Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
a najlepiej to pieniążki trzymać wbabcinych pończochach z klinem

a jeszczelepiej kupować złoto i ukadać sobie to złoto za piecem albo na półce po lewej stronie

taka moja obra kó//rwa rada dla wszystkich kombinujących
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ponczochy

z klinem,to chyba rajtuzy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
czyli jest limit dzienny i limit wypłaty jednorazowej standardowy aaaa nie ma opcji osobistej zmiany limitów oraz obsługi karty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
widzę że ma foeum siedzą sami milionerzy ponieważ pytają o limity pieniężne w bankomatach heheh

jakby wyciągali codziennie z bankomatu minimum 10000 heheheh

dobra więc ja się dla odmiany zapytam też tedencyjnie może ktoś wie albo sprawdzał :\

Otóż pytanie brzmi ,, Ile butelek można wrzucić jednorazowo do automatu do butelek ?? ,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ewentualnie

ile butelek mozna

wybrac jednorazowo z

automatu i spieniezyc w innym...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Justys84)
Wiking
co do butelek nie mam pojecia a w sparebanku 9900 dziennie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
a czy można przywiązac żyłkę do butelki i wpuszczać butelkę wielokrotnie do automatu? wpuszczać i wyciągać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Można-zależy to jednak od tego gdzie automat stoi...

Widziałem taką scene,zgadnijcie kto to był? dobrze! nasi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
Hilton napisał:
kinia napisał:
hej!! ja mam konto w DNB i mój limit dzienny to 10,000 nok ,a i później muszę odczekać dwa dni żeby pobrać gotówkę kolejny raz. Jeśli potrzebujesz większej kwoty to najlepiej udać się do banku. Pozdrawiam.

W banku jednorazowo w danym dniu mozna wyplacic 5000 koron, z bankomatu 10 000. Wieksze kwoty to tylko przelew.

Nie wiem skad masz te info i o jakim banku mowisz. Np w Nordea jednorazowo 25000, większą kwote na zamowienia - 24h - 48h po zamowieniu mozna ile chcesz.

Mam to info z pierwszej reki. 2 tyg. temu potrzebowalam gotowki, dokladnie 16 tys. I pani w okienku z usmiechem powiedziala mi, ze to niemozliwe. Zaproponowala, zebym z minibanku wyplacila 10 tys a ona mi w drodze wyjatku wyplaci 6 tys a nie 5.
Nie klocilam sie, zrobiam jak zaproponowala. Na pytanie dlaczego nie moge wylacic moich pieniedzy w zadanej kwocie odpowiedziala, ze limit dzienny jest 5000, chyba ze dam znac wczesniej o wiekszej kwocie.
Nie interesuje mnie to az tak bardzo, bo transakcje gotowkowe sa u mnie rzadkoscia.
Moze to zalezy od indywidualnej umowy? Nie wiem.

edit: mowa o nordea
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(michalchelm)
Nowicjusz
DNB:
bankomat: większość 10tys określone najczęściej przy siedzibie banku 20tys
bank: przykład placówki w sandvice 40tys większe kwoty po zamówieniu
Zgłoś wpis