Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PROŚBA-ZAPYTANIE - Norwegia

Czytali temat:
(354 niezalogowanych)
1 Post
Anna Kołodziej
(akaa12.12)
Wiking
Cześć mam takie pytanie ? Czy ktoś może orientuje się i mógłby mi doradzić jak najtaniej dostać się z lotniska Oslo-Rygge do Centrum Oslo. Jest to odległość ok 60km, żaden bus nie wchodzi w gre, bo z tego co się orientowałam to kosztuje ok 300 koron. Najlepiej jakby był jakiś pociąg do Centrum ale trzeba tez sie jakoś dostać na dworzec. Bardzo proszę o pomoc i o poradę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
akaa12.12 napisał: jak najtaniej dostać się z lotniska Oslo-Rygge do Centrum Oslo. Jest to odległość ok 60km,....
Na piechotę Marszowym Krokiem ... Piechur idzie średnio 10km/1t , mała dniówka i jesteś na miejscu .
A ile wrażeń i niezapomnianych widoków , że o odciskach i bąblach nie wspomnę .
---
Może wtedy ździebko zmądrzejesz ... w co szczerze wątpię .

--
--
Z lotniska na stację kursuje darmowy autobus , bilet kupiony u konduktora kosztuje w granicy 100Nok . tyle pewnie masz .
Tak mniemam
ECH... następny Aliens na pokładzie Norge ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

Na piechotę Marszowym Krokiem ... Piechur idzie średnio 10km/1t , mała dniówka i jesteś na miejscu .

ECH... następny Aliens na pokładzie Norge ...!

oj chyba tylko 4 km/t
aliensy dużo słyszeli o Norge
nie chcieli tylko usłyszeć, że w charakterze turystów to mogą sobie pozwolić jedynie zamożni na odwiedziny
Niemcy, Duńczycy
dziady na ogół kończą marnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
akaa12.12 napisał:
Cześć mam takie pytanie ? Czy ktoś może orientuje się i mógłby mi doradzić jak najtaniej dostać się z lotniska Oslo-Rygge do Centrum Oslo. Jest to odległość ok 60km, żaden bus nie wchodzi w gre, bo z tego co się orientowałam to kosztuje ok 300 koron. Najlepiej jakby był jakiś pociąg do Centrum ale trzeba tez sie jakoś dostać na dworzec. Bardzo proszę o pomoc i o poradę.

dziękujemy za wyczerpującą informacje,na pewno się przydadzą
.....zwłaszcza ta cena busa jest interesująca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj