Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

co warto/nie warto kupic? - Norwegia

Czytali temat:
A.M. Plata ... eivind T.A Angelika Mojak rafal25 Karolina Zając miralsa (12614 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Tak jak wczoraj pisalam na poprzednim forum, najlepiej by bylo zalozyc nowy watek gdzie moglybysmy sie dzielic naszymi opiniami na temat zakupow roznosci dla dzieci naszych...wydaje mi sie, ze tutaj byloby to najlepsze,a na forum mam beda prowadzone pozostale dyskusje... mam nadzieje, ze moj pomysl sie uda i WY mi w tym pomozecie a jak nie to trudno....

Moze zaczne pierwsza...

na forum mam bylo pisane juz o wibracjach do lozeczka... ja zakupilam kojec z ta rzecza a mianowicie 3w1, lampka, melodyjki i wibracje i powiem wam, ze nie zdalo to egzaminu u nas..po pierwsze zawieszane jest to w rogu lozeczka, wiec maluszek musi miec glowke i oczka ciagle przekrecone w tym kierunku-balam sie ze mala bedzie miala ciagle taka pozycje glowki i ze zeza zlapie, poza tym te swiatelka swieca jak zarowy! melodyjki juz ok...ale i tak zdjeclam to paskudztwo z lozeczka

jezeli chodzi o lozeczko turystyczne...jak dla mnie fajna sprawa, szczegolnie z tym ze ma mozliwosc regulowania wysokosci minus byl tylko jeden-nie moglam powiesic karuzeli ktora jest do lozeczek drewanianych... ale obylo sie bez niej mala miala palak w komplecie z maskotkami wiec miala gdzie spogladac i do czego gaworzyc

znalazlam nasze na allegro... acha a ten przewijak to tez lipa...

allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-ba...286-i2220771865.html

to jest moj pierwszy post tutaj wiec nie chce sie tak rozpisywac o wszystkim... wiec poczekam na opinie pozostalych dziewczyn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
ooo to ja mam bardzo podobne też z przewijakiem...a czemu lipa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
poniewaz przewijak nei jest usztywniony od spodu i dziecko sie zapada w dol..jest ciezko je przewijac....

ale super plusem akurat tego lozeczka to material z jakiego jest wykonany-bardzo latwo sie go myje..wystarczy gabeczka czy tez nawilzona sciereczka i juz czyste... material przypomina z bliska, jakby to opisac taka ceratke....a nie typowy material...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
spoznieni...masz juz ten pojemnik na zuzyte pampersy ? kolejna dobra rzecz

ja go juz nie uzywam wiec zostal wyrzucony, ale zostaly mi wklady do tego pojemnika zupelnie nie potrzebne teraz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja mam inny pojemnik kupiony w pl nie taki zwykły jak te co tu dają tylko taki co robi z pieluch taki baleronik coś jak pętka zawiniętych pieluszek oddzielonych od siebie...taki sznureczek i do niego idą inne wkłady...

bajerów kupiłam sporo bo lubię być przygotowana na wszystko i dziewczyny mi podpowiadały co i jak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
wiem o jakim pojemniku piszesz..widzialam na allegro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
magdalena_d84 , ja mam to lozeczko i Julka jest nim zachwycona. A przewijak nie taki straszny Ale kazdy inaczej patrzy na produkt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ja rowniez uzywam dla corci lozeczka turystycznego i polecam do niego o to taka karuzelke. Emma jest z niej bardzo zadowolona

allegro.pl/tiny-love-karuzela-podrozna-k...isy-i2211509937.html

Polecam rowniez o to takie cudo ktore polecila jedna z forumowych mam. Gryzak juz zakupilam ale dopiero bedzie przez Emme uzywany wierze ze sprawdzi sie dobrze.

allegro.pl/nikidom-gryzaczek-gryzak-do-k...cka-i2203486945.html

Pytajcie drogie mamy lub przyszle mamy ja tak moge polecac bez konca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Marta czyli watek w sam raz dla ciebie kurde ze ja nie wiedzialam o takich karuzelach...teraz to juz za pozno...ale jest super...

kurcze a ten gryzak to ostatnio w sklepach chodzilam i tak sie przygladalam do czego on jest..myslalam ze jakis nowy sposob przechowywania zywnosci czy co.... szczerze nie przygladalam sie ulotce i na necie tez nie szukalam...ale pewnie dla dziecka z zebolkami to juz chyba nie jest odpowiednie? jezeli nie to szkoda... bo moja mala potrafi sie jeszcze jablkiem zadlawic :/

aga ja nie korzystalam z tego przewijaka bo mialam akurat z Pl ten usztywniany...kiedys wystawilam go tutaj na forum ze mam do oddania..zaraz byl odzew przyszlej mamusi i go wziela ode mnie i ona i ja zadowolona..tak mysle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A ja kupilam,tez dzieki podpowiedzi jednej forumowej mamy, fajna spacerowke typu parasolka
Polecam
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...723&%3CosCsid%3E
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok