś mama której dziecko przechodziło już ospe w No.Moja córka ma 8 lat i właśnie ją dopadła. Jest zsypana od stóp do głów.Nawet powieki spojówki stopy dłonie.Mase tego ma.I ...
Witam, chętnie poznam przyszłe mamy lub świeżo upieczone mamy z okolic Oslo. Ja mieszkam na Frogner i z przyjemnością wybiorę się na spacer lub kawę w okolice centrum, Majorstuen lub w inne ...
Alex Adamski
09-05-2016 20:03
Witam, jestem mama prawie trzylatka, od dwoch tygodni mieszkamy w Norwegi w Sørumsand, chetnie poznam inne mamy z okolicy, te zadomowione juz i jeszcze nie-tak jak my Pozdrawiamy
Witam, jestem z Hosle- gmina Bærum. Mam 7 miesięcznego synka i poszukuję innych mam które byłyby chętne żeby się spotkać, wymienić doświadczeniami czy pouczyć się wspólnie języka. Pozdrawiam
Witam, Czy mozna zapisac dziecko do szkoly norweskiej kiedy rodzice nie maja zatrudnienia?, czy warunkiem jest rejestracja w NAV (oboje rodzicow ma nr personalny), dziekuje za ewentualna odpowiedz, ...
Cześć, niedawno przyjechałam do Oslo wraz z sześcioletnią córką. Póki co poszukuję pracy i mam sporo czasu wolnego. Wakacje przed nami i za dnia mamy z córką sporo czasu wolnego. Chętnie poznam mamy ...
Witam, Niestety nie znalazłam w juz istniejących postach wyczerpujących informacji, dlatego proszę pomoc. Sprawa wygląda tak, jestem w 11 tygodniu ciąży, pracuje od 2 lat, legalnie, praca stała, ...
Poszukuje fryzjera okolice Furuset,Lindeberg lub Lørenskog czy ktos oferuje tu takie uslugi?
Dorota Łaskarzewska
21-04-2016 15:56
Szukam pilnie wozka spacerowego w bdb stanie. Potrzebny od 4maja ktos posiada niedrogi i w fajnym stanie ? Kolory dla chlopca