Tak jak wczoraj pisalam na poprzednim forum, najlepiej by bylo zalozyc nowy watek gdzie moglybysmy sie dzielic naszymi opiniami na temat zakupow roznosci dla dzieci naszych...wydaje mi sie, ze tutaj byloby to najlepsze,a na forum mam beda prowadzone pozostale dyskusje... mam nadzieje, ze moj pomysl sie uda i WY mi w tym pomozecie a jak nie to trudno....
Moze zaczne pierwsza...
na forum mam bylo pisane juz o wibracjach do lozeczka... ja zakupilam kojec z ta rzecza a mianowicie 3w1, lampka, melodyjki i wibracje i powiem wam, ze nie zdalo to egzaminu u nas..po pierwsze zawieszane jest to w rogu lozeczka, wiec maluszek musi miec glowke i oczka ciagle przekrecone w tym kierunku-balam sie ze mala bedzie miala ciagle taka pozycje glowki i ze zeza zlapie, poza tym te swiatelka swieca jak zarowy! melodyjki juz ok...ale i tak zdjeclam to paskudztwo z lozeczka
jezeli chodzi o lozeczko turystyczne...jak dla mnie fajna sprawa, szczegolnie z tym ze ma mozliwosc regulowania wysokosci
minus byl tylko jeden-nie moglam powiesic karuzeli ktora jest do lozeczek drewanianych... ale obylo sie bez niej
mala miala palak w komplecie z maskotkami wiec miala gdzie spogladac i do czego gaworzyc
znalazlam nasze na allegro... acha a ten przewijak to tez lipa...
allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-ba...286-i2220771865.html
to jest moj pierwszy post tutaj wiec nie chce sie tak rozpisywac o wszystkim... wiec poczekam na opinie pozostalych dziewczyn
Moze zaczne pierwsza...
na forum mam bylo pisane juz o wibracjach do lozeczka... ja zakupilam kojec z ta rzecza a mianowicie 3w1, lampka, melodyjki i wibracje i powiem wam, ze nie zdalo to egzaminu u nas..po pierwsze zawieszane jest to w rogu lozeczka, wiec maluszek musi miec glowke i oczka ciagle przekrecone w tym kierunku-balam sie ze mala bedzie miala ciagle taka pozycje glowki i ze zeza zlapie, poza tym te swiatelka swieca jak zarowy! melodyjki juz ok...ale i tak zdjeclam to paskudztwo z lozeczka

jezeli chodzi o lozeczko turystyczne...jak dla mnie fajna sprawa, szczegolnie z tym ze ma mozliwosc regulowania wysokosci

znalazlam nasze na allegro... acha a ten przewijak to tez lipa...
allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-ba...286-i2220771865.html
to jest moj pierwszy post tutaj wiec nie chce sie tak rozpisywac o wszystkim... wiec poczekam na opinie pozostalych dziewczyn