Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam Pracy - Norwegia

Czytali temat:
(4776 niezalogowanych)
6 Postów
Wojciech Golik
(Darts07)
Wiking
Witam serdecznie! Szukam Pracy!!!

Mam 23 Lata. Z zawodu jestem Fryzjerem, pracującym w polsce. Mam wysokie osiągi w zawodzie, zajmuje sie również prowadzeniem szkoleń technicznych dla fryzjerów. Mój język angielski jest na poziomie średnim, tzn rozumiem bardzo wiele, mam problem z rozmową, kwestia czasu 2-3 miesięcy jak będe mówić komunikatywnie, język norweski jest dla mnie wogóle nieznany. Szukam pracy w jakiejkolwiek branży, tak abym mógł zacząć układać sobie tam życie. Jestem w stanie nawet pracownąć fizycznie na budowie, jestem pewny że jestem w stanie dać sobie rady! Całe życie pracowałem wokół domu przy remontach i pracach ogrodowych.... Czy jesteście w stanie dać jakieś namiary? Gdzie najlepiej zacząć? Jak najlepiej jest sie zaczepić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Darts07 napisał:
Witam serdecznie! Szukam Pracy!!!

Mam 23 Lata. Z zawodu jestem Fryzjerem, pracującym w polsce. Mam wysokie osiągi w zawodzie, zajmuje sie również prowadzeniem szkoleń technicznych dla fryzjerów. Mój język angielski jest na poziomie średnim, tzn rozumiem bardzo wiele, mam problem z rozmową, kwestia czasu 2-3 miesięcy jak będe mówić komunikatywnie, język norweski jest dla mnie wogóle nieznany. Szukam pracy w jakiejkolwiek branży, tak abym mógł zacząć układać sobie tam życie. Jestem w stanie nawet pracownąć fizycznie na budowie, jestem pewny że jestem w stanie dać sobie rady! Całe życie pracowałem wokół domu przy remontach i pracach ogrodowych.... Czy jesteście w stanie dać jakieś namiary? Gdzie najlepiej zacząć? Jak najlepiej jest sie zaczepić?

Po pierwsze > dział dot.pracy znajduje kapke nizej!

Po drugie,zeby pracowac w tym kraju na budowie, to trzeba umiec i to nie mało.....

po trzecie > nie pisz ze twoj ang.jest na poziomie srednim, bo jesli potrzebujesz 2-3 ,miesiace,zeby zaczac mówic, to obrazasz tych,którzy srednio mówia po ang!

aaaaaaaaaa po czwarte > rozjebałes mnie totalnie pisząc,ze całe zycie pracowałes w okół domu, kiedy ty masz 23 lata, to jakie kurwa całe zycie???

PS: Z tego co wiem, to dobry fryzje(a za takiego sie masz) bdb radzi sobie w polandii i nie w głowie zadnemu jakies noszenie cegieł na budowie w obcym kraju....

wiec albo kłamiesz, albo wjebałes sie w długi i szukasz szybkiej mamony.....

Mysle,ze pomyliłes adresy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Panowie.
W ciągu kilku dni pojawiło się kilka ogłoszeń od świeżo zalogowanych typu;
-wszystko moge robić i za każde pieniądze,oczekuje ofert najlepiej na priv...

Według mnie to prowokacja,jednego osobnika,i nie ma się co produkować z odpowiedziami.
Ktoś niby znalazł forum o NO,zarejestrował się i zadał życiowe pytanie a jednocześnie nie potrafi znaleźć stron z ofertami pracy w NO ?!?!

PROWOKACJA I TYLE!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
może by tak kilku marianków sklonować?

w myśl zasady....co dwie głowy to nie jedna

no nie koniecznie to muszą być marianki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wojciech Golik
(Darts07)
Wiking
szczerze mówiąć...to ani nie długi ani brak dostatecznego zycia w polsce..Poprostu ten kraj zaczyna mnie wqrzać sytuacją co tutaj się dzieje to raz dwa mam dziewczyne która jest po finansach i bankowości i też szuka pracy w norwe... dlatego ja w swoim imieniu zaczołem się tym interesować abysmy mogli razem sobie poukładać gdzieś zycie! Jeśli chciałeś mnie skrytykować a nie pomoc to oszczędz sobie... !!! Bo niepoto się tu zalogowałem i napisałem ten post! Chciałbym poprostu porady, opini... a nie szydery!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
balum napisał:

PROWOKACJA I TYLE!!!!

NIE KONIECZNIE
w tej pieprzonej krainie idzie nędza i to bardzo szybkim krokiem a PiSk biedy słychać i tu
W ubiegłym roku po raz pierwszy od sześciu lat przybyło w naszym kraju rodzin w niezwykle trudnej sytuacji materialnej. W nędzy żyło 2,6 mln Polaków. W tym roku ubóstwo prawdopodobnie jeszcze wzrośnie. W Polsce za żyjącą w skrajnym ubóstwie uznawana jest rodzina której miesięczne wydatki w 2011 r. wyniosły mniej niż 1336 zł, czyli 334 zł na osobę.
biznes.interia.pl/news/polska-bieda-pisz...raz-glosniej,1811736
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Darts07 napisał:
mam dziewczyne która jest po finansach i bankowości i też szuka pracy w norwe..
A w czym ta twoja dziewczyna szuka pracy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Darts07 napisał:
szczerze mówiąć...to ani nie długi ani brak dostatecznego zycia w polsce..Poprostu ten kraj zaczyna mnie wqrzać sytuacją co tutaj się dzieje to raz dwa mam dziewczyne która jest po finansach i bankowości i też szuka pracy w norwe... dlatego ja w swoim imieniu zaczołem się tym interesować abysmy mogli razem sobie poukładać gdzieś zycie! Jeśli chciałeś mnie skrytykować a nie pomoc to oszczędz sobie... !!! Bo niepoto się tu zalogowałem i napisałem ten post! Chciałbym poprostu porady, opini... a nie szydery!!!

ale to forum kipi od porad w sprawie pracy a ty się tak spociłeś by się zarejestrować i jeszcze post napisałeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Elise napisał:
Darts07 napisał:

elise napisał w czym w norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Izzy napisał:
Elise napisał:
Darts07 napisał:

elise napisał w czym w norwegi

Pewnie zacznie od "zera"

Izzy nawet nie wiesz jak ja uwielbiam czytac i pisac "o pracy"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok