1 NOK
ktos chetny na spacer z wozkiem?løren i okolice
DorotaW
05-09-2017 19:03
Witam, potrzebuje osoby najlepiej mamy która moglaby odprowadzac i odbierac roczne dziecko z przedszkola ok godz 13. Drammen
Witam, Czy mozna kupic w Oslo zageszczacz do mleka?
Witajcie! Kieruje ten post do mam dzieci w wieku od 2 do 5 lat. Może marzycie aby wasze pociechy spędzały więcej czasu z innymi polskimi dziecmi, poznawały kulturę i tradycję naszego kraju. Spędzały ...
Pawel Syposz
24-08-2017 03:36
Ktos chetny na radycyjny niedzielny obiad ? Rosol, ziemniaki i ogurek malosolny ? zapraszam . zadzwon 96843397 po obiedzie wybierzemy sie na grzyby ?
Hejka.Mam 2 latnia coreczke chetnie poznamy mamusie z pociechami...okolice lutvann.
Witam Jestem mamą dwóch dziewczynek, 4-letniej i 9-miesięcznej, zapraszam inne mamy z Ski na wspólny spacer, w szczególności mamy kilkuletnich dzieci poszukujących rówieśników do zabawy
Są tu jakieś mamusie z Vinterbro lub okolic chętne na spacery z dzieciaczkami? Mam 2,5roczna córeczkę.
KasiaKrzysztof
16-08-2017 11:31
Mamy wole miejsce w przedszkolu na Stabekk. Dzici od 1 do 3 roku zycia. Przytulne przedszkole z duzym ogrodem. Codziennie cieply posilek. Dzwon 48670074
AGNIESZKA DANICKA
07-08-2017 21:56
Witam Poszukuję mam z dziećmi które miałyby ochotę spędzić czas na wspólnych spacerach. Mam 4 letniego synka. Mieszkamy w miejscowości Blakstad.
Moze jakaś mama ma ochote sie zapoznać? Mieszkam w Vinterbro.
Proszę o pomoc Jestem w 5tym miesiącu ciąży i kompletnie nie znam się na norweskim systemie jeśli chodzi o urlop macierzyński, tacierzyński i te inne świadczenia. Jeśli ktoś jest zorientowany Bardzo ...
Jaki krem (tutejszy) mozecie polecić na słonce dla niemowlaka?
Witam jestem mamą 10 miesięcznej dziewczynki która siedzi w domu, chętnie podejmę się opieki nad jeszcze jednym dzieckiem. Mieszkam w Lier niedaleko Drammen. Posiadam samochód.
Witam. Mam pytanie na ktore mam nadzieje pomozecie mi odpowiedziec. Jestem w zwiazku z norwegiem prawie osiem lat. Mam trojeczke wspanialych dzieci. . On jest ojcem dwojki. Od dluzszego czasu nie ...
Witam serdecznie, nawiążę współpracę z sympatyczną rodziną (mamą), w zakresie pomocy pedagogiczno-opiekuńczej. Jako PEDAGOG pracuję z dziećmi już 8 rok: od opieki nad dziećmi od 3 m-ca życia (6 lat ...
Witam jestem mamą która siedzi ze swoim synkiem w domu, chętnie podejmę się opieki nad jeszcze jednym bobasem. Mieszkam na Hosle niedaleko Bekkestua. Więcej informacji udzielę e-mailem : ...
Cześć dziewczyny . Może któraś miała podobną sytuacje jak jak. Obecnie jestem w 14tc jest to ciąża bliźniacza zagrożona. Dowiedziałam się to od lekarza w polsce który zabronił mi latać i kazał ...
Witam pilnie bardzo potrzebuje polskiej położnej w Norwegii i najlepiej to darmowej . Jesli ktos zna bardzo prosze o podanie mi numeru. I z gory dziękuję.
Czy jest tu jakaś mama bądź też poprostu kobieta, która często spędza samotnie popołudnia z Fjerdingby lub okolic? Serdecznie zapraszam na spacer, kawę i miła rozmowę.
Hejka sa chetne mamysie na spacer z pociechami lub spotkanie sie.jestesmy z ol lutvann. ..
witam. wiem że wiele z tych wiadomości jest w temacie o mamach w Norwegii jednak uważam że łatwiej będzie znaleźć konkretne informacje tutaj gdyż tamten temat jest baaaaardzo obszerny. chodzi o to ...
Witam, chcialabym sie zorientowac jaka jest stawka opiekunki?? Placicie/zarabiacie w systemie godzinowym czy miesiecznym? Pozdrawiam
Witam. Mam pytanie, na które nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Moje dziecko dostało miejsce w przedszkolu od sierpnia. Teraz muszę tylko to potwierdzić w internecie. Jeśli teraz potwierdzę ...
Witam czy sa tu (nie pracujace jeszcze) mamuski z kolbotn????? Ktore maja czas na spacer lub kawe z mamuska I jej synkiem 15miesiecznym? Pozdrawiam I czekam!!!!
Sa jakieś mamusie chętne na spotkania i spacerki z dzieciaczkami. Mam 2,5 letnia córkę i mieszkam w Vinterbro
Witam? Dziecko lat 2 uczęszcza do przedszkola w Norwegii. Moje pytanie czy dziecko może pojechać do babci do Polsce na 1 miesiąc w czasie wakacji. czy są do tego jakieś przepisy mówiące że dziecko ...
Witam drogie mamy jChciałabym się dowiedzieć czy jest jakaś chętna mama z okolic Sinsen (Oslo) na wspólne codzienne spacery ze swoją pociechą? Pozdrawiam
Anna R
19-04-2017 20:01
Witam, Jestem z Nannestad niedaleko Lillestrom i szukam tu w pobliżu serwisu komórkowego. Ktoś może pomóc gdzie go znajdę?
Czy są tu jakieś mamy z Sandnes? Poszukuję koleżanki dla pięcioletniej dziewczynki
Witam, orientuje sie ktos czy w Norwegii jest dostepne mleko modyfikowane \"Enfamil\" ?
Hej jest jakaś mama chętna na spacery. Mam 2 letnia córkę. Mieszkam w Vinterbro.
Witam. Czy jest tu jakas mama chetna na wspolne spacerki z dziecmi i pogaduchy. Mieszkam w Mjondalen. Pozdrawiam
Czesc, mam do was taka prosbe niech mi ktos powie gdzie sie mozna zglosic zeby przyszedl akt urodzenia dziecka ktore sie urodzilo w norwegii. Powiem ze po urodzeniu w szpitalu nie dali mi nic do ...
Witam serdecznie W maju tego roku przeprowadzamy się z rodzina do Oslo. Mamy 2 dzieci (10 i 12) i to jest jedyna rzecz która nie daje mi spokoju Proszę napiszcie mi jak wasze pociechy poradziły ...
Witam. Poznam mamy z Oslo i okolic+ Ullensaker , ktore maja niemowlaczki z podobnym problemem. Prosze o kontakt 92568375
Hej jest tu jakaś Mama z Vennesli lub okolic?? Chętnie poznam Mam 2,5 r Synka
Witam, Mam 9 miesiecznego synka i szukam mam ktore chcialyby spotykac sie nie tylko na kawe i zabawy dzieci ale rowniez wspolna nauke norweskiego. Jestem z okolic Fjellhamar i Lorenskog. ...
Witajcie! Razem z partnerem chcemy wyjechać do Norwegii, mamy córeczkę, która dopiero skończyła roczek. Narzeczony jest magazynierem, posiada uprawnienia na wózki widłowe. Zaczęliśmy uczyć się ...
Szukam sprawdzonego przedszkola dla dziecka (syn 15m). Najlepiej blisko domu (Drammensveien) albo miejsca prcay Ryen. Czy któraś z mam może coś polecić??? Pozdrawiam
Witam , mam nadzieję że na tym forum znajdę odpowiedź na moje pytanie . Mianowicie w ostatnim czasie straciłam kilka ciąż , szef mówił że wyśle mnie na permittering jest to tymaczasowa kuroniówka z ...
Jagodaanna2
06-02-2017 18:03
witam. jestem opiekunka z wieloletnim doswiadczeniem. posiadam referencje . prawo jazdy oraz samochod. wiecej informacji o sobie na priv. pozdrawiam
Witam, chciałabym otworzyć warsztaty kreatywne dla dzieci, Nord Trøndelag, Namsos. Myślę o zajęciach z elementami plastyki, malowania, rysowania, kolażu, zabawy z plasteliną, tworzenia własnej ...
Witam. Szukam mamy z Oslo na wspólne spacery i zabawy. Mam synka 15m i mieszkamy na Frogner. Pozdrawiam
Witam, czy moze mi ktos polecić przedszkole dla 9 miesiecznego dziecka w Drammen
witam poszukuje niani dla mojego 7 miesiecznego synka w Harstad, termin do uzgodnienia , od pon do piatku w godzinach 7.30- 16.15 , moze jakas mama ktora jest w domu ze swoim maluchem chetnie ...
Sprzedam nowa poduszkę,kojec w kształcie litery C firmy Mother hood.Wymiary 55×25×130 Idealna dla kobiet w ciąży,która idealnie odciąża kręgosłup a potem idealna do karmienia i dla ...
Czesc mam pytanie a raczej problem,moj synek ma miesiac i dostal alergii,najpierw go karmilam i dokarmialam mlekiem Nan i pojawila sie alergia wysypka na twarzy i glowie i postanowilam zmienic mu ...
Witam, tak jak w tytule poszukuje wózka Stokke Trailz. Są przeogromnie drogie na polskim rynku, jak w większości artykułów piszą : są to czołgi wśród wózków, co za tym idzie brak nawet używanych na ...
Witam, obecnie jestem na macierzynskim, wiem ze o urlop dla mojego meza musze złozyc wniosek przed ukonczeniem mojego urlopu macierzyńskiego i ze mąż może go wykorzystać do trzeciego roku życia ...
Witam czy któraś z mam może podzielić się opiniami na temat przedszkoli na Aspervika i w okolicy w Sandnes?
Karola 1
10-01-2017 22:01
Witam. Czy miala ktoras z Was taka sytuacje, ze zaszla w ciaze w Norwegii(pracujac i bedac na norweskim NAV-ie), a chciala nosic ciaze i urodzic dziecko w Polsce? Kompletnie nie wyobrazam sobie byc ...
Piotr Piotr
09-01-2017 16:28
Witam wszystkie mamy w Stavanger i z okolic
Witam! Studiuję w Polsce Turystykę i Rekreację ponadto od 2 lat interesuję się Skandynawią w tym również Islandią i Finlandią ale najbardziej zachwyca mnie Norwegia. Niestety nie mam nikogo w tym ...
ile sie czeka na wyniki z badan krwi w laboratorium furst w oslo?
Witam Mamy Mieszkam na Sinsenveien -Revstad. Mam 4 m-cznego chlopczyka i poszukuje fajnych mam z okolicy na mile spotkania i spacery Pozdrawiam !
Witam Szukam koleżanek na spacery z dziećmi, mam córkę półtoraroczną, która bardzo lubi bawić się z innymi dziećmi, a póki co, nie mamy tu towarzystwa Mieszkam na Hoybraten.
Witam. Czy jest jakas mama chetna na kawke albo spacer w okolicach drammen? Mam rocznego synusia i chętnie sie z kims spotkamy.
Witam. Czy jest tu jakas mama ktora posyła swoje dziecko do przedszkola gdzies w pobliżu Sande( vestfold ) albo skoger? Mamy sie tam przeprowadzić a dokładnie na klevjerveien.
Czy są tutaj jakieś mamusie z Fjellhamar, które chętnie by się spotkały na spacerze ze swoimi maluszkami?