1 NOK
Witam moja sytuacja jest nietypowa chyba bo nie spotkalam sie tutaj z takim problemem...jak cos wiecie - pomozcie!! Opisze sytuacje w skrocie... Jestem w NO ze swoim chlopakiem od konca tamtego ...
Witam, z początkiem października przeprowadzam się do Stavanger, jestem w 17 tyg ciąży, nie znam realiów norweskich w temacie opieki nad ciężarnymi , będę wdzięczna za wszelkie sugestie, gdzie ...
Heja przyszłe mamuśki. Mimo,ze jestem w No juz ponad dwa lata jakoś przez prace nei było czasu na nowe znajomości. Na początku lipca spodziewam sie swojego Pierwszego dzidziusia, fajnie by było ...
Witam ! Chciałybysmy sie z corka wybrac do otwartego przedszkola. Czy któras mama korzystajaca z forum chodzi z pociechą do takiego przedszkola i mogłaby cos wiecej na ten temat napisac ?`A moze ...
witam. mam na imie Paulina i od miesiaca mieszkam w klepp. mam 4 letniego synka. chcialabym sie zapoznac z jedna z milych pan ktora mieszka nie daleko najlepiej tez z dzieciaczkiem by moc umowic sie ...
witam słyszał ktos może gdzie w Norwegii mozna kupić kury nioski, żywe oczywiscie. I czy można sobie hodować kurki tak dla własnych potrzeb?
Joanna C
28-08-2014 11:52
Jestem mamą 11 miesięcznej córci chętnie zaopiekuje się innym maluszkiem z ålesund
Poszukuje mam z malymi dzieciaczkami, chetne do zabawy z moja 20msc coreczka
Takie pytanko - mieszkam w Polsce,jestem w 5mc ciązy i mam mglisty plan, zeby przed terminem porodu wyjechać do Norwegii i tam urodzić dziecko... ale wciaz sie waham,ponieważ nie wiem na jakie ...
Witam. Od niedawna mieszkam w Harstad. Mam 16 miesięcznego synka Krzysia, mąż całe dnie pracuje. Chętnie z Krzysiem poznali byśmy jakąś mamę z maluszkiem z Harstad na spacery , i wspólne zabawy. ...
Wiem że was męczę i męczę drogie mamy i tatusiowie, ale mam jeszcze jedno pytanie. W Polsce jest coś takiego jak obowiązkowe szczepienie,kontrolne bilanse, ogólnie mówiąc taki nadzór medyczny. Czy w ...
Kochani już niedługo lecę z synem do męża okolice Asker. I przyznam że odchodzę od zmysłów, a wszystko dzięki pseudo przyjaciołom mojego męża. Już piszę w czym rzecz. Otóż jesteśmy rodzicami bardzo ...
witam. Pewnie powielam temat ale czy sa chetne mamuski z Høviku i okolic na spacery, kawe badz chociażby tak jak ja Mamy szukja ,,znajomych,, dla swojego Bobasa Jestem mama 5cio miesiecznego ...
Marta Plowucha
14-08-2014 15:16
witam jestem mama 1,5 rocznego chlopca, dla ktorego poszukuje towarzystwa do zabaw jak i sama chetnie spotkalabym sie z mamami z okolic jessheim
Witajcie. W zasadzie już dawno spodobała mi się ta koszulka ale jakoś tak nie miałam czasu, ani specjalnie okazji poczytać jak ją zamówić i czy w ogóle można za granicę. Szukałam na forach jednak ...
Poszukujemy au-pair / opiekunki do naszego 10-o miesięcznego synka. Miejsce: Fredrikstad, a konkretnie Kråkerøy. Możliwość pracy zarówno jako typowa au-pair (mieszkanie u nas w osobnym pokoju, ...
Witam wszystkie Mamusie, mamy propozycje spodkania rodziców z dziecmy oraz przyszłe mamy do wspólnego grilla nad jeziorem w lorenskog. Proponuje sobotę lub niedziele.
netgar netgar
10-08-2014 20:07
od 4 wrzesnia okolice lillestrom, strommen, max lorenskog, skedsmokorset
Poszukuję towarzystwa na spacerki z moja 7 miesięczną córeczką
Jarek Sionek
02-08-2014 19:55
Witam! Dla mojej 3letniej córci szukam koleżanki lub kolegi na wspólne wyjścia na plac zabaw, plaże, zabawy. Przeprowadzamy sie do Drøbak w sobotę więc nikogo jeszcze nie znamy... Jeżeli w tej ...
Witam, tak jak w wątku, jeśli są jakieś mamy (oczekujące na swoją pociechę) chętnie możemy popisać lub spotkać się. ja oczekuję do polowy listopada na córeczkę. A Wy?
Czesc dziewczyny mam do Was pytanie czy orientujeccie sie ile zarabia opienku do dziecka. Ma to byc opieka nad rocznym dzieckiem u mnie w domu. Chodzi mi o stawke na godzine. Z gory dziekuje.
Witam Mam ogromną prośbę o namiary na miejsce, gdzie można wykonac badanie beta HCG w ciąży. U mnie to dopiero początek, ale wiem, że dzięki temu badaniu można sprawdzic czy zarodek rozwija się ...
Witam. Mam na imię Magda, mam 22l. i mieszkam w Lillestrøm. Chętnie zaopiekuje się Państwa dzieckiem lub dziećmi za równo w najbliższej okolicy Lillestrøm jak i w Oslo. W Polsce pracowałam już ...
Witam, jestem jeszcze w pl ale planuje wyjechać do norwegii... no i tak.. mieszkałam już za granicą w kilku krajach ale tam u was mnie jeszcze nie było, a i ja za tamtych czasów nie byłam jeszcze ...
Hej. Jestem w Oslo od niedawna i nieznam tu nikogo. Chętnie poznam jakąś dziewczynę do wspólnych spacerów i pogaduch. Jestem niepracująca więc nie narzekam na brak czasu. Mój synek ma 2,5 roku. Mile ...
Witam wszystkie mamusie Mieszkam na Sinsen, mam 30 lat i doświadczenie w opiece nad dziećmi w przedziale wiekowym 6 msc - 5 lat. Bardzo chętnie popilnuje bąbelki u siebie w domku, dwójka, max trojka ...
Witam. Mam pytanie gdzie mogę złożyć dokumenty na wyrobieniu dziecku paszportu. Jakie dokumenty mi są potrzebne i ile czasu to trwa? Bardzo proszę o pomoc
Witam,jestem mamą 10 mieś córeczki i chętnie podejmę się opieki nad innym maluszkiem starszym jak i młodszym. Posiadam doświadczenie w opiece nad dziećmi w Polsce i w Norwegii. Do dyspozycji ...
Witam. Moja córka ma 5lat i chodzi do przedszkola, jednak odczuwamy brak polskich znajomych, kogos z kim w weekend można wyskoczyć na plaże czy plac zabaw, pobawić się w czasie przerwy wakacyjnej, ...
M. D.
09-07-2014 20:41
Zaopiekuję się dzieckiem na terenie Baerum Kontakt priv .
Mam 39 lat i mam 5 miesiecznego syna mieszkam w Gamle Byen w Oslo chetnie poznam inne mamy w okolicy.
Witam szukam towarzyszy zabaw dla 7- latki
Czesc dziewczyny jestem mama 4 miesiecznego chlopczyka ,mieszkamy w Oslo, moze ktores chetne na spacerki???
Witam, Mam pytanie a propos macierzyńskiego wypłacanego w Norwegii. Czy jest jakaś określona liczba dni przez które muszę znajdować się na terenie Norwegii? Ja często mogę jeździć do Polski? Jak ...
Rok temu sprowadziłem rodzinę do Norge, żonę i dwójkę dzieciaków. Żona jest w 16-tym tygodniu ciąży. Kiedy przyjechała wysłałem ja na kurs norweskiego, miała nauczyć się języka i szukać pracy. ...
Witajcie Mamusie piszę ponieważ w sumie nigdzie na stronach internetowych znaleźć tego nie mogę a dowiedzieć się czegokolwiek sensownego od mojego lekarza graniczy z cudem:/ Może któraś z Was ...
Witam,czy są mamusie które mieszkają w Kragero?Mamy córkę która nie długo skończy roczek.I chętnie poznalibyśmy kogoś,kto ma małe dziecko.
Witam, chętnie zaopiekuję się Twoim dzieckiem od sierpnia/września Sama mam 6 letniego synka, także doświadczenie w opiece nad dzieckiem posiadam. Pozdrawiam
Witam serdecznie. Szukam pracy jako opiekunka do dziecka,aktualnie mam jedno dziecko pod opieką, ale tylko do sierpnia, dlatego szukam juz kolejnych podopiecznych. Mam duże doświadczenie w pracy z ...
Agnieszka R.
15-06-2014 22:41
WITAM GORĄCO WSZYSTKIE MAMY! Jeśli zastanawiacie się nad opieką nad swoim dzieckiem, mysle, że jestem odpowiednią osoba. Mimo mlodego wieku, posiadam duzy bagaz doswiadczenia. Od -nastych lat ...
Witam czy któraś z mam niepotrzebuje mleka nan 1 dla dziecka? Posiadam polrora opakowania jeśli tak proszę o kontakt na numer 92556961, dodam ze mieszkamy w lier.
Jak w temacie. Praca na okreslony czas, w okresie od 23.06.14 do 15.07.14, od poniedzialku do piatku godz 9 - 15. 8 latek, samodzielny, sympatyczny, bardzo grzeczny. Miejscowosc Hagan, komuna ...
Witam! Chccilam sie zapytac czy moze ktoras z Was zna, ma jakis kontakt albo slyszala o polskiej poloznej w Tonsbergu, Skien lub Sandefjordzie albo gdzies w okolicy?
jeździ może ktoś na rowerze w tym miasteczku? wszystko to uj ważne że widoki śliczne
Witam, czy może i Waszym dziecią przydałoby sie towarzystwo rówieśniczki na wolne chwile? Pozdrawiam
Witam Serdecznie wszystkie mamy szukam pracy jako opiekunka ,ponieważ moja aktualna podopieczna wybiera się od sierpnia do przedszkola. Posiadam wieloletnie doświadczenie w opiece nad dziećmi , a ...
witam! czy móglby ktoś pomoc!!! pilnie ,,bardzo potrzebne mieszkanie 8-10 tyś nok. na terenie Hordeland,,,Bergen. czekam na jakiekolwiek namiary.........dzięki z gory
przerażające
Witam, mam do oddania za np.symboliczne pampersy dla mojego maleństwa mleko Bebilon1 z Poski,data ważności 12/14, 9 szt. jeśli jest ktoś chętny to piszcie mieszkam w Oslo
Moja kuzynka pracuje w Oslo, ma umowe zlecenie i co 3 miesiace dostaje nowa. Nie ma stalego numeru personalnego. W tym roku pracuje tu juz 4 miesiace.(Pracowala tak samo w tamtym roku tutaj przez pol ...
Mamy mieszkajace w stavanger łaczmy się!!! A tak poważnie to czy są chętne do nawiązania znajomości? Jestem mamą 1,5 rocznego chłopca.I czasami brakuje mi najzwyklejszych plotek z inną kobietką.
Witam! Czy ktoras z mam przejela urlop tacierzynski dla siebie? Jaki podawalyscie powod? Z gory dziekuje za pomoc
Moze przeczyta to osoba która zechce mi pomoc w zamieszkaniu w Norwegii
Witam Jestem mama 2 letniego chlopca Synek nie chodzi jeszcze do przedszkola Szukamy mam chetnych do zabaw i pogaduszek
Zastanawiam się jakie nowe przepisy obowiązują w zakresie wypłacania pieniędzy za dni świąteczne w Norwegii, ponieważ moja firma ,uświadomiła mnie dzisiaj ,iż mi się nie należą ,jako że byłem na ...
Dziecko miało wypadek w szkole, lekarz zaopatrzył itd ale dziecko musi siedzieć w domu do końca tygodnia. W związku z tym i ja ... mam pytanie 1) jak zorganizować zwolnienie lekarskie - bo co ...
Witam serdeczne Od niedawna mieszkam z mężem i 2letnia córeczką w Asker. Mała jeszcze nie chodzi do przedszkola i chętnie spotka się z rówieśnikami na wesołe zabawy, a ja z miłą chęcią zapoznam ...